אותי זה מכעיס🤬🥵

Harrington

Well-known member
מנהל
האמנם? מכל מלמדי השכלתי.
הכל תלוי מאיזו זווית אתה מסתכל על זה.

אם אתה ביביסט, אין שום קשר.
אם אתה רל"ביסט, רק בזכות הכסף הקטארי הומצא המלט והגיע לעולם וכמובן לרצועת עזה.
אם אתה אמיתי (יעני ישר, כן והגון) ומציאותי, יתכן בהחלט שגם מהכסף הקטארי נרכש מלט*, אולם לא חל בכך כל שינוי לעומת כל השנים שהיה לפני כן בוודאי שהמלט לא נרכש רק בזכות הכסף הזה.

* בכפוף להסתייגות למעלה בעניין ייצור עצמי של מלט ברצועת עזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
מלט תוצרת עזה? אולי.
כאמור, תמיד היה שם מלט בתוצרת מקומית. בזמנו נדמה לי שישראל אפילו רכשה מהמפעל הזה. כאשר כאמור, אני מדבר על מפעל ספציפי אחד. יתכן (וסביר להניח) שהיו עוד שלא הכרתי.

boriska1

Well-known member
נראה לך באמת שמישהו במערכת הבטחון טרח להשקיע עד כדי כך?
הרינגטון. אמנם מערכת הביטחון ראויה לזלזול. אבל לא עד כדי כך. נתקיימו הרבה דיונים בנושא? איך אני יודע? זוכר מה קראתי אז. גם זוכר את תרגילי חמס על הגדר. לא עלה בדעתי, בפנטזיות הכי פרועות שלי, שצה"ל לא מוכן למתקפה.

אימצתי לי מנהג. בסוף כל פוסט כתגובה, אני כותב היידה שרה BA MA

Harrington

Well-known member
מנהל
הרינגטון. אמנם מערכת הביטחון ראויה לזלזול. אבל לא עד כדי כך. נתקיימו הרבה דיונים בנושא? איך אני יודע? זוכר מה קראתי אז.
כמות הדיונים שמקיים הדרג הפוליטי לא כל כך קשור לנושא. אני מסופק אם בדיונים האלה יורדים לרזולוציות כאלה. זה התפקיד של מערכת הבטחון (או של צה"ל ספציפית). דברי לא מביעים זלזול במערכת הזאת (על אף שכמו שכתבת, היא בהחלט ראויה לזלזול מסוים). אני פשוט לא חושב שמישהו שם הטריח את עצמו להיכנס לחישובים כאלה בכלל.
בכלל, נושא המלט נחמד לכותרות תקשורתיות ודיונים סלוניים. הוא נשמע טוב, הוא קל להבנה וכו'. אבל כאמור מעלה, בהיעדר קשר ישיר בין השלמת התקציב הקטארית לייבוא מלט, באמת אני לא חושב שהיה צורך שמישהו ייכנס לזה (אולם גם אם היה צורך כזה כאמור, אני לא חושב שמישהו טרח לעשות זאת).
אתה כותב ש"קראת דיונים בנושא", אבל אלו משחקי מוח מטעים. אני בספק אם אי-פעם זכית לקרוא שנתניהו קיים דיון בשאלה כמה מלט לאפשר לחמאס להכניס לרצועה (ואם קראת אני בספק שזה היה פרסום רשמי של גורם מוסמך, ולא 'דיווח' עיתונאי שהוא שקד עליו והמציאו מהשרוול).

גם זוכר את תרגילי חמס על הגדר. לא עלה בדעתי, בפנטזיות הכי פרועות שלי, שצה"ל לא מוכן למתקפה.
כמוך כלל ישראל.

אימצתי לי מנהג. בסוף כל פוסט כתגובה, אני כותב היידה שרה BA MA
אשריך וטוב לך. יפה שהחלטת לנקוט יוזמה אישית, מקום בו הצעתך לכלל הפורום לנהוג כך לא התקבלה. אישית אני פחות בקטע של לסגוד לאנשים ובהם אשת ראש הממשלה היקרה. אבל בהחלט אשמח להגיב לך כל פעם ב: היידה עם ישראל.

נסיך.333

Well-known member
זה כבר לא אקרובטיקה מילולית. זה כבר משהו אחר, לא שאני מתבייש להגדיר, אבל אין לי הגדרה. ישראל במאמץ למנוע משבר הומניטרי איפשרה חבוא מלט לרצועה, כדי לפתח את המנהרות. למהנדסים, טכנאים, פועלים יהיה מקום עבודה. צבא הגנה לישראל, ידע על כל מיליגרם מלט שנכנס לרצועה, זה פשןט כתוב במסמכי היבוא. ישראל ידעה על כל בניין שנבנה ברצועה ויכלה לחשב כמה מלט הוא צורך. ידעה על ההפרש. ואני שברתי את הראש וחשבתי למה? חשבתי שזה מחדל. אז זהו, זה מסיבות הומניטריות, וכמובן שאפשר לחלוק על זה.
מלך אנגליה, האפיפיור וראש הממשלה הנבחר לא טועים, בהגדרה.

היידה שרה BA MA
בקיצור, ואני מסכים איתך, הצבא והשב"כ פישל כרגיל ובגדול

אלן 5

Active member
מה זה לסגור?? למי שלא בא טוב, שלא יפתח, זה בטח הצעה של......תדמינו

למעלה