או ויסטה ויסטה

maor78

New member
אני יודע שאי אפשר

לרדוף אחרי הטכנולוגיה אבל הקצבתי לעצמי בסביבות ה7000-7500 לנייד ומתוך עיקרון אני לא אשקיע יותר. את האמת שכבר היום הטושביה a200 1gb עומד במחיר וגם במפרט שאני מחפש, חוץ מהHD2600 שעל הנייר הוא מעולה אבל הבנתי שבמבחן השטח הוא לא הצליח כל כך . אני אחכה שה1520 עם ה 8600GT יגיע לשופ אילת ואז יגמרו לי ההתלבטויות:)

JeeChan

New member
XD הנה התשובה

הוא מגיע הכי הרבה ל50-60 מעלות [HP מגיעים למעלות האלה, רק בהתחלת המחשב ומגיעים עד 80]. כשהוא מתחמם יותר מדי, אז אי אפשר נגיד לשחק בהגדרות ultra high או מקסימום, וצריך להוריד את ההגדרות לhigh. לא יצא עדיין לשחק הרבה, אבל נגיד בc&c3, אחרי כמה שעות שהמחשב היה דלוק והיה חם, שיחקתי בשקט על high ובניד פור ספיד קרבון, שיחקתי על maximum כשהמחשב היה קר, ואחרי שהתחמם, הייתי צריך להוריד את ההגדרות לhigh. סך הכול הוא מחשב טוב, יציב ומהיר. יחסית למחיר הוא נותן המון, אבל עדיין לדוגמה מחשבי XPS של דל, בעלי אוורור הרבה יותר טוב למשחקים. אני שוקל פשוט לקנות משטח קירור ב300-400 שקל, שיקרר את התחתית של המחשב. ובקשר לציון הייתי נותן לו 8 מתוך 10, הוא בהחלט מספק את התמורה, במחיר סביר ביותר ואני מרוצה ממנו.

למעלה