אז איפה הם?

גילה37

New member
ואתה הנוסחה לגבר הישראלי ../images/Emo23.gif

לכל הגברים שאכן קוראים את ההודעות בפורום, אל תדאגו אנחנו לא מתכוונים לשמר אתכם במוזיאון להיפך אלה להציג אתכם ברחובות בעיר כראיה לכך שאתם הגברים האמיתיים מבחינתינו ..

AlteX

New member
תודה על הצבעת האמון ../images/Emo13.gif

בזמן האחרון פגשתי כמה וכמה בחורות שלצערי לא ממש ידעו להעריך את הדברים שעשיתי בשבילהן, לא נתנו לי אפילו מספיק כבוד בשביל להגיד לי שהן לא מעוניינות להפגש יותר, אלא חיפשו תירוצים מטופשים או בכלל לא ענו לטלפונים בכוונה. זה קשה מאוד להיות "בחור נחמד" כשכל נסיון לקשר מסתיים תוך פחות מחודש, וכל העצות שאני שומע מהחברים הן "תשמע, זה מה יש - הבחורות לא נמשכות לבחורים נחמדים, תשחק אותה קשה להשגה ולא מתעניין". אני לא מאמין שהייתי מסוגל "לשחק אותה...", אני שונא משחקים וגם אם זה יגרום לי להשאר לבד כל החיים, תמיד אהיה עצמי, כמו שאני אוהב להיות... את ונשים אחרות בפורום זה מחזירות לי את התקווה ואת המוטיבציה, אז מגיע לך ולכולן המון
מכל ה-
, ו-
(חיבוק דוב) ענק! רק בזכותכן הזן שלנו עוד לא נכחד! אלכס.

אההה אני אחד מהם

אבל אני לא בדיוק גבר, יותר בכיוון של עלם צעיר סביר להניח שרובם פשוט פוחדים להודות בזה. אני לא פעם ולא פעמיים נימנעתי להתחיל עם בחורה שמנה שממש הדליקה אותי במחשבה של "מה יגידו כולם"

גילה37

New member
בעיה מוכרת אבל אל תלך על זההה

תיראה , תחשוב עם עצמך ותמצא שבטוח לא כל מה שהחבר´ה עשו אתה עשית איתם? אולי לא עישנת סמים? אולי לא נסעת למזרח? אולי לא התגיסת לגולני? בטוח יש משהו שלא עשית כמו כולם והוא לא עומד בסטנדרטים של הרוב ואפילו לחץ חברתי לא השפיע עליך.... אז תעשה עוד משהו שרק יגרום לך כנראה אושר וצא עם אישה שמנה אתה לא תהיה החלוץ יש עוד מסביבך המון........ אבל הכי חשוב אם אתה יוצא עם אישה כזו צא איתה מכל הלב אל תראה לה שאולי אתה מהסס זה עלול לפגוע בה נורא .........

אלמה

New member
של מי החיים האלה לעזעזל?

אתה גם נמנע לאכל אוכל שאתה אוהב ואחרים לא אוהבים? אתה לא הולך לסרט שמתחשק לך ביגלל שאחרים לא אוהבים אותו? אתה חיי את החיים שלך או של אחרים? כל אחד חייב לחיות את החיים שלו - ואת שלו בלבד. ואם אתה צעיר, איזי כל החיים עוד לפנייך, ולדעתי - אתה מתחיל אותם בדרך הלא נכונה. סופם שתמצא את עצמך בוגר ממורמר עם תחושות של החמצה. אלמה

עופר 123

New member
אנחנו פה, לפעמים אפילו מתחת לאף....

וגם די בהמונינו. כמו שעכבר כתום אמר, אלו שאוהבים בחורות גדולות גם לא עושים אפליות, אלא פשוט אוהבים את האישה, יהיו מימדיה אשר יהיו. מה שכן, בניגוד לחברי לפורום, אני לא מאמין שאנו זן ניכחד. יותר ויותר גברים שאני מכיר "יוצאים מארון החיבה לנשים גדולות", והם אומרים בפה מלא - אשה גדולה היא אשה יפה יותר, סקסית יותר, נשית יותר. איפה אנחנו? כאן, שם, בכל מקום, מחכים רק לכן... שלך, עופר

DREAM111

New member
עופר לדבריך.........

זה נכון יותר ויותר יוצאים מהארון ומתוודים כי הם אוהבים את הנשים שאיתן גדולות. אאאאאאאאאבל.......... הם חוששים ממה החברה תגיד שהם ילכו איתה מחובקים ברחוב. הם חוששים מה יגידו החבר´ה שהכירו אותו עד היום כחבר הקול הביא אחת "כזו". הם חוששים להביא אותה הביתה כי אמא תקבל שוק. הם בעצם מוצאים את כל הסיבות לא להיות איתנו בפומבי אלא הגשמת כל האהבות בחדרי חדרים.

עופר 123

New member
צריך להכיר את האנשים הנכונים....

ומשום מה נזכרתי במשהו משעשע: לפני כמה זמן יצאתי עם בחורה, רחמנא לצלן, רזה. כשהחבר´ה הכירו אותה, הם באו אלי ולחשו לי באוזן: "עופר, אתה בסדר? היא רזה ! מה אתה עושה איתה??".........

