או קי

Justin Angel

New member
מה???

המשפט שלך כל כך שגוי... אין לי אפילו איך להסביר לך למה אי אפשר לעשות כזה דבר. אבל אני אנסה... יש רק שני אנשים בעולם הזה שיכולים לעזור לך להיות בריא , הרופא ואתה. הרופא רושם טיפול ואתה מבצע אותו. מעבר לזה יש גם כמה מדיטציות שאפשר לעשות כדי לעזור לגוף שלך... הסבר לקוי בחסר, אבל עדיין הסבר.

mishmish18

New member
אתה טועה, חמוד..

הילינג מרחוק זה דבר מקובל בהחלט - שולחים אנרגיה למישהו מסוים כאשר רוצים לטפל במשהו ספציפי או סתם כדי לעשות טוב למישהו.

nepthys

New member
חמודי,

זה שזה מקובל מאוד מראה רק דבר אחד - שאפשר להוציא מזה כסף.

wicca_sphere

New member
למה אתם משמיצים?!

למה אתם חושבים שאי אפשר לעשות הילינג מרחוק?! לא שמעתם על רייקי? ברייקי רמה 2 כבר אפשר לרפא ממרחק.. אתם אומרים שזה בשביל הכסף, למה סתם?! מאיפה אתם יודעים? כמובן שעושים מזה גם כסף, זה מה שקוראים לו בעברית: פ-ר-נ-ס-ה. כן כן.. אנחנו עושים כסף כדי לקנות דברים כמו אוכל ואפילו מותרות.. למה שאנשים שיודעים ריפוי באנרגיה לא ירוויחו מזה כסף?! ובקשר להודעה עצמה: עדיף לחפש בפורום של הרייקי אנשים לריפוי מאשר במאגיה.

nepthys

New member
אתה יודע את התאוריה שלי,

יש הבדל בין גוף לרוח. לכן, בעזרת הרוח לא ניתן לרפא את הגוף. יש דברים שעוותו ופורסמו רק בגלל שהם גימיק.

wicca_sphere

New member
מקווה שתאמיני לי:

מנסיון אישי זה לא בולשיט. את יכולה לרפא ולדכא כאב בעזרת אנרגיות. אבל שוב, כל אחד ואמונותיו שלו

nepthys

New member
קצת יותר קשה לגרום לי להאמין..:)

זה יכול לרפא רגשות ומחלות שנובעות מרגשות (פסיכוסמטיות או מחלות מלחץ)- אבל לא מחלה אחרת.

wicca_sphere

New member
דוגמא אישית:

אמא של ידידה מאוד קרובה שלי היה לה בעיה חמורה בסינוסים. היא לקחה תרופות וזה לא עזר, אז היא הלכה למרפא ברייקי וזה פשוט נעלם. אבל שוב אנחנו נכנסים לוויכוח על דברים שמאמינים בהם, ואני מניח שאין דבר שאני אגיד ואגרום לך להאמין שזה לא בולשיט, וכנ"ל את כלפי
אז נשאיר את הענין של האמונות האישיות מה נכון ולא נכון לבגדר תאוריה

nepthys

New member
יכול להיות שרק אז

התרופות החלו להשפיע..:) יש אלפיים סיבות למה כן, ואלפיים סיבות למה לא.. מתישהו אני אחווה את זה אישית ואפתח דעה סופית..

shabaz

New member
יש לי דוגמה הרבה יותר טובה

לבת של חברה של אמא שלי נשברה העצם ברגל. אז ההורים שלה עשו לה כל הלילה רייקי ולמחרת השבר נעלם. איך תסבירי את זה?
שבז

morning star

New member
סתם מתוך סקרנות

ורצון לשמור על שפיות רפואית - האם היה צילום רנטגן אשר הראה בוודאות על שבר? לא שאני חס וחלילה מזלזל ברייקי. שלך הנווד

shabaz

New member
ברור...

קדום כל הם הלכו לרופא כדי לבדוק אם הרגל באמת נשברה או שזה סתאם כאב שיחלוף והרופא אישר. הוא אמר להם לבוא לשים גבס אחרי כמה זמן אבל אז הם בדקו אותה שוב והשבר נעלם. שבז

morning star

New member
מעניין מאוד

אולי נתת לי רעיון על מה לעשות דוקטורט, כשיגיע זמני לעשות אחד. אולי הגיע הזמן לבדוק את הנושא באופן "מדעי". שלך הנווד

נעשו כבר......

כל כך הרבה כאלה, ורייקי או כל סוג אחר של הילינג הוכח כבר מכל כיוון מדעי אפשרי..... אז למה לעשות עוד אחד? למה שלא תחקור נושא אחר לחלוטין?

morning star

New member
משום מה

בעוברי על מחקרים שונים ועלונים מדעיים לא מצאתי אף איזכור למחקר כזה. אתה מכיר מחקר ספציפי? אשמח אם תפנה אותי לאחד שכזה. שלך הנווד

Justin Angel

New member
נוודי

עלית בראשי בזמן המדיטציה שלי היום... ראיתי את עצמי מקליד לפורום: "אני מצטער,למרות שאני חבר גאה בקהילה המדעית העולמית לא ידוע לי על שום מחקר כזה. אבל, אני לא חבר בהקהילה המדעית הרפואית, ויש לנו כאן מישהו שיותר קרוב אליה. *ג´סטין מביט על נוודי* " בכל מקרה, מסתבר בסוף שכן הקלדתי את זה :) נ"ב נוודי: אצלם "מחקר" זה שתיים וחצי עמודים של קשקוש מסחרי עם תמונה אחת או שתיים, אז אני לא הייתי מעלה את רמת הציפיות שלי יותר מדי.

ואע"פ שקיבלת 98 בבגרות בלשון......

עדיין אינך יודע, או שמה בכל זאת רשמת "למרות ש" והרי זו שגיאה לשונית דקדוקית חמורה בין חמורות!

למעלה