אז איך התלוש שלכם?

RReuTT

New member
אני מעדיפה לא לפרט דברים כאלו

אבל אני יכולה להגיד שאני לא מתלוננת, אני מקבלת משכורת מינימום וזה לא משהו אבל אני גרה עם ההורים ואני מסתדרת מצויין עם המשכורת שאני מקבלת. וגם מצליחה לחסוך.

InvisibleTouch

New member
אענה לגבי העבודה הקודמת.

- הרווחתי לשעה 17.20 ש"ח, משכורת המינימום הקבועה בחוק. כל מאמציי להעלאה במשכורת בעקבות הקידום עלו בתוהו. על נסיעות אין מה לדבר. - בונוס כספי קיבלתי פעמיים, פעם אחת 300 ש"ח על כך שהסניף קיבל ציון 105 בביקורת בזכותי, ופעם אחרת על כך שהבאתי את הסניף למספר אחד במכירות של מוצר מסויים, קיבלתי 200 ש"ח, ובנוסף גם התקיים טיול מאורגן אליו שילמתי סכום סמלי בלבד על נסיעות. - השכר החודשי משתנה מאוד, ונע בין 800 ש"ח [בחודשי בחינות שאני בקושי עובדת] ל-2,000 ש"ח [בחופשים, שאני עובדת כפולות וכאלה...]. -הוצאות קבועות? אצלי זה מסתכם בערך בבגדים, שיעורי נהיגה, יציאות, פלאפון... אני בעיקרון משלמת על הכל, אבל אצלי אין את העניין של שכר דירה וכאלה.

עכשיו אני- ד.א אני חדשה:)

אני עובדת במוקד של חברת כרטיסי אשראי. השכר הוא 21 שקלים לשעה ויש בונוסים על יעדים, מכירות, הצטיינות, ממוצע שיחות לשעה וכד'. המשכורת יוצאת לי בערך 2500-3000 בחודש- כי אני עובדת במשרה חלקית- והכל הולך ישירות ללימודים...

עונה באיחור קל...

עובדת במוקד טלפוני של בנק. שכר לשעה: 21.5 ש"ח, על שעות אחרי 16:00 מקבלים 120%, על שעות אחרי 23:00 מקבלים 150% (אבל זה לא יותר מדי נפוץ), במוצ"ש 200% בונוסים - מקבלים בראש השנה ובפסח, עדיין לא יצא לי לקבל אז אני לא יודעת לגמרי איך זה עובד אבל ממה ששמעתי - זה מורכב מהרבה דברים: על התפוקות ועמידה ביעדים שזה אומר: הקפדה על הגעה בזמן והקפדה על זמני הפסקות ובכלל על כל מיני דברים שמודדים אותנו עליהם (למשל: כמה זמן לקוח לנו לענות מהרגע שיש צלצול ועוד כאלה), הלוואות שאנחנו מוכרים - אנחנו מוכרים בסוף שיחה מן הלוואת אקספרס כזאת, אז הסכומים שאנחנו עושים משפיעים על הבונוס. גם הציונים של המשובים שעושים לנו (הר"צים שומעים מדי פעם שיחות שלנו, מנתחים ונותנים ציון) ומעורבות בצוות בקיצור זה מכלול של דברים והבנתי שאפשר להגיע לכמה אלפי ש"ח וככל שאחוז המשרה גבוהה יותר הבונוס בהתאם. האמת שבסוף 2006 למוקד נשאר כסף אז החליטו לתת בונוס נוסף! זה היה יחסית נמוך (כמה מאות שקלים) אבל עדיין זה אחלה. אני גרה עם ההורים ככה שאין לי יותר מדי הוצאות - בעיקר בגדים, נסיעות, יציאות ותכל'ס אני ממש חוסכת ללימודים! אני חוסכת כל חודש סכום יפה והכל סגור עד הלימודים בעז"ה.

למעלה