אורח לא רצוי

Judy 1

New member
אם אין תוצאות זה לא בגלל שהוא עבר לשכן

אוי זה לא נעים. מתחילת התיאור שלך חשבתי שזה עכבר. לצערי היה לי נסיון עם כאלה כשחפרו יסודות של בניין בחצר הסמוכה... נסיכה יקרה, לעכבר יש יכולת "לשטח" את עצמו ולעבור מחדר לחדר בחריץ שמתחת לדלת הסגורה... אז את יכולה לפתוח דלתות ולהתרווח, ולשים מלכודת בכל חדר. אבל---------אם נגעת בידייך במלכודת - הוא(או היא) יריח את ניחוח ידך העדין ויתרחק משם! אז לטובתך : 1) פתחי את הדלתות 2) קני מלכודות כמספר החדרים 3) הקפידי לא לגעת בהן: לשם כך השתמשי בכפפות חד פעמיות חדשות, או טפלי בהן דרך שקית נילון. 4) לגרוי נוסף של בלוטות הרור העכבריות את יכולה להניח במגש גם חתיכת גבינה צהובה - ושב, כזאת שלא נגעו בה ביד אדם! בהצלחה, ציידת חביבה! יהודית,

נו נסיכוש מה קורה???

נתפס האורח הלא רצוי????רק שימי לב איזה פוקוס לקח הקטן הממזר הזה אפילו אורחים הגיעו לפורום בגללו...אה???

העלתי את האורח למודעות שלנו

וכל הפורוןם תוסס מאתמול בערב מאמינ בשיתוף ככה זה כמו משפחה בתחושה שלי אחותי אפילו שאת לא לידי אני מרגישה בטוחה יותר ועצם זה שדברתי על זה שחררתי את הפחד מהפצפון

ben 911

New member
עוד דבר נסיכה וזה ברצינות ../images/Emo4.gif

כדאי לך להזדרז בפעילות המיגור..כי ייתכן שזו בכלל עכברה שבאה להמליט עונת ההמלטות העכבריות מתחילה בדרך כלל בתחילת החורף. שגר של עכברה בדרך כלל "מניב" בין 8 ל-12 גורים. אז תזדרזי מאמי לפני שיתהווה אצלך ספארי קטן בסלון ביתך. אתן לך טיפ קטן.(אני רציני לחלוטין) צאי לרחוב מצאי לך איזה עובד זר, רצוי תאילנדי או סיני... תבקשי ממנו שיבוא לתפוס לך את העכבר...(הם אלופים בזה) את תפטרי מהייצור המאוס, והוא יזכה בארוחה חינם.

ben 911

New member
יפה אמרת ג'ודי.../images/Emo45.gif עכברים הם יצורים חכמים..

ומאד מאד חשדניים...אפילו שהם רעבים. לא בכדי עושים בהם שימוש כעכברי מעבדה. אני כעכבר עירוני לא מבין הרבה בציד עכברים... אבל זה מאד הגיוני מה שאמרת... אני לא חשבתי על זה בכלל..

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gif

"מסלול מעגלי שכולו בירידה!" אפשר לקבל הסבר. בכל מקרה,זה מה יש לי להציע

ben 911

New member
נכון גאיה,אם זו שממית זה באמת סימן למזל../images/Emo57.gif

מזל שזה לא עכבר.

צלליתה

New member
אכן, אורח מהסוג המאוד לא רצוי

אם מדובר על ג'וק, יש להניח שהוא יתפגר מהריסוס אם מדובר על עכבר, את תראי גללים, ואז תזמיני מדביר, או תשימי מלכודת (אני ישר הייתי מתקשרת למדביר) אם מדובר על שממית, עזבי, זה לא נורא.

למעלה