אוקי
מתחילים

ננזי ( איש הצפרדע )

הלך לו בין ההרים הוא אהב את המקום כי הקרקע היתה רטובה ( נהרות קטנים ומפלים היו שם בשפע ) העז שלו סאלי (העז) לא כל-כך חשה בנוח אבל לננזי לא כל-כך היה אכפת כעבור שעה כשכבר התחיל להיות משעמם בשביל ננזי הגיע לקצה צוק באופק ( היפה ) ראה ננזי את העיר הכי גדולה שראה בחייב הוא רצה להגיע לשם במהירות האפשרית כדי לגנוב כמה שיותר היו לא שלוש דרכים הראשונה והמסוקנת ביתר היתה לרוץ על ההר ( הוא יחול להדבק לקירות ) ולהגיע בריצה דרך שניה היתה מעניינת יותר אך דרשה סבלנות והיא לבנות סירה ( היו עצים פה ושם וננזי לא הבין איך גדלו בהרים אבל למי אכפת ) ולקפוץ איתה על המפל כך שיפול לנהר שממשיך עד לעיר והדרך השלישית היתה ללכת מסביב להרים ובשביל הרגיל להגיע לעיר

Cartman

New member
ננזי הוא יצור פזיז

אז אני חושב שננזי רוצה לרוץ על ההר! הוא מחזיק את סאלי על גבו ומקפץ לו על ההר.

בסדר אתם רצים

ובשלב מסויים סאלי מתחילה לצרוח כעבור זמן מסויים ( ננזי לא ידע כמה זמן עבר ) הם הגיעו למטה ננזי הוריד את סאלי והיא הלכה לצד ( להקיא ) אכשיו היית ליד הנהר וליד עצים יש לך 4 אפשרויות 1. ללכת עד לעיר ברגל 2.לשחות לעיר ( אבל אתה לא יודע איך סאלי תעבור 3.לבנות סירה ( קטנה ) רק בשביל סאלי ולמשוך אותה מלמטה 4.ללכת דרך היער אולי היה שם משהו מעניין

Cartman

New member
"למי אכפת מסאלי" חשב לעצמו ננזי,

אבל אז סאלי באה והתחילה ללעוס לו את הרגל (היא צרפתייה במקור, ואוהבת רגלי צפרדע), אז הוא החליט ללכת דרך היער.

אתה הולך לך

ביער כשסאלי אחריך ופתאום התיק שלך שוקל טון ואתה נוםל לאחור סאלי נבהלת ומתחילה לרוץ בעיגולים ( סאלי היא לבנה, שחורה או אפורה ? )

Cartman

New member
היא אפורה!!

יותר אפורה אפילו ..... משהו שהוא פחות אפור!

זה נראה לך כמו קסם

שגרם לתיק שלך לשקול טון אז אתה מסתקל בתיק ורואה שהצלחת מחליפה צבעים כשאתה נוגע בה היא מפסיקה והתיק שלך שוקל כרגיל שוב כבר מתחיל להחשיך ואתה ממשיך לאור הירח אד שאתה מגיע לשביל ומתחיל להתעייף ( אתה עדיין הולך בתקווה שאתה קרוב לעיר )

Cartman

New member
אני הולך לישון!

מסדר לי את ננזי ככרית נחמדה, והולך לישון

באמצע הלילה אתה מתאורר

ושם לב שננזי זזה וראשך נפל אתה קם ומסתקל מה גרם לה לזוז ואז אתה רואה שלולית ליד ראשך ´שיט, ננזי השתינה בגלל זה היא זזה´ אתה אומר לעצמך בלחש אתה הולך אליה ומושך אותה קדימה כדי לחזור לישון כמה מטרים קדימה. פתאום אתה רואה מין שק שינה באמצע הדרך ויש בפנים מישהו

Cartman

New member
אני מתסכל מסביב, לראות אם מישהו...

מסתכל, ואז מתחיל לחטט לו בדברים, אולי אני אמצא משהו מעניין..

Cartman

New member
אני ממהר..

להסתתר מאחורי ננזי, ובינתיים מסדר לי חץ

האישה שבשק הספיקה לראות

אותך ולאחר רגע אמרה : "אני יכולה לעזור לאדון במשו, סיור מודרך אולי? או שאתה רק מסתובב????"

Cartman

New member
אולי תוכלי לעזור לי במשהו...

אני מבקש ממנה שתיקח אותי לעיר בדרך הקצרה ביותר.

למעלה