או קיי!

luli pop

New member
עניתי...:)

אבל...אבל אבל.... אני לא מצחיקה!... אז שמתן תזכה... מה איכפת לי? העיקר ההשתתפות......

kfm

New member
ספיר? לולי פופ? זאת את?

מתחבאת בזדוניות? מחליפה זהויות? אני רואה פה דפוס התנהגות חוזר שמדאיג אותי קצת...אז אני חייבת לשאול ותעני בכנות...ספירוש, את בתיה ממשחק החיים?!
*ואם כבר מדברים....גמני די חיפפתי...אז לא נזכה...לא נורא, נעשה ישיבת אבל בבית שלי ואז נאכל הרבה שוקולד מהדיוטי פרי! יהיה כיייף!

luli pop

New member
פאק... התגליתי...

יאא דרך אגב!! אתם יודעים זכיתי בכרטיס זוגי לבכורה של פרק הסיום של משחק החיים..
וזהו! אני אפגוש את חברי הטובים... שירן וארז.... יאא... ארז!! מעניין אם סוניה שחורי תהיה שם! חחח.....

kfm

New member
*זוגיים* אמרת?../images/Emo6.gif

ספיר...ספירוש שלי...ספירוניית יפיופה....מותק...לא שאני רומזת למשו כן? אבל קחי אותי איתך.

greeneye

New member
אוייייי ספיר! כבר אמרתי לך כמה אני

אוהבת אותך? חברה כ"כ טובה! אוהבת קיציס ופרידמן שכמותך! יש לנו כ"כ הרבה במשותף! דבר ראשון- שתינו מרעות! מה הסיכויים של זה?! אפסיים. חברות נפש. זה גורל! דבר שני- שתינו אוהבות את קיציס ופרידמן! שלישי- שתינו באותה שכבה! מ-ה הסיכוים של ~זה~?! רביעי-.....היית אצל אמא שלי בחוג! מה הסיכויים של זה?! חמישי- נסענו יחד לצילומים פעם שעברה! שישי- אנחנו יחד בפורום! שבת- שלומי!

kfm

New member
כולנו פה כלכך כנים ולא צבועים....

אךךך האמת, האמת...אין עליה (;

mati88

New member
לא ארז ובטח לא שירן....

אם אני הייתי זוכה, הייתי רוצה לפגוש את אפי!!!!חחחח...הכלי הזה....חמוד הוא.... "מישל, אני רוצה לראות את ירון!" "לא עכשיו אפי, צא החוצה..." "אבל אני רוצה לראות אותו עכשיו. יש לי משו חשוב להגיד לו!" "נו אפי! צא החוצה!!!" "טוב....אסל את תוכלי להגיד לירון שאני מאוד אוהב אותו?" חחחחחחחח....וואי....איזה צחוקים איתו.....
הכי תותח בכל הסדרה הזאת אני אומרת לכם!!!

Yuvalenko

New member
מיכל בוכה!! ירון מת!! ירון מת!! אני

יודע שהוא מת! כל הזמן משקרים לי!!

greeneye

New member
אני הייתי בהצגה שאפי שיחק שם תפקיד

ראשי, ואתם לא. "מכתבים לאחי". הוא משחק שם ילד קטן, אבל משום מה הוא משחק אותה נורא טיפש ומפגר. אז לא ראיתי ממש משחק החיים ורק בסוף ההצגה קלטתי מאיפה הוא מוכר לי. "ירווווווון! התגעגעתי אלייך! הכנתי את הפאזל 1000 חלקים!!"

mati88

New member
חחח...הכי טוב היה:

מישל: אפי עם מי דיברת עכשיו? אפי: ליה היתה פה. מישל: ניא חיפשה את ירוני? אפי: לא, היא חיפשה אותך. אבל אז אמרתי לה את הסוד. זה כבר לא סוד נכון? מישל: מה אמרת לה? אפי: אמרתי לה שאבא של ירון חי. שזה שאול. מה, זה חזר ליות סוד??? חחחחחח.....הייתי על הריצפה פשוט.....

kfm

New member
גמני ראיתי הצגה שהוא שיחק בה

תפקיד ראשי....עם הביצפר זה היה אני חושבת...על השואה...על ילד אחד שבורח עם החנוכיה שלו לארץ ישראל...משו משעמם רצח. מצח? מאשימים אותי במצח?!

luli pop

New member
מה את בסדר גל?!?!

חחח כשכולם מתלחששים לפני ההצגה "יוואוו זה אפי ממשחק החיים מופיע" לא עלה בדעתך שהוא אולי ישחק שם? וכשכולם צעקו אפי אפי אפי (או לפחות אלה שישבו מאחורי) לא עלה בדעתך שהוא אולי יופיע? אבל יפה שבסוף הגעת למסקנה!

למעלה