אורח לא רצוי

אורח לא רצוי

כתבתי ביום ששי אך הוא נעלם בתוך השרשרת מביאה אותו שנית , הצילו מה עושים???? בבוקר יום ששי אחי לקח אותי לרשת חצי חינם , שיש שם אפשרות לקנות אוכל מוכן בגלל ידי הימנית החבושה , אז ידעתי שלא אוכל לעשות הרבה וקניתי אוכל מוכן זה היה טעות ללכת על הבוקר, שאני רעבה, כי קניתי כמות גדולה מדי אחי לא אוהב את השקיות נילון ושם בקופסת קרטון, מרים לי את הקופסה ושם על הספה ואני לאט שמה במקום , אמרתי לו רק לא קרטון שוב , אחר כך צריכה להוריד אותם לפח, לא אוהבת קרטונים לפעמים הם מחבוא לחרקים וקשה לי במדרגות לאחוז בקרטון וגם להשען על הקיר ולרדת , זה קצת קשה אז זורקת את הקרטון , ויורדת לאט . והמפחיד היה פרקתי את הקופסה איזה חיה ברחה מקופסת קרטון , ועברה לספה מהר מאד , לא ראיתי ברור מה זה מאחר ואני לא רואה טוב לא ראיתיאת התמונה ברורה אבל היא ננעצה בזכרוני , מזלי שלא הסטרית , רק צעקתי אמא זה חיה בגודל 4 ס"מ וזריזה מאד , יכול להיות גוק גדול או שממית או אפילו עכבר קטן התקשרתי לאחי הוא אמר אבל הקופסאות היו נקיות וריקות , בקיצור רצתי מהר וסגרתי דלתות בבית לבודד את החדרים שחדר השינה שלי יהיה סגור , וגם מקלחת ושירותים , מזל שהתעקשתי לא להוריד דלתות ואת החדר הגדול/סלון הזזתי את הספות ורססתי בK300 שאם זה גוק הוא ימות לבד , אבל החדר צפוף בריהוט ואני מקווה שכמו שהגיע שילך לבד , אני גם לא יודעת מה ואיך לחפש , ןלא יודעת מה לחפש , הוא זריז ממני בהרבה כל הזמן התמונה שלו מהבהבת בזכרון שלי, איך הוא מזנק מכל השקיות לדופן הקרטון ונעלם בספה מאחורה והראיה המשובשת שלי רק בעוכריי כרגע , לא יודעת מה לעשות , ואני מאד לא שקטה .

ben 911

New member
נסיכה, אני גם קונה ברשת המזון שציינת.

מעולם לא ניתקלתי בשום כלום בתוך הקרטונים שלהם. אולי ה"אורח" הצטרף אליכם במכונית שבה היגעתם. אולי עצרתם לרגע והנחתם את הקרטונים על המדרכה. למה שלא תרכיבי את משקפייך ותלכי לחפש במו עצמך מה זה? או שתזמיני מדביר. 4 סנטימטרים, אם זה אפור זה עכבר..

שמנו א הארגז על ספסל עד שהוא נעל את האוטו

אולי משהו מהאוטו שלי אולי משהו נפל מהעץ הצפצפה לקופסא הפתוחה לא חושבת שזה עכבר כי לא ראיתי זנב ,זה היה מלבני לא צורת עכבר לצערי מהצבא יודעת איך נראים עכברי שדה

בא לצרוח הצילו

אני שקטה כל השבת מנסה לברוח מהמחשבה אבל זה שקט מדומה , בא לי לצרוח הצילו , כמה אפשר להתמודד עם תקלות כאילו בחיים האמת הפעם רוצה שמישהו יקח אחריות להוביל את זה אני לא מסוגלת יותר להתמודד עד שהצלחתי להרגע מהבלגנים בחיי , נפלה עלי הצרה הזו

תחשבי חיובי../images/Emo24.gif

אולי אפשר לקרוא לשכן שיבדוק, לא קרה שום אסון, כולנו בני אדם וזקוקים לעזרה פה ושם, אל תלחצי והכל יבוא על מקומו בשלום..

נסיכוש...אמרת שאת בכלל לא בטוחה שזה עכבר

"אולי משהו שנפל מעץ הצפצפה"???אז על מה המהומה???ואפילו עם זה עכבר SO.???קטן עליך...ועכשיו הבאת לי רעיון....מחר על הבוקר תכיניסי איזה חתול ונפתרה הבעייה..באחריות..

