אז איך התלוש שלכם?

אם ככה לא צריכה להיות בעיה

לבובע הכוונה, אם לא בודקים את האנגלית בצורה מקיפה כנראה שזה פחות חשוב אצלכם, ואפשר להסתדר בעבודה גם בלי אנגלית טובה. וסתם מתוך סקרנות - בכמה לקוחות בערך שלא דוברים עברית את מטפלת בנניח, שבוע עבודה?

בובע2

New member
אני צריכה לברר את זה באורנג'..

יש בכלל מרכזי הערכה לעבודה הזו?

Black Star

New member
די הרבה...

קודם כל, ספציפית אצלנו במרכז יש המון "בני דודים", רובם דוברי עברית אבל פה ושם יש גם כאלה שיודעים רק ערבית, ואז או שאני מעבירה אותם לנציג דובר ערבית, או אם יש לחץ ואותו נציג לא יכול לקבל אותם, אז המנקה המקסים שלנו בא ומתרגם (הוא כבר יודע את כל הנהלים וכל העבודה אצלנו, תכל'ס יכול להיות נציג בעצמו...). בנוסף, מכיוון שרוב הנציגים אצלנו הם די כהים, ואני עם עור לבן, עיניים כחולות ושיער בהיר, כל הרוסים מגיעים אליי אוטומטית כי הם בטוחים שאני רוסיה, אז או שאני מצליחה לטפל בהם בעברית/אנגלית או שמפנים אותם לנציגה דוברת רוסית. דוברי אנגלית - לפחות שניים ביום.

Oיון

New member
ואי.. אני הנשואה היחידה בפורום

אז ככה, השכר שלי משתנה כי הוא בסיס +עמלות, אפשר להגיע ל40-50 שקל לשעה, (יש כאלה שמגיעים גם ליותר, זה הממוצע שלי), יש לנו הרבה הוצאות שוטפות, אז שכר לימוד, שכ"ד, ארנונה, חשמל וכל ההוצאות ההכרחיות.. אבל אצלנו זה שונה כי זה שתי משכורות.. אני אומרת בכל הכנות לכל מי שיכול להשאר בבית ולחסוך, שיעשה את זה..

את לא ../images/Emo67.gif

יש לנו גם את miamia14 שאמנם גרה עם בעלה אצל ההורים, אבל היא קודשה כדת וכדין... ואני לא נשואה אמנם אבל גרה בדירה שכורה מה שאומר את כל ההוצאות שציינת (חוץ משכ"ל שההורים משלמים). פירוט של ממש אני אביא בהמשך...

Oיון

New member
אה נכון, שכחתי,

לא התכוונתי שאני היחידה שגרה מחוץ להורים.. אבל בכנות.. הלואי עליי את האפשרות לגור אצל ההורים ולחסוך..
עולה הרבה כסף להיות עצמאי בימינו..

tenen

New member
אז ההערכה שלי לגבי המכירות הייתה

נכונה :) עד היום רק הערכתי שבמחלקת המכירות מקבלים יותר מכפול מאשר בתמיכה הטכנית לאחר שהבנתי את מבנה השכר וראיתי את העמלות ומספר השעות ועכשיו רואה את המספרים שמוכיחים את זה :)

haych

New member
תורי...

אני גרה בבית, ככה שגם לי יותר קל מאחרים. *כמה מרוויחים לשעה? 20 ש"ח. כנראה שמהחודש הבא השכר יעלה ל-26, אמורה להיות לנו שיחה על זה, אבל לי זה כבר לא יעזור, אני עוזת בתחילת מרץ. *לא מקבלים בונוסים. מקבלים מענק שעות, 1000 ש"ח על כל 800 שעות (יוצא כל 4 חודשים בערך). *שכר חודשי: הכי נמוך היה לי 4800 והכי גבוה 6200. תלוי כמה שעות אני עובדת, וכמה שעות נוספות. *הוצאות: כ-200 ש"ח פלאפון, כ-500 ש"ח ישרכארט (בד"כ זה בסביבות ה-200, אבל אני משלמת על מצלמה כבר 4 חודשים). *חסכון: 3500 ש"ח מכל משכורת מומרים לדולרים לטובת החשבון של הטיול לחו"ל...

haych

New member
אה, נו, מאוחר, שכחתי...

