או קי

Justin Angel

New member
אמממ...

לא זה לא... למרות - משפט פשוט למרות זאת - משפט מחובר למרות ש - משפט מורכב , אבל מומלץ יותר לרשום "אף על פי ש". אבל זה לא בניגוד לחוקי השפה העברית לרשום "למרות ש". "למרות שרותי וחנה נפגעו בברך, לא היינו צריכים להבהיל אותם למד"א"

אממ.......

למרות היא מילת תחביר שלא מקבלת אחריה מילות יחס. אותו דבר בגלל, אסור לפי חוקי השפה העברית להגיד בגלל ש! כל שאר מילות התחביר יקבלו רק ש´ אחריהן, חוץ מהואיל שתקבל ו´ אחרי. (הואיל ו... לא הואיל ש...). אתה מוזמן להתקשר לאקדמיה לברר.

morning star

New member
ג´סטין

לפני מספר ימים קניתי תליון פנטגרם מפיוטר... שם החברה המייצרת "סט. ג´סטין"... כאבו לי שרירי הבטן מרוב צחוק
תודה על המחשבה. אני באמת שמתי לב לחוסר מחקרים בנושא (חוץ מאחד שהוזכר ב"TIME" על השפעת האמונה על החלמה ממחלה) - אך לא התייאשתי מלחפש. האם יש מאמרים מתחום הפיזיקה הקשורים לרייקי או בקשר לאנרגיות אותן אנו מזכירים פעמים כה רבות בפורום? שלך הנווד ומה פתאום נוודי?

Justin Angel

New member
בה בה הא

*צחוק היסטרי מטורף חוצה את האוויר* אתה נשמע כמו פולניה זקנה. ". הוא אמר להם לבוא לשים גבס " ומכך אתה מסיק שהרגל הייתה שבורה? שמים גם גבס לעוד עשר סיבות שאני מכיר, ואני לא יודע הרבה יותר ממה שמלמדים בשנה ראשונה למקדים-רפואה. ואני לא ראיתי בשום מקום בהודעה שלך שרשום חד משמעית שהרופא אישר שהיה שם שבר. אני מצטער להגיד שאני לא רק חושב שהסיפור שלך לא נכון, אלא שאתה או מפגר או משקר. (נכון שאני סימפטי?)

shabaz

New member
אתה עיוור או מה?

אני מצטט "קודם כל הם הלכו לרופא כדי לבדוק אם הרגל באמת נשברה או שזה סתאם כאב שיחלוף והרופא אישר." נראה לי אתה חולף על ההודעות בלי שאתה קורא אותן לעומק שבז

shabaz

New member
ומה קשור פולניה?

הסטראוטיפ שמדביקים לנשים פולניות הוא דאגת "יתר" לילדים שלהן. (ג´סטין אכלת מספיק?, ג´סטין הכל בסדר? אתה נראה חיוור מדי אתה נשאר היום בבית, וכו´ וכו´) אני לא מבין איך לעזאזל הגעת למסקנה שאני נשמע כמו פולניה זקנה ממה שאמרתי. שבז

Magic Moon

New member
בה בה בא

אני לא חושבת שאתה צריך לזלזל כך באינטיליגנציה וצורת החשיבה של אנשים אחרים... אני לא מבינה מה נשמע לא נכון בהודעה שלו הרי כתוב שהם הלכו לרופא לבדוק אם הרגל שבורה או שזה סתם כאב שיחלוף.... ואם כבר אתה כותב הודעה חסרת חשיבות שכזאת, אתה יכול לקרוא ...ואם לא היית כל כך מרוכז בעצמך ובמה שאתה חושב שנכון וכמה שהאחרים מפגרים היית שם לב שהוא כן ציין - בין השורות - שהיה לה שבר! אז תברר את העובדות. בלי כוונות רעות Magic Moon

Magic Moon

New member
בה בה בא

אני לא חושבת שאתה צריך לזלזל כך באינטיליגנציה וצורת החשיבה של אנשים אחרים... אני לא מבינה מה נשמע לא נכון בהודעה שלו הרי כתוב שהם הלכו לרופא לבדוק אם הרגל שבורה או שזה סתם כאב שיחלוף.... ואם כבר אתה כותב הודעה חסרת חשיבות שכזאת, אתה יכול לקרוא ...ואם לא היית כל כך מרוכז בעצמך ובמה שאתה חושב שנכון וכמה שהאחרים מפגרים היית שם לב שהוא כן ציין - בין השורות - שהיה לה שבר! אז תברר את העובדות. בלי כוונות רעות Magic Moon

Zipadidoda

New member
רק חזרתי ואין לי...

כוח לקרוא את כל ההודעות שענו לך אבל אני יודע בערך איך לעשות הילינג מרחוק... (אין לי ניסיון אבל)

the_hermit

New member
לכל הספקנים למיניהם

לא היה לי כח לקרוא את כל התגובות, אז אני רק אענה לשאלה עצמה. אני מטפל בביו אורונומי שזאת שיטה לאיבחון וטיפול מרחוק זאת שיטה שעובדת מצויין, ושלא ניתן להכחיש אותה. המטפל יכול לקבל אינפורמטיה על המטופל - על עברו, על הרגשות שלו, וגם על דברים פיזים כמו גופו או סביבתו. מי שפיתח את השיטה הוא רפי רוזן.

CAT4

New member
אף אחד לא יכול. נקודה

אף אחד לא יכול לרפא את המחלה שלך חוץ מימך עצמך. אחרים יכולם רק לעזור לך אבל את העבודה הקשה אתה צריך לעשות. אם ריתה בסרטים ראיתה שאומרים על חולה "הוא יעבור את זה אני מכיר אותו הוא איש חזק" האדם שחולה במחלה מסוימת חולה בה בגלל שהוא רוצה להיות חולה פשוט ככה ועש שהוא לא ירצה להחלים מימנה הוא לא יחלים מיה לא חשוב מה יעשו לו. אבל לענינו אפשר לעזור לאדם להירפא ממיחלה מרחוק אני יודע את זה כי למדתי רייקי. אמא שלי היא מסטר ברייקי והיא מיחולה לרפא מרחוק כל אדם שמוכן לקבל עזרה הטיפול לא מרפא את המחלה הוא רק מעודד את הריפוי אבל הוא עובד באחריות. Y.G.A the CAT

למעלה