אז איפה הם?

זו הטעות שלי..

עשיתי הכללה הפוכה. מצטערת. כנראה שאני באמת מגיעה מפלנטה אחרת.

גילה37

New member
מה ההבדל בין שמנה למלאה???.

תמיד תהיהית לגבי ההבדל בין התארים האלה , יש נשים רזות שמרגישות שמנות ויש נשים שמנות כמוני למשל שחושבות שהן סתם מלאות אז..........

סמנטיקה בלבד ../images/Emo13.gif

פשוט. את המילה שמנה אני לא אוהבת. זו מילה גריזית כזו. מזכירה לי שמן (SHEMEN)(יותר משומן)
מלאה היא מילה נעימה יותר. אני לא מתייחסת אליה כ..דרגה (ז"א: אנורקסית, רזה, חטובה, עגלגלה, מלאה, שמנה, בטטה, סמיטריילר..) למרות שהסביבה דוקא כן. מלאה היא מילה "טעימה" יותר ונחמדה לי, למרות שאם מישהו עומד מולי ואומר:"איזה שמנה את!" אני עונה בחיוך: "נכון! אז??" ואם שואלים:"את לא עושה דיאטה או משהו??" אני עונה:"חס וחלילה! יש לי עוד 3 ק"ג להעלות ורק אז אני ארגיש מושלמת!" (זה בדרך כלל משתיק אותם..), או: "וואלאק! אישה בטטה את!", "ומתוקה באותה מידה.."
עופררררררררררררר.. קדימה. בוא תנשך אותי ותגיד לי שיש לי בטחון עצמי מופרז. SO???????????? צ´מעו. אני מתייחסת למשקל היתר שלי באותה טבעיות שאני מתייחסת לנמשים שלי או לשיער הג´ינג´י. נשבעת לכם שלפעמים השניים האחרים מפריעים לי יותר בחיים מהעסיסיות שלי. והנה יבואו כל החכמולוגים שיגידו - הנה! זה מפריע לך! בודאי שזה מפריע!! יש תנוחות שאני לא יכולה לעשות
(אז ממציאים חדשות!), קצת קשה לי לרוץ מרתון (אז אני אלך אותו. בסוף אני אגיע!), ואני עלולה למות צעירה - פחחחחחחחחח.. חייתי אחלה של 38 שנים ואני שואבת עד העצם כל יום שצץ בחיי.. בסוף כולנו נהייה מאכל לתולעים ואני לא עושה תחרות עם אף אחד, "מי יחיה יותר". באותה מידה אני יכולה להיות דקיקה כמו שרוך ולהתפוצץ מחר למיליוני חתיכות באוטובוס. מישו כאן יכול להבטיח לי חיים ארוכים ושלווים אם אני אוריד את 30 הקילו המיותרים?? נו ב´מת..
איפה עופריקו, איפה??!!

gal33

New member
10-20-30-40-50-60-70...ק"ג

יש להפריד בין תפיסת החברה, לבין ההרגשה הסובייקטיבית. עם 100 ק"ג עודפים הרגשתי שיש עלי מקסימום 5 קילו עודפים במקומות הנכונים. אני הסתכלתי במראה וראיתי אשה יפהפיה בגודל נורמלי לחלוטין. הייתי מסתכלת על כל הרזים ונחרדת איפה נכנס שם 8 מטר מעי דק, ועוד 3 מעי גס, ועוד טחול, וכיס מרה, וקיבה וכבד וריאות ושאר איברים, ולא הבנתי איך זה מסתדר. היה ברור לי שאני בגודל רגיל, והם קטנים מדי. החברה מקטלגת אותנו לרמות השומן השונות, כמו שהיא מקטלגת אותנו לרמות היופי השונות ולרמות האינטלגנציה השונות ולרמות היצירתיות השונות. גל

Ofericko

New member
הכל במידה!

בחיים החוכמה היא לשמור על מינון נכון ואיזון בכל דבר. לא טוב להיות שמן מדי ולא רזה מדי. לא טוב להיות מחונן מדי וגם לא טיפש. לא טוב להיות חרוץ עד מוות וגם לא עצלן. לא טוב, פסיפלורה, להיות שפל רוח מדי וגם לא בעל בטחון עצמי מופרז. לקחת את הטוב מכל הקצוות ולחיות אותם במרכז. Ofericko

עופר

אין לי ובטח לא יהיה לי בטחון עצמי מופרז. אם זה מה ששודר כאן זה היה רק כדי להדגיש את הכתובים. ולמרות זאת - אני מעדיפה לשייט בבטחון עצמי מופרז בחיים מאשר להיבלע עם הכלל. הנטייה הזו להתחבא מהעולם (חלק עושים זאת מאחורי דלת, חלק בתוך המון סואן) זו תכונה שהשארתי הרחק מאחורי. היא לא "טעימה" לי. כל אחד ותכונותיו. בוא נחליט מכאן והלאה שאתה לא יודע הכל ולא מנסה לחנך אותי, וכך גם אני
זה ה"באמצע" היחידי שנוכל למצוא

Ofericko

New member
דיל!

1. מעולם לא הייתי מחנך דגול ובטח לא אנסה להתחיל עכשיו. סליחה אם כך נתפרשו דברי. 2. למה, פסיפלורה, זה צריך להיות אצלך או שחור או לבן? למה את מעדיפה "לשייט בבטחון עצמי מופרז מאשר להיבלע עם הכלל"? האם אלו שתי הקיצונויות היחידות בחייך? אפשר להיות אסרטיבי בחיים. לא חייבים לבחור באחת משתי אופציות הקיצון. 3. אני מקווה לטובת שנינו שזה לא יהיה ה"באמצע" היחיד שנוכל למצוא בנינו. זה יהיה די משעמם, לא?