בודקת בטחונית במעבר גבול.

SimplyMe1

New member
חשבון דולרים..גם אני עושה כזה החודש

אחרי המשכורת הראשונה והלא ממש מלאה שלי..את בבנק הפועלים עשית חשבון דולרים? ד"א,יוצא לך לעבוד הרבה משמרות כפולות?

haych

New member
מה זה משמרות כפולות?

אני עובדת 6 ימים בשבוע, כשביוםפ שישי זה 12 שעות ובשבת אני משתדלת לקחת גם משמרת של 12 שעות. כל השאר זה 7-8 שעות, כשאם יש לי הזדמנות אני מושכת עוד כמה שעות, בשבילך השעות הנוספות. וכן, החשבון שלי הוא בבנה"פ.

SimplyMe1

New member
אז זה באמת תלוי איפה עובדים

אם משמרת היא בדר"כ 8 שעות,אז כפולה זה 16,וזה כבר מוגזם. אבל גם משמרת של 14 שעות זה הרבה,למרות שזה לא כפולה.. ואצלכם זה שונה אם משלמים שעות נוספות,אצלנו עוד לא הדגישו את נושא השעות הנוספות,ומשתדלים שלא יהיו כאלו לאף עובד.

שאננה

New member
אז אצלי

כמו שכתבתי בהודעה .ו
על ההודעה שלך. עסקתי במכירות שכלל גם שירות והרווחתי כ-30 ברוטו לשעה בערך כולל עמלות. אני גרה עם ההורים. כרגע בחיפוש עבודה.העדפתי בשירות לקוחות והייתי פשוט בהלם מהשכר שמציעים לשירות לקוחות. מכירות יותר מאשר שזה מקצוע מתיש נמאס לך לשמוע את התירוצים הקבועים של לקוחות שלא קונים.וגם אם יהיה מבצע מדהים .תמיד הלקוחות יגידו ההפך. תמיד יש לך בוס שיגיד גם אם מכרת המון .למה אתה לא מוכר מספיק . אני אוהבת שירות פרוטלני.אתה רואה את הבן אדם ויותר כיף לעזור לו שהוא מולך ולא בטלפון. יתרון נוסף בפרוטלני יש בד"כ פחות לחץ מאשר מוקד טלפוני.לפחות לדעתי. בגלל שזה לא קשור להודעה אני ארחיב פעם אחרת. בזכות ההודעה הקודמת אני מבינה שאני צריכה אם להמשיך לעשות משהו שאני אוהבת או בשביל שכר גבוה לעסוק במשהו שפחות אוהבת אבל שאוכל להתקיים בכבוד.

miamia14

New member
עונה....

כמה אתם מרוויחים לשעה? עד לא מזמן עבדתי במוקד של חברת חשמל ,השכר היה מעולה בסביבות 6000-5500 ,למרות שעבדתי שם 6 שנים עד היום אין לי ולאחרים מושג מה השכר שהרווחנו לשעה, התלוש לא ברור , עכשיו מתחילה לעבוד בחברת תעופה , השכר יהיה גלובלי 5200 לחודש אתם מקבלים בונוסים? על מה וכמה זה יוצא בערך? בונוסים אין, אבל בחברת חשמל היו תוספות מעולות לשכר כמה נשאר לכם אחרי תשלום הוצאות קבועות? (ואם תוכלו לציין מה ההוצאות הקבועות שלכם זה יהיה נחמד) אתם מצליחים לחסוך משהו? אני ובעלי גרים עם הוריי, כך שאין לנו הרבה הוצאות חוץ מרכב ולימודים, כרטיס אשראי ובילויים , כך שמצליחה לחסוך בערך חצי מהמשכורת

