עוה...
למרות שאני גרה אצל ההורים, זה לא לעניין שהסקרים בפורום האלה מפלים בין הגולשים!!!
כמה אתם מרוויחים לשעה? טיפים עם השלמה ל22, בסופ"ש ההשלמה היא ל30. אתם מקבלים בונוסים? על מה וכמה זה יוצא בערך? לא, לא אוהבים אותנו. כמה בערך יוצא לכם שכר כולל של חודש ממוצע? הממ, אם אני עובדת 3-4 משמרות, השכר יכול להגיע בקלות ל4000.. מאחר ואני בדר"כ גם טוחנת משמרות, זה יוצא גבוה מאוד (לא נדיר שבסוף שבוע אחד אני יוצאת עם כמעט 1000 שקל...) כמה נשאר לכם אחרי תשלום הוצאות קבועות? (ואם תוכלו לציין מה ההוצאות הקבועות שלכם זה יהיה נחמד) ההוצאות הקבועות שלי הן 30 שקל לחודש על פלאפון, ו60 שקל לשבוע על סיגריות.
ועכשיו הפסקתי לעשן.. ככה שנשאר הכל למטרות קודש: יציאות, בגדים, אלכוהול, קוסמטיקאית, קרמים....... קרם פנים נחשב להוצאה מוכרת במס הכנסה?
אתם מצליחים לחסוך משהו? בקושי, כי אני מבזבזת בטירוף.. אני כל הזמן קונה בגדים. בעיקר כי כולם כל הזמן אומרים לי לחסוך לצבא, אבל אני לא רוצה!! אני לא רוצה לחיות בשביל אחר כך, אני בת 18 ואני כרגע עובדת רק כדי לשרוף זמן (חיפשתי עבודה כדי לשלם לביטוח על תאונה שעשיתי, ולממן כמה הוצאות שהיו לי באותה תקופה- טיולים ופסטיבלים, אחרי ששילמתי על הכל, אני נשארת בעבודה פשוט כי אין לי משהו יותר טוב לעשות, ונחמד שיש הרבה כסף.. אז אם יש כסף, למה לא לבזבז אותו? אחרי הצבא אני אתחיל לדאוג לחיות כמו שצריך!). טוב, יצאה לי השתפכות כללית על כל נושא ה"תחסכי לצבא", אבל אפשר להגיד שזה פשוט משגע לי את השכל. כרגע התכנון העיקרי הוא לנסוע עוד חודש לסין, ולשרוף את הכסף לחלוטין. ואז בכלל לא יהיה לי כסף אלא רק חוב. וזה נשמע לי נחמד מאוד!