וואלה צודק ../images/Emo13.gif

תשמע. אחרי שנים ארוכות בהן בחרתי באפרוריות כי שם הכל היה מטושטש ו.."בטוח" יותר - פקחתי עיניים. הסתכלתי לעצמי בעיניים. ועבדתי על עצמי חזק.. אין סיכוי שאני אשנה את העולם. אני יכולה לשנות את עצמי, ובכך להשליך על הסביבה הקרובה אלי. לפעמים זה דורש "לחץ" מסיבי מצידי כדי לשבור כמה קירות ולנפץ כמה מיתוסים. אבל זה עובד, עופר! פעם אחר פעם - זה עובד! אני טיפוס אופטימי, צחקן, חייכן, אוהבת את הסביבה והסביבה אותי. אה. כן. ואני גם שמנה. תרצה להגדיר זאת כבטחון עצמי מופרז? קיצוניות? שיהיה

גילה37

New member
ועל זה נאמר../images/Emo63.gif

שכל אחד צריך למצוא את שביל הזהב שלו זה אפילו כתוב בכתובים שלנו....

גילה37

New member
גם אני נתקלת בהם יומיום

אבל הם רואים אותי ומיד עולה להם המחשבה להכניס אותי למיטה. וזה בגלל הנוכחות שלי , אני מקרינה המון פתיחות וכנראה מיניות למי שמעדיף ואז גבר שרואה אותי חושב טוב עם זאת אפשר לשכב ולי זה נמאס אני רוצה להכיר גבר שיסתכל עלי מהחזה ולמעלה.

אורלי41

New member
הכל יפה לפורומים ולא במציאות

אני יודעת שכפנויה כל אחד שאני משוחחת עימו ישר שואל למה את קוראת מלאה? כמה ק"ג עודפים יש לך? מה המשקל? או מה המידה? אז באמת.... ואני נחשבת כבחורה יפה ואפילו סקסית. אבל לא יעזור לגברים מותר שתהיה להם כרס וקרחת וכל שאר סממני הגיל ... לא אחד ולא שניים אמרו שאני ואני ואני ומלא מחמאות אבל מה שמפריע להם זה עודף המשקל. למותר לציין כי העודף אצלי נע בסביבות25 ק"ג במצב הגרוע ביותר ולמרות זאת כל המחזרים נשארים בגדר מחזרים ולא יותר מכך... כלומר חבר טלפוני או חבר לעת צרה..... אם מישהו יודע על אחד שכזה אני כאן...

יפעת*

New member
קל על המשקל

אני לא מתכוונת להתקיף, או להיות גסה. אבל יש לי חברות חלומיות במראה, שלא מצליחות ליצור מערכת יחסים אמיתית. להן אין את מה להאשים. לפעמים אני שומעת בנות אומרות לבנות "היפות" איך אתן מעיזות בכלל להתלונן, אתן נראות כל כך טוב..... אז גם לבנות שנראות כמו מליון דולר, לא תמיד מצליח, בגלל דבר כזה או אחר. ליצור מערכת יחסים אמיתית עם גבר זה לא דבר קל. ומנסיון, השמנה אולי מקשה יותר אבל זאת לא הסיבה, באמת, אבל באמת קשה למצוא את האדם הנכון.

לא מדויק?

כשנכנסים למערכת יחסים - רק יכולתנו הנפשית, שיכלית ואישיותית תקבע מה יעלה בגורלה. אך כדי להגיע למערכת יחסים, פה למשקל יש הרבה משקל. צורתינו היא הדלת הפותחת את הסיכוי ליחסים.

יפעת*

New member
מצטערת לומר לך שאת טועה

היחס הישיר בין יכולתי להכיר בן זוג היה לבין איך שהרגשתי והצגתי את עצמי ולא בין הכרות לבין משקל.

סיפורים מהקופסה

יש לי חבר, בן 26. חמוד, גובה מטר שמונים, רזה, מתאמן בחדר כושר, בנוי הייטב, אינטיליגנט, מצחיק, שנון, קורא הרבה. וגם לו יש את אותה הבעיה. יש לו המון ידידות טלפוניות, לחלקן אפילו יש חבר והן מחזיקות אותו על תקן "החברה הטובה שלי". והוא מסכן, רוצה זוגיות או בלשון של גברים בגילו. רוצה זיונים , לא רק דיבורים. ומצבו, כמו שאמרתי מאוד מזכיר את המצב שאת מתארת מהחיים שלך. אבל הוא לא יכול לתלות את זה בקילוגרמים עודפים. תחשבי כמה המצב שלך טוב, את לפחות יכולה לישון בשקט, יש לך תרוץ למה זה לא הולך. הוא מסתכל על עצמו ולא מבין מה דפוק. למה זה לא עובד? איך זה שכל החברים שלו עם חברות ורק הוא בודד. אורלי, אין לי אלא את הדרך הפלצנית להגיד לך את זה (אז סליחה מראש על הפלצנות) כשתחליטי שאת באמת מוכנה לפתוח את עצמך לזוגיות כמו שאת חולמת, הזוגיות הזו תגיע לך עד פתח הבית. בינתיים, אם את תקועה בתור חברה טלפונית, לפחות תהני מזה. עכבר

למעלה