אוקי
מתחילים

Ergil

New member
מג דפוק, לא יכול לקבל "לא" כתשובה?

הגיע הזמן לחשוף את הצד האלים שלי. "תקשיב טוב, אדמדמי. או שאתה יוצא מהעיניים שלי או שהעיינים שלך יצאו ממך. קולט?"

המג נראה מאוד עצוב

הוא קם ( אדום כולו ) ויוצא מין הפונדק אתה מסתקל מסביב ורואה שהפונדק התמלא באופן מוזר אכשיו היו שם המוני אנשים מכל הסוגים ( בני- אדם, אלפים, זוטונים, ננסים וכ"ו )

Ergil

New member
איזה הקלה

לרגע חשבתי שהוא יהפוך לדרקון אדום ויבלע אותי. אני בוחן לאט לאט את כל באי הפונדק במטרה למצוא מישהו מעניין.

המקום מאוד מלא

אז יש הרבה מלצרים שעומדים ליידך כך שאתה לא רואה הרבה ( שככתי לציין שלפונדק יש שלוש קומות ) אתה ממשיך להסתקל ורואה קבוצת גמדים מימנך, קבוצת דרואידים ( בני-אדם ) משמלך ומאחורך אתה רואה אישה ( חצי-אלפית לפי הבחנתך ) יפיפיה ומהממת. כמה מהגמדים והדרואידים מסתקלים אליך ולכן בשביל לא למשוך צומת לב רבה מידי אתה ממשיך לאכול. כעבור כמה דקות אתה גומר את הארוחה

Ergil

New member
לפעמים אני מצטער

שנשבעתי לרווקות. נו טוב, תמיד יש לי את פוקי. אני ניגש אל הדרואידים ומנסה לברר כמה שיותר על העיר ועליהם.

אני מזכיר שרק

מי שמשחק יכול לכתוב בלשונית הזאת והם: א.אגריל (ERGIL) הדרואיד חצי אלף ב.אניה (AYANA) ליסיאן אל גאיב האלפית-חתולה שמשחקת גם אצל דרגורן ג. CARTMAN ננזי האיש צפרדע ד. עוד פנוי אז מי שרוצה שישלך

Ergil

New member
שאלה

למה אתה מתכוון כשאתה אומר מג אדום? בהתחלה חשבתי שאתה מתכוון לRed Wizards of Thay ולכן לא רציתי שהמג האדום יצטרף אלי. אבל עכשיו אני לא בטוח.

יש למגים 4 צבעים

לבן ( טוב ) אדום ( ניטרלי ) שחור ( רע ) וחום ( אחד שלא עבר את מבחן המגים ולא מוין לשום נטייה )

ליסיאן הלכה לה

בשביל בחורשה יפה וקטנה שאליה הוביל השביל השעה היתה שעת אחר הצהריים מאוחרת והשמים היו בצבע סגלגל בשלב מסויים התעייפה ליסיאן והחליטה לעצור היא התלבתה עם להקים מחנה בצד הדרך כשהסקנה שישדדו אותה גנבים באמצא הלילה גדולה אבל מצד שני עם תסתה מין השביל היה סיקוי זהה שתיתקוף אותה חיית פרא כל שהיא ( אם את רוצה חיית-מחמד לליסיאן אז זה הזמן להגיד אבל, בלי תוכים וינשופים)

ayana

New member
אני אקים מחנה כאן

*הרי זה ידוע שאני לא בדיוק שפויה *

בלילה את מתעוררת לכולות

של פרסות אך את לא יחולה לראות כלום כי את בתוך הסק שנה שלך

ayana

New member
ליסיאן מתרוממת באדישות ...

מהשק"ש ושואלת "אני יכולה לעזור לאדון במשו, סיור מודרך אולי? או שאתה רק מסתובב????"

האיש מתחיל לדבר

איתך ותוך קמה דקות שיחה ( שבהן הבחנת שהוא איש צפרדע או משהו דומה ) הוא אומר שאת כן יכולה לעזור לו במשהו עם תעזרי לו להגיע לעיר הקרובה (תבינו כבר שזה את וCARTMAN

ayana

New member
אמממממ.....

למה אתה צריך עזרה? מה אתה מחפש שם? ואיך אני אוכל לעזור?

למעלה