אז תתמרדי

בחור שמתבייש ללכת איתך ברחוב, משהו דפוק איתו. זה מה שמגיע לך? בחור דפוק? בחור שמתבייש להביא אותך לאמא שלו הוא דפוק, אז מה תעשי כשתרצי למסד את הקשר? תגורו בתור "שותפים" כדי שאמא שלו לא תדע? אם מצאת מישהו שמתבייש בך, תתמרדי. אם הוא מתבייש בך הוא לא באמת אוהב אותך כמו שאת. ואם הוא לא אוהב אותך אז על איזו "הגשמת אהבות בחדרי חדרים" את מדברת? זה מה שמגיע לך? אלא אם כן את אומרת אני שמנה = אני דפוקה, ואז אין לי שום עניין לשנות אותך. אני לא נולדתי מלאך (בעצם נולדתי מלאך אבל התקלקלתי) היו לי תקופות שאני לא ממש גאה בהם שהרגשתי דפוק והייתי דפוק והסתובבתי עם בחורות דפוקות. אם את בשלב ה"אני דפוקה" בחיים שלך, כנראה שבאמת מה שאת רואה זה גברים שמוכנים לקחת אותך כאילו הם עושים לך טובה ומתביישים להראות איתך בפומבי. לא מכחיש, היו לי גם תקופות כאלו בחיים. היום לא הייתי מתקרב לאנשים כמו שהייתי אז. אבל אנשים משתנים. תחפשי את אלו שלא מתביישים. את אלו שיאהבו אותך בגלל מה שאת כמו שאת. (ותשתדלי לאהוב אותם בגלל מה שהם, במקביל
) עכבר

DREAM111

New member
עכברון חמוד

אני לא הולכת עם אחד שמתבייש בי. אבל אני בפירוש שומעת על הרבה גברים שמאוד היו רוצים חברה שמנה או בת זוג שמנה או מה שתגדיר אבל חוששים מכל הסיבות שציינתי. זה עצוב שבחברה כמו שלנו היום עדיין יש כאלה שרוצים משהו אבל בגלל מה שיגידו הם מתחבאים.

יפעת*

New member
השלב שאת מדברת עליו הוא כבר שלב טוב

אני מכירה גברים, שלא מוכנים להודות אפילו לעצמם, שהם אוהבים נשים גדולות. הם מאוד רוצים אישה שמנה לסטוץ, אבל הם אפילו לא חושבים שיש אפשרות למסד איזשהו קשר עם אישה שהיא לא רזה. עם אנשים כאלה אני דווקא שמחה לא להיות רזה, כי בשבילם בת זוג, היא בדיוק כמו אוטו ובגד ובית יפה. החשיבה היא: אם אני אדם מצליח או רוצה להראות כזה, צריך להיות לי בית יפה מכונית חדשה ואישה רזה... אם כך.. לא תודה.

גילה37

New member
החברה נפתחת לאט לאט

יש היום יותר מודעות לנשים שמנות, ויש יותר גברים שמצהירים על כך בפומבי , אני גולשת 4 שנים או חמש באינטרנט , בתחיל ת דרכי הכרתי ארת הצאט הייתי כל פעם שדיברתי עם גבר הוא חיפש אישה רזה ולא התאים לו היום כל גבר שאני אומרת לו שאני מלאה\שמנה אומר לי יופי אני אוהב. תיכנסו לחדר של סיגל "רק שמנות " יש שם כל יום לפחות 20 איש פעם היו שם 2 אנשים

DREAM111

New member
היי אלמונית

אז קודם כל
גדול. הם קיימים. נכון שדיי קשה למצוא אותם וזה רק בגלל נושא הסטיגמות כמו שאמרתי קודם לממציא. יש הרבה גברים שמאוד אוהבים את בנות זוגן מלאות ועם "תוכן" ככה אמר לי בן זוגי האחרון, אבל יש הרבה מהם שחוששים מדברי החברה על היותם "ציפלונים" יוצאים עם איזה "גוליברית" מכל הכיוונים. אז מה שחשוב להמשיך להיות אופטימים ולהאמין שהנכון יגיע שיואהב אותנו בדיוק כמו שאנחנו עם 20 קילו יותר או 20 קילו פחות יאהב אותנו בגלל מי שאנחנו בפנים. הבחוץ משתנה כל הזמן בחיים.

גם מאחרים וגם מדברים?

שיו, נראה שהגעתי באיחור... כבר הצטברה פה ערמה מכובדת של תגובות, לא נראה לי שיש לי מה לחדש. אהבה גדולה. מוי

גילה37

New member
שילחי לנו שיר מפרי עטך

תמיד את יכולה להוסיף לנו משהו מפרי עטך או משהו הומוריסטי כל דבר שלך יתקבל בברכה

גילה37

New member
גם אני שואלתץ את עצמי כל הזמן

אבל עםפ הזמן הבנתי שהגברים שאוהבים נשים שמנות ברובם לא אוהבים להיראות עם אותן נשים, וחלק לא נפרד של גברים אלה כבר תפוסים. או שהם ילדים עדיין ולא מתאימים או שמחפשים רק סקס . אבל כל אחת כאישה שואלת את אותה שאלה ולא בהכרח כי היא רזה שמנה או לא יודעת מה... אין כבר גברים רציניים בכלל........

למעלה