אז איפה הם?

Satori

New member
אנחנו גם כאן, לא רק על הירח ../images/Emo29.gif

אם חפץ לבך לראות עד כמה רבים אנחנו, הריצי חיפוש פשוט ב- גוגל (או כל מנוע חיפוש אחר) על המילים: BBW , FA (קיצור ל- Big Beautiful Women ו- Fat Admirers ) וכמה אתרים כאלה יש ??? יותר מ- 29,000 !!! והנה סאטורי גם הוסיף קישור ישירות לתוצאה:

גילה37

New member
עופריקו????גם אתה מחפש אותם????../images/Emo8.gif

לא ידעתי שאתה מחפש גם גבר כזה?????

הם באים לבד..

אם פעם חשבתי שבהיותי שמנה לעולם לא אמצא שוב אהבה.... מחשבותי התבדו... רוב המחזרים שלי.ודבר ראשון אני אומרת שאני ´´גדולה´´ לא נרתעים אלא להיפך נמשכים וגם אומרים שאוהבים בשר אז תלוי מה את משדרת החוצה...ואם את אוהבת את מה שאת רואה במראה וזה מה שחשוב....

השאלה היא

עד כמה גדולה הם מוכנים שתהיי כדי שזה לא יפריע להם? סליחה על השליליות, זה לא מנסיון, זה מפחד

בדיוק מה שכתבה דיזל..../images/Emo85.gif

לא חשוב שאיזה גודל את גם אם את ענקית אם את אוהבת את עצמך ומקרינה את זה החוצה.. סקסיות חושניות והרבה אהבה... וגם כמובן שכל וחוכמה.... השמים הם הגבול ואני מדברת מנסיון של הרבה שנים... באמת ובתמים... אף פעם לא היתה לי בעיה ואם כן אותם גברים אמרו לא מתאים לי ואפילו להיפך גם היו לי מחזרים שאמרו שאיתי הכל אחרת אין בעיה של אוכל תמיד חייכנית ומקשיבה לא נירוטית וגם חברותי שצנומות לא מזמן אמרו לי הלואי והיינו כמוך מקבלות האהבה את מה שיש... זה מה שצריך לאהוב....

לא יודעת

בתור אחת שעברה מקצה לקצה (מרזון מוגזם לשומן רציני) קצת קשה לי לקבל את זה. ואז מה? זה אומר שעד שאני לא אקבל את עצמי ככה, אף אחד לא יקבל?

DIZEL XXX

New member
הכל תלוי....!!!!

בהרגשה הפנימית שלך(כאשה) אם את מרגישה טוב עם עצמך מקבלת את עצמך כמו שאת!!!!!!!!!! גם גברים .........!!!! ירצו לקבל אותך!!!!!!!!! כמו שאת רוצה ......... לקבל.............!!!!!!!!!!!!!!!

gal33

New member
שנים ארוכות מאוד שקיבלתי את עצמי

עם המון אהבה וקבלה, ולא מנעתי מעצמי דברים שהחברה מסביב היתה בשוק איך אני עם הגודל שלי מעיזה לעשות אותם, ועדיין היחידים שהתעניינו בי היו סוטים למיניהם שכל שעניין אותם זה לטבוע באשה גדולה על מידתם. אבל אני עדיין מאמינה בתאורה הזו... ציינתי שאני אופטימית אבל הבלה??

אז עכשיו אנחנו סוטים?

אח אח אח, איך עובד מנגנון השכנוע העצמי. קודם כל זה לא בסדר להיות מלאה ואף אחד לא ירצה אותך אם תהיי מלאה. ועכשיו גם אם מישהו ירצה אותך הוא ישר סוטה. אני מוריד בפנייך את הכובע, דפקת את עצמך מכל הכיוונים ובדרך גם דאגת לדפוק את אלו שאוהבים אותך. בראבו
עכבר

