אורז מלא , סולת מלא

בעיקרון גם אני,

או יותר נכון הייתי רוצה שהנורמה המיינסטרימית תהיה שיוויונית ושחפצון יהפוך לקטע של בדס"מ.
אבל כן, בפועל היא מועתקת, אין מה לעשות, גם להט"בים חיים בפטריארכיה הטרונורמטיבית. וזה מחרפן גברים סטרייטים

אז היינו במצעד

ואפילו נפגשנו, ואפילו היה ממש כיף!
חוויות בקרוב.

האלזה

New member
היה מעולה להכיר אותך ולצעוד עם וג'טליין!

(תודה לוג'טליין שהחזיק לי את המטריה
)

אמרתי שאספר חוויות

אבל מאז לא היה בא לי לכתוב כל כך הרבה

היה כיף לפגוש אותך האלזה, כיף לדבר, כיף לראות איפה את גרה
היה כיף לפגוש אותך לשנייה ווג'טליין

כן ירבו, ומקווה שבפעם הבאה תצא לי מזה קיבה שבעה [לא באשמת אף אחד חוץ מזמני רכבת!]

gs1234

New member
אין דבר כזה "סולת מלאה"

בתהליך של ייצור קמח לבן, מקלפים את הגרעינים (בכמה מכונות שונות) ונשארים עם החלק הפנימי, הלבן. את החלק הזה מרסקים, והתוצאה היא - סולת. בהמשך התהליך טוחנים את הסולת, וכך נוצר קמח לבן.

לכן סולת היא תמיד לבנה ולא מלאה.

Anathema Device

New member
יש בסופר מוצר שנקרא "קוסקוס מלא"

כמו הקוסקוס אינסטנט רק עם תוספת המילה "מלא". זה גם נראה קצת שונה.
ממה המוצר הזה עשוי?

gs1234

New member
סולת חיטה מלאה?

כתוב ברכיבים "סולת חיטה מלאה" אבל לפי ההסבר שלי למעלה אין דבר כזה "סולת חיטה מלאה". כנראה שמדובר בתהליך ייצור מיוחד, שבו שוברים את גרעיני החיטה כשהם לא לגמרי מקולפים אלא רק מקולפים חלקית, ואז חלק מרכיבי הקליפה נשאר גם במוצר הסופי.

בכל מקרה, הכנתי את זה כמה פעמים וזה לא היה לי טעים. אני מעדיף קוסקוס לבן ופסטה מקמח לבן. בגלל שאני אוכל המון ירקות, אני לא מודאג מכמות הסיבים התזונתיים בתפריט שלי ויכול להרשות לעצמי לאכול דברים שהם לא מדגן מלא.

jojs8j3

New member
אורז פסטה

תודה רבה על כול התשובות ,
אכלתי פסטה מלאה היא בדיוק אותו טעם כמו רגילה אני לא מרגיש הבדל ...
אז סולת נשאר עם הלבן .. מה שאין אין .. (אנחנו לא רוצים לקנות מוכן אמא שלי מעדיפה להכין בעצמה )

מה לגביי אורז מלא ? איך הטעם שלו לאומת הלבן
משהו יודע ?

תודה !

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
לאורז מלא יש טעם אחר מאורז לבן

אבל די דומה. אני אישית אוהב יותר את המלא ואני אוהב לתבל אותו בקצת כוסמת או קינואה ולפעמים רק אורז מלא

למעלה