shaiush4

New member
תשובות

כמה אתם מרוויחים לשעה? 19.30 בסיס, 125% שעות נוספות (שעתיים ראשונות), 150% בשבת. אתם מקבלים בונוסים? על מה וכמה זה יוצא בערך? מקבלים בונוסים. יש המון המון בונוסים... אני לא יודעת להגיד בדיוק כמה, אבל זה כמה מאות שקלים בחודש. השכר הממוצע לשעה אצלנו נע בין 25 ל-50 ש"ח בערך... ככה שאפשר לעשות את החשבון. כמה בערך יוצא לכם שכר כולל של חודש ממוצע? אני חדשה, ועבדתי רק חודש וחצי אז קצת קשה לי להגיד, אבל זה יכול לצאת לי בין 2,500 ל-3,000, תלוי בכמות המשמרות. כמה נשאר לכם אחרי תשלום הוצאות קבועות? (ואם תוכלו לציין מה ההוצאות הקבועות שלכם זה יהיה נחמד) לא יודעת בדיוק. תלוי אם צריך לשלם שכ"ל באותו חודש או לא
חוץ מזה יש לי גם הוצאות כלכלה ונסיעות (לא לעבודה, אלא לבקר את ההורים), ובשכ"ד ההורים עוזרים. אתם מצליחים לחסוך משהו? אני מצליחה לחסוך קצת, מקווה שזה יספיק לטיול קצר לארה"ב בסוף השנה.

Marble Arch

New member
עוה...

למרות שאני גרה אצל ההורים, זה לא לעניין שהסקרים בפורום האלה מפלים בין הגולשים!!!
כמה אתם מרוויחים לשעה? טיפים עם השלמה ל22, בסופ"ש ההשלמה היא ל30. אתם מקבלים בונוסים? על מה וכמה זה יוצא בערך? לא, לא אוהבים אותנו. כמה בערך יוצא לכם שכר כולל של חודש ממוצע? הממ, אם אני עובדת 3-4 משמרות, השכר יכול להגיע בקלות ל4000.. מאחר ואני בדר"כ גם טוחנת משמרות, זה יוצא גבוה מאוד (לא נדיר שבסוף שבוע אחד אני יוצאת עם כמעט 1000 שקל...) כמה נשאר לכם אחרי תשלום הוצאות קבועות? (ואם תוכלו לציין מה ההוצאות הקבועות שלכם זה יהיה נחמד) ההוצאות הקבועות שלי הן 30 שקל לחודש על פלאפון, ו60 שקל לשבוע על סיגריות.
ועכשיו הפסקתי לעשן.. ככה שנשאר הכל למטרות קודש: יציאות, בגדים, אלכוהול, קוסמטיקאית, קרמים....... קרם פנים נחשב להוצאה מוכרת במס הכנסה?
אתם מצליחים לחסוך משהו? בקושי, כי אני מבזבזת בטירוף.. אני כל הזמן קונה בגדים. בעיקר כי כולם כל הזמן אומרים לי לחסוך לצבא, אבל אני לא רוצה!! אני לא רוצה לחיות בשביל אחר כך, אני בת 18 ואני כרגע עובדת רק כדי לשרוף זמן (חיפשתי עבודה כדי לשלם לביטוח על תאונה שעשיתי, ולממן כמה הוצאות שהיו לי באותה תקופה- טיולים ופסטיבלים, אחרי ששילמתי על הכל, אני נשארת בעבודה פשוט כי אין לי משהו יותר טוב לעשות, ונחמד שיש הרבה כסף.. אז אם יש כסף, למה לא לבזבז אותו? אחרי הצבא אני אתחיל לדאוג לחיות כמו שצריך!). טוב, יצאה לי השתפכות כללית על כל נושא ה"תחסכי לצבא", אבל אפשר להגיד שזה פשוט משגע לי את השכל. כרגע התכנון העיקרי הוא לנסוע עוד חודש לסין, ולשרוף את הכסף לחלוטין. ואז בכלל לא יהיה לי כסף אלא רק חוב. וזה נשמע לי נחמד מאוד!

למעלה