gal33

New member
אוי עכברון יקר, מזל שכתבתי את דברי

על דפי האינטרנט, וכך תוכל לחזור ולקרוא בהם שוב, עד שתבין את כוונת המשוררת! זה בסדר גמור להיות מלאה, ויותר מזה אף שמנה. רוב חיי, כמעט עד לרגע זה, הייתי שמנה מאוד, מאוד מאוד. הרבה מעבר למה שאתה בכמה הודעות קודם תיארת כמוגזמת. כי בעיני לא היה מוגזם. חייתי מצויין עם עצמי, ועם רוב הסביבה. מי שלא התאים לו, לא היה בסביבתי. עם כל העשרות הרבות של הק"ג העודפים שהיו עלי, היו לי בני זוג רציניים ומשמעותיים לאורך שנים, ואפילו סטוצים מבחירתי שלי. כל שכתבתי היה, שיש מקומות שם בפסגת האוורסט של הק"ג, שגם אם האשה מאוד מטופחת, מלאת בטחון עצמי וכו´ וכו´, וכזו אני, עדיין לא רצים אחריה גברים רבים ונופלים חלל. רוב הגברים שהתחילו איתי בתקופה זו היו סוטים ברחוב, עם אמירות מלבבות על מה הגוף שלי עושה להם. אל תיקח את אמירתי זו ותכליל. בצד אותם אומללים שאלוהים היכה כבר פעם אחת, היו גם כמה גברים בודדים, קרני אור שכן היו מעוניינים בי, על המכלול שבי, גוף ונפש. עם חלקם התפתחה מערכת יחסים מסוג מסויים, ועם חלקם לא, כמו כל בחורה אחרת, ללא הבדל משקל. אני עשיתי מההשמנה אידאולוגיה דווקא כי רוב החברה ניסתה לדחות אותי כל הזמן על רקע זה, על רקע המראה החיצוני. ואני הפכתי את זה למקצוע להראות לכולם שגם עם עשרות רבות של ק"ג עודפים אני זכאית לחיות את חיי כפי שהם חיים, ואין סיבה להתייחס אלי כחריגה. אפשר לפזז על רחבת הריקודים, אפשר לשים תרמיל על הגב וללכת לכבוש את ההימלאיה, אפשר לצאת מהבית לבתי קפה, תאטרות, סרטים וכו´, גם אם ברוב המקומות הכסאות קטנים עליך. ולצאת וללמוד, ולהתקדם בעבודה, בקיצר, ניסיתי כל הזמן להבהיר לכל הסובבים שתחת מעטה הק"ג אני בן אדם בדיוק כמוהם, ושאין סיבה לדחות אותי או להעליב אותי בגלל שאני שמנה, בדיוק מאותה סיבה שאני לא מעליבה אנשים מכוערים ו/או טיפשים וכו´ וכו´, כי כולנו בני אדם שווים! אז עכברון, תודה על הורדת הכובע, אבל תוריד אותו מהסיבה הנכונה!! מודה, אני דפוקה, אבל בכיוון ההפוך, במקום להפוך לבולמית או אנורקסית, כמו שהחברה רצתה שאיהפך, במקום להיכנע לתכתיבי החברה, כי אז מן הסתם חיי היו קלים יותר, אני צעדתי בגאון ברחוב ובכל מקום עם כל הק"ג שלי! גל

גילה37

New member
סוטים?????

האם לשכב עם אישה שמנה זו סטיה ? לא ולא אוי ואבוי אם הגבר שהיה איתי הוא סוטה , טעות יקרתי בהגדרה

גילה37

New member
סטיה ע"פ אבן שושן

נמאס לי כל הזמן לשמוע את המילה סטיה היא לא נכונה ולא מתאימה ולכן אבן שושן כתב עבורינו את ההגדה לסטיה ולהלן ההגדרה:"סטיה -נטיה הצידה, פניה מן המוסכם והמקובל,קיימת סטיות מן הנורמליות, סטיות מיניות וכו´ " כלומר להיותעם אישה שמנה זה לחרוג מהמקובל?????.. למה אני לא נחשבת לאישה ? אולי אני מפלצת? סטיה בעני היא כשגבר מבוגר אונס קטין או אונס בכלל , גילוי עריות בכוח, פדופילים ועוד זוהי סטיה ...

גילה37

New member
יש יותר מחזרים ...

מאשר היו לי פעם אבל עדיין לא מצאתץי את הגבר הנכון שגם יקבל אותי כמו שאני ושגם נתאים האחד לשני כמו כל זוג אחר ..

AlteX

New member
אנחנו כאן...

שלום לך אל-מונית... אז, כפי שאת יכולה לראות, הפורום חי, נושם ופורח בהודעות של גברים מהסוג שאת מחפשת. אני מסכים - זה לא מספיק, אבל יש תקווה... ועדיין לא נכחדנו לגמרי!
אבל מה... אנחנו באמת בסכנת הכחדה, ולכן כדאי להתייחס אלינו טוב ולהשתדל לא לפגוע ברגשותינו... (זה לא אישי בשום פנים ואופן, אלא פשוט הערת אגב, שבאה עקב נסיון מר של אחד מאותם הגברים הנכחדים לאט-לאט...) מאחל לך המון אושר, אהבה והצלחה בכל מה שתעשי!!!

אני חייבת לומר.......

שמזל שלא היה יותר מה לכתוב בכרטיס האישי.... ראבק....עוד לא הגיע זמן האגדה
אבל אתה חמוד.......זה בסדר...יש אישור
מקסימוששש

AlteX

New member
דווקא היה ועוד איך היה...

...עוד מה לכתוב בכרטיס האישי, רק שלא נשאר מקום...
כמו כן, לא רציתי להציף את מערכות האחסון של תפוז לגמרי
אחרי הכל, אמנם אני תופס הרבה מקום, אבל צריך להשאיר גם לאחרים...! בכל מקרה, תודה על החמוד ועל האישור! עכשיו אני שמח ומאושר - YAY! (דו-משמעי!
) תמשיכי להיות מקסימה מתמיד! אלכס.

למעלה