או קיי!

greeneye

New member
או קיי!

הפורום גוסס. את זה כולנו יודעים. נכון שזה "שכונה" כזה כי אנחנו מעט, אבל צריך להחיות פה קצת. אז...חשבתי על משהו! יש 2 משחקים שאני יכולה לארגן פה! 1- חידון קיצ'ס ופרידמן! זה יהיה ממש נחמד! (ואני מבטיחה לארגן פרס לזוכה, ולהגיש לו את הפרס בצילומים הבאים שאהיה בהם...) או...(או ו..) 2- כל אחד שירצה להשתתף ישלח לי במסרים את התשובות הכי הכי מקוריות ומוטרפות שהוא יכול לשאלות שאני אכתוב פה בפורום. אחרי שיהיו לי את כל התשובות מכם, אני אעשה סוג של חידון כזה, על הכרת חברי הפורום! הבנתם? לדוגמא: השאלה- אם היית פרי, מה היית? -בננה, פצצת אנרגיה צהובה! (משהו כזה...) ואז אנשים צריכים לנחש מי הגה במוחו השרוט את זה... תחליטו, ותגיבו להודעה הזאת!

~*~gaL

New member
כיפאק... היי! כיפאק ...היי!

"גאאאאאאאאאאל, גאאאאאאאאאאאאל!!!" בכיף אני אומרת! (רק שימו לב שאני לא פה שבוע... ;))

../images/Emo70.gif

אני בעד כל דבר שיגבש (מילה של מדריכי קייטנות קצת) את הפורום! גם אם זה כולל החלפת מתכונים לשטרודלים!!!

greeneye

New member
מיפ... אז מה זה יהיה?!

משחק מספר 1, מספר 2, או שניהם? קדימה, הזמן מועט והמלאכה מרובה!

greeneye

New member
אוקייייייי

המשחק הראשון שנשחק בזמן הקרוב, זה המשחק השנייייייי! אוקע..... הנה השאלות. את התשובות עליהן אני רוצה ב-מ-ס-ר-י-ם-! המשחק יתקיים ביום חמישי! ואני מזכירה לכם, תשובות חולות. כמו שרק אתם יודעים. 1. מה יהיה כתוב על המצבה שלך? 2. אם הייתם ירק (או פרי...) מה היית ולמה? 3. מה יקרה בעוד 1000 שנה? 4. מה הכי מפחיד אתך? 5. מה המאכל הכי חולני וטעים שקיים? 6. מה החלום הכי מופרע שהיה לך? (זו שאלה למתן...טחחחחח) 7. מה הדבר הכי מוזר שעשית בחייך? 8. הפאדיחה של הלייף? 9. מה בחיים בחיים בחיייייים לא הייתם עושה? 10. אם היה ניתן להנדס גנטית חיה. איזו חיה היית ממציא? the and!! אני מצפה לתיבת מסרים מפוצצת גבירותי ורבותייי!

greeneye

New member
בקשר לשאלה 10- אני מבקשת פירוט

של המראה והתכונות. לא יותר מדי. ואם בא לכם- תמציאו לה שם.

kfm

New member
חיחיחי../images/Emo9.gif מאיפה קיבלת את הרעיון הזה

?.... טחחח (:) ממממ מיד אני הולכת להשתתף בחידון!

greeneye

New member
מיד הולכת להשתתף הא?

אז איפה המסר ממך?! אני מאד מאוכזבת. התיבה עוד ריקה! ר-י-ק-ה. אני מצפה למסרים.

greeneye

New member
../images/Emo46.gif

אני מאד מאוכזבת! המשחק אמור להיות מחר ב-19:00 וקבלתי ר-ק מסר אחד. טוב, אל תשתפו פעולה, והפורום ידעך וימות לו.

Yuvalenko

New member
כנראה שלמרות שאני כל הזמן עובד, אני

יותר משועמם כאן מכולם...
ואת צודקת. אם אני מצאתי זמן לענות לה על השאלות, גם אתם יכולים. קנדי קאן דו איט!!

greeneye

New member
הלו! המשחק נדחה.

נדחה למחר בערב. ואם למישהו יש בעיות עם זה- שיגיד לי. ולמה? כי יש לי רק 3 מסרים וזה לא מספיק. אז...מתי, רווית, שלאגר (עוד לא נרגעתי
), ספיר וליש (ואם יש עוד מישהו שמאד רוצה)- בבקשה! תכתבו מסרים! יהיה כיף! אנשים פה שרוטים.

kfm

New member
למה?!?! את נוסעת?? לאן?? מתי??

אוךך כלכך הרבה שאלות....תעני!!!!!!

כן, אני נוסעת ../images/Emo13.gif

לסופשבוע עם המשפחה לאן? לחיפה מתי? מחר בבוקר למה? אמממ...את זה את כבר צריכה לשאול את ההורים שלי

kfm

New member
נסיעה טובה!!!!! תהני ותפגשי את פריד

מן באיזה מכולת ((:)

kfm

New member
../images/Emo3.gif

היייייי תה הורס לי תפנטזיות! תה רוצה להגיד לי שבמת זלא יכוליות? במת במת??
*תזכורת לעצמי: לבטל את הנסיעה לסיבוב מכולות בחיפה*

למעלה