יום שלישי הקטנה צריכה לישון אצלי

ואיך אני אשמור עליה בלילה , היא ישנה על מזרון על הרצפה , כך שהיא לא תיפול מהמיטה שלי , וגם אין מקום לידי יש לי מיטת נוער . עכשיו לא מרשה לעצמי להרדים אותה על המזרון ברצפה או שלא אתן לה לבוא אלי , לא יודעת מה לעשות המחשבות משתוללות הכי קשה זה המראה המטושטש שנתקע לי בזכרון

נסיכוש...עכברים קטנים וחמודים

בגודל 4 ס"מ לא עושים כלום מאמי....רק חולדות ענקיות...הן..הן...המסוכנות.....וחוץ מזה עד יום שלישי..זה יעבור....

מחר אקנה מלכודת דבש

אם זה עכברון קטן הוא יתפוס אותו , אם זה לטאה או שממית זה לא יהיה יעיל יש לי סיוט מעכברוש שפעם נכנס לבית , החבר לשעבר לכד אותו ,והרג אותו, ושמעתי את הצעקה שלו הייתי הסטרית לגמרי, עד שהתעלפתי בידיים של אמי , ואחר כך היתה מכה של פרעושים בבית עשינו ריסוס איזה בלגן זה היה , מאז אני יושבת בבית עם חלונות סגורים , או ששמתי רשתות בחלונות של הויטרינה אוף אחותי למה את גרה רחוק, צריכה עכשיו את האומץ שלך

ben 911

New member
נסיכה, אני לא יודע אם זה יעודד אותך.

דעי לך כל חיה שלא תהיה קטנה כגדולה. פועלת לפי אומדנים. כי בעלי חיים אומדים את אלו שמולם לפי גודלם.. אם הוא קטן ממנו הוא נחשב בעיניו לחטיף, אם הוא גדול ממנו הוא בורח כל עוד נפשו שמא הוא עצמו יהפוך לחטיף. עכשיו אמרת שזה היה 4 ס"מ. ואת משהו כמו מטר שבעים... צאי ולמדי כמה שהדבר הזה מסתתר עכשיו באיזו פינה וממש רועד משקשק מפחד. אגב..גרושתי הייתה תופסת מקקים בידיים חשופות...אם היה מגיע עכבר היא הייתה מבסוטית עד הגג... טוב, אבל היא לא דוגמא. היא ממוצא הודי. אם ראית את ספר הג'ונגל...אלה מגיל קטן כבר לומדים לצוד נמרים. עכברים, קטן עליהם.

גאיה ק

New member
ממש בעיה../images/Emo4.gif

אבל תחשבי חיובי, אולי זו שממית ואז זה סימן למזל.
מקווה שהתעלומה תיפטר במהרה !!

חיה בבית עם דלתות סגורות

כדי לבודד את זה משאר הבית , החדרים סגורים שרותים מקלחת ומטבח לא סגורים שאר החדרים סגורים והבעיה שלפעמים האחיינית ישנה אצלי על שמיכה על הרצפה עכשיו לא מעיזה לתת לה לישון אצלי עד שאפטור את התעלומה

גאיה ק

New member
שימי גם משהו בתחתית הדלת לחדרך

החדר בו את ישנה, כדי לאטום כל מעבר. שהדלת תהיה סגורה כל הזמן גם ביום וגם בלילה ותוכלי לישון רגועה. ביום זאת לא בעיה להסתובב בשאר חלקי הבית. אפרופו-את דלת השירותים בלוא הכי עדיף לסגור לפי תורת הפנג שוואי..

את צודקת , ככה הקפ]ידו גם אצל סבי בבית

ככה זה במהלך היום סוגרת את הדלת של השירותים אבל שאני מזנקת באמצע הלילה חצי מטושטשת לשרותים אם אתחיל להתעסק עם דלתות נעולות אז לא אספיק להגיע בזמן והאמת שגם ביום רצה בטיל , זה ההשפעה של התרופות מי אמר שנחמד כך שהתרופות שולטות בגופך אבל זה קורה לכל מי שלוקח משתנים

ben 911

New member
נסיכה, יש לי רעיון.

אחה"צ לפני שאלך לאמי בבית האבות.. אבוא אלייך לראות מה זה. השבח לאל אני עדיין לא זקוק (בינתיים) למשקפי ראיה. אני רק מקווה שזה לא השכן שנפל לך בטעות מתוך הקרטון.

ben 911

New member
היי, כולה עכבר. אם היה אריה, ניחא. ../images/Emo6.gif

אבל נסיכה הבנתי שאחה"צ לא תהי בבית. תתקשרי כי ב:18:00 ובשש אני צריך להיות אצל אמאל'ה.

מלכודת דבש

תודה בן אתה באמת צדיק ,חברים אמתיים כולכם היה קשה להרדם אתמול אבל היום קניתי מלכודת דבש ואשים אותה בחדר הגדול איפה שיש סימנים שזה במת עכבר , השאיר שאריות על הרצפה , שמה את המלכודת ונוסעת לבדיקות אחר הצהרים במור בני ברק אחזור בערב ונראה אם יהיו תוצאות

למעלה