או ויסטה ויסטה

maor78

New member
דרך אגב

המחיר הזה שמצאת לדל במרדנית הוא מעולה! בשאר במקומות הוא מתחיל ב7700 שקל וגם בחלק מהחנויות הוא מגיע רק עם 1 GB שימי לב אבל שזה מחיר למזומנים בלבד

Kibiniloch

New member
המחיר זה רק בגלל שזה באילת P:

ודווקא למטה רשום 6 תשלומים ללא ריבית........

Kibiniloch

New member
דווקא לא מדוייק לגבי הכרטיס מסך

שים לב שACER הכרטיס מסך בעל זכרון ייעודי כפול 256MB שלגרפיקה גבוהה זה חשוב למדיי, לעומת 128MB בDELL - אחת הסיבות שאני דווקא יותר נוטה לכיוון האייסר, וכן גם בגלל שטח הזכרון באמת. מצד שני, רזולוצית המסך במחשב הזה של DELL יותר טובה. מצטרפתאליך ב- "האהאהאהא קשה לי להחליט!. " :/// אני מקווה ללכת לבקר את ארבעת המחשבים בחנות ושם אולי תיפול ההחלטה. בס"ד :/

maor78

New member
התכוונתי למרדנית

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4819 המחיר הוא למזומנים בלבד הכרטיס מסך הוא בדיוק כמו של האייסר - Nvidia 8600m GT לפני כמה זמן היתה טעות בהרבה אתרי אינטרנט. הם רשמו Nvidia 8600m GT במקום 8400 GS שזה הבדל דיי רציני. אני מקוה שפה אין את הטעות הזאת כי כבר דיי ננעלתי על המחשב הזה. נ.ב. הוא לא הכי יפה לפי התמונות אבל אם הוא כמו שמספרים עליו -מכונת גרפיקה וגם אמין אז נסלח לו.

Kibiniloch

New member
שים לב לקטנות בין המפרטים

(בסוף אני אהייה מומחית) במרדנית מציעים מעבד 5400 ולא 7200 כפי שהוצע במפרטים בקישורים שהבאתי, כשמדברים על כסף זה הבדל לא קטן ביניהם כי ה7200 נחשב הכי חדיש לפי מה שהבנתי. אבל לפי תגובה שקיבלתי יכול להיות שבאמת עדיף 5400RPM גם מבחינת מחיר וגם מבחינת ניידות..

RoyBO

New member
במרדנית יש טעות.

מחשב עם 8600GT יעלה 9 אלף. יש בנוטבוקלאב 8600M במחיר כזה.

maor78

New member
שם לב שיש במרדנית

דל 1520 עם 120GB 1GB 8400GS ב6250 ש"ח הדגם שאנחנו מדברים עליו אומנם משודרג ל2GB 160 GB וכביכול 8600GT ב7250 ש"ח יכול להיות שהם מעלים את המחיר ב1000 שח רק בגלל הארד דיסק טיפה יותר גדול ועוד 1 G זיכרון? קשה לי להאמין. בנוטבוק קלאב הוא מגיע עם 120 GB 1GB 8600GT ב7700 ואם אתה משדרג ל160 GB 2 GB הוא יוצא 8200 לא הגיוני שיש בינם הבדל של 1000 שקל ? כמובן שהמחיר הזה במרדנית מותנה בתשלום של מזומנים. בכל מקרה, מחר אני אברר את זה אצלם.

maor78

New member
אחרי השוואה

לעוד אתרים כנראה שאתה צודק...נמאס מהחובבניות שלהם. גם שמתי לב שהם רושמים על כל המוצרים שלהם המחיר הוא למזומן בלבד אז כנראה שזה לא כזה משנה.

Yaniv_r

New member
שלום לך , האמת יש לך את הדגם

5920G. אם כן , כמה הוא נוח לסחיבה (אני רוצה לקחת אותו ללימודים) ולכמה זמן מספיק זמן הסוללה שלו ? כמו כן , האם הזדקקת לאחריות ואם כן , איך היה השירות ? תודה ויום טוב.

JeeChan

New member
תשובות

יש לי אותו רק שבוע XD אז תודה לאל שלא הייתי צריך שירות. אני מאמין שהשירות יהיה טוב, אחרי הכול ניופאן, חברה דיי גדולה ומוכרת. הבטריה שורדת בין 3:20 [עבודה מקסימלית] ל3:40 דקות [סתם לגלוש, מסנג'ר וכו'], בהתחשב שזה בטריית 8 תאים. הוא כבד יחסית, אבל אם קונים תיק טוב [אני קניתי של outdoor, ב280 שקל, שנוח לגב], אז לא ממש מרגישים את המשקל.

JeeChan

New member
אה אוקי,זה אותו דיון, זה עשה לי רווחים

שגרמו להראות כאילו זה שרשור אחר. אינטרנט אקספלורר מפגר. מבקש למחוק את התגובות שלי

maor78

New member
מה קורה?

הבנתי שיש לך את האייסר עם ה8600GT אתה מרוצה ממנו? הבנתי שהוא מתחמם אחרי כחצי שעה של משחק עם הגדרות מקסימליות, זה נכון? אם כן אז כמה מתחמם? לאיזה טמפ' הוא מגיע? בסה"כ איזה ציון היית נותן למחשב מ1 עד 10? אבל בכנות אל תשבח אותו רק בגלל שיש לך.

maor78

New member
הייתי היום במרדנית

ואכן הדגם שעולה 7250 מגיע עם 8400GS ולא 8600GT סתם הפיחו בי תקוות שווא!. כנראה שאני אאלץ לחכות שירדו קצת המחירים.

Kibiniloch

New member
עד שתחכה...

כבר יצאו מחשבים יותר טובים ותהייה בטוח שכבר עדיף להשקיע עוד כמה מאות בשביל משהו שיהיה מעודכן לשנה-שנתיים נוספות P: זה מעגל שאי אפשר לצאת ממנו. לדעתי כל כמה שנים משקיעים במחשב חדש בעל אפשרויות שדרוג - פעם בשנה בערך משדרגים ומרחיבים עד שהביצועים לא מספיקים לך יותר או עד שהוא שובק. אצלינו כל 5-6 שנים אבא שלי מכריז "זה המחשב האחרון שאני קונה בחיים!" ואז הביקורים אצל טכנאי הולכים ומצטופפים ואז הוא נכנע :)

למעלה