אורז מלא , סולת מלא

purplegiraff

New member

האלזה

New member
סיכוי טוב שאגיע

הסתייגות לגבי הבקשה לצניעות, נראה לי שזה קצת מפספס את כל הרעיון של המצעד וקבלת השונה.
זה מצעד של ליברליזם, לא הגיוני להכתיב לאנשים מה ללבוש.
לא הכתיבו לאנשים מה ללבוש בירושלים, אז באשדוד, שזו עיר חוף מלאה במעדניות לא כשרות?

סליחה, יצא לא איך שהתכוונתי

ואני בכלל לא מהמארגנות.
אין לי כוח להסביר למה כתבתי את מה שכתבתי ולמה התכוונתי. שכל אחת/ד תבוא/יבוא איך שבא.

האלזה

New member
בכל מקרה אני באה בבגדים הרגילים שלי

אחרי שיחה די מדכאת עם קולגה מהעבודה (הקלישאות הרגילות- למה פרובוקציה, לא בטוח שצריך את זה באשדוד, חיה ותן לחיות, "סטטוס קוו"...) אין סיכוי שאפספס את זה, רק ממחיש לי את חוסר המודעות של הציבור לנושא.
מי עוד בא?
וג'טליין?

vegetalien

New member
מישהי קראה לי?

כן, יכול להיות שאטריח את עצמי. במיוחד אם תהיה חברותא. אחפש אותך שם (ובטח אעלה חרס).

האלזה

New member
יש מצב שנהיה 4 חברי פורום! איזה כיף

(אני עובדת על זה).
מה פתאום שיעלה חרס, אני תכף לוקחת את הטלפון שלך מהלוקיישנית ואשלח לך הודעה שיהיה לך גם את שלי.

האלזה

New member
הלוואי
אבל כנראה שלא...

להפגנת הנגד יש כבר 2,000 תומכים וגם זה היה פוש בשבילי להגיע (יצא לי הכי "עכשיו עשית לי חשק לסטייק")

l coyote l

New member
פחחח.. גם בלי להכיר את הספציפי, ברור שלא.

הדיונים האלה בעבודה מוכרים לי מקרוב.
מדהים אותי כל פעם מחדש כמה "מערביים-ליברליים" ממוצעים יכולים להתגלות כחשוכים משהו.
("אבל למה בפרובוקטיביות???"
)

vegetalien

New member
באותה מידה ש

ספקנים מדעיים יכולים להיות מאוד-מאוד דוגמטיים כשזה מגיע לתחומים שמחוץ לפיזיקה, כימיה ומתמטיקה.
או חלק לא-קטן מהאתאיסטים, שלעתים מראים אמונה דתית עמוקה ב... לאום.

האמת שיש לזה סיבה טובה

אבל קצת אין לי כוח לויכוחים פוליטיים

מצחיק אותי שאנשים אומרים: "למה אתם צריכים להראות את הנטייה המינית שלכם בפומבי?" או דברים מהסוג הזה, כשסטרייטים מראים את הנטייה המינית שלהם בפומבי כ-ל הזמן: הליכה שלובי ידיים ברחוב, או מחובקים, נשיקות במקומות ציבוריים, דיבורים אינסופיים על בן/בת הזוג/בעל/אישה, שיחות על שידוכים ו/או אתרי היכרויות במסדרון של העבודה, יציאה משותפת למסיבות ולפאבים שחלק ממטרתם המוסוות היא לחפש פרטנרים למין/קשר, שיחות מי חתיך-מי יפה- אותו הייתי עושה- בה לא הייתי נוגע...

אז הם לוקחים את הלבוש המינימלי כסמל לזה שאנחנו "פרובוקטיבים". לא שלי אישית יש בעיה עם להיות פרובוקטיבית [להיפך! אני חושבת שזה הרבה פעמים חיובי
ע"ע שיחות איך ראוי לעשות הסברה], אבל למה זה "פרובוקטיבי" שאני הולכת עם בגד ים? אני הולכת איתו לים, לא? וברחובות של ערי-ים זה הכי מטופש, הרי כך אנשים יוצאים מהים והולכים ברחוב שליד הים. מה קרה? ככה הולכים בקיבוץ לבריכה, מהבית, ברחוב, נו זה הכי הגיוני- לא?

לא מבינה, באמת שלא מבינה מה יש להיות נגד המצעד באשדוד. איך בנאדם יכול לתרץ את זה לעצמו? אני לא מבינה.

l coyote l

New member
זה לא מסוג הויכוחים שאטרח להכנס אליהם בכלל

כל הנ"ל הוא על בסיס שמיעה של דיונים של אחרים. אני לא רואה סיבה ותכלית להכנס באמצע ולהגיב להתבטאויות חשוכות מסוימות.
זה יותר ירגיז אותי מאשר יועיל במשהו, ומבחינתי זה גם לא ממש משנה לתוצאה הסופית, שהמצעדים האלה יתקיימו במקומות שונים, על אפם ועל וחמתם של המתנגדים, בתצורה שמארגניהם ומשתתפיהם יראו לנכון.

על אפם וחמתם לגמרי

כן יהיה לי חג יותר שמח אם אראה שיש יותר צועדים ממוחים, אבל הסיכוי לזה נמוך כנראה.

איזו תמונה מרגשת האחרונה

והשתיים הקודמות יפות "רגיל" בעיני. אני בהחלט בעד פרובוקטיביות. אני שמחה שהמצעד בת"א הוא כזה, ושמחה שבפריפריה מראים התחשבות ועושים אותו צנוע יותר [כי בכל זאת צריך לתת לתושבים להתרגל לרעיון, כמו שנתנו להם להתרגל לרעיון בת"א, וכן המצעד היה פחות פרובוקטיבי בתחילתו].

הם פשוט לא מדברים בכנות

לא איכפת להם מזה שזה בגד ים וכו', כי כמו שאמרת זה לא מפריע להם כשהם בים.
איכפת להם מזה שהמצעד - והתלבושות - מנכיח את העובדה שגם גברים הם אופציה, מבחינת משיכה מינית ואולי אפילו חיפצון. ואם הגבר הזה הוא אופציה - אולי אני אופציה?... זה הפחד הכי גדול של גברים סטרייטים הומופובים: שאחרים יתייחסו אליהם כמו שהם מתייחסים לנשים.

vegetalien

New member
את תופעת

החפצון הייתי מעדיף לראות נעלמת, מאשר שתהיה מועתקת (והו, כן, היא מועתקת יותר ויותר) אל הקהילה הלהט"בית.

למעלה