אוקי
מתחילים

אוקי../images/Emo24.gif מתחילים

אוקי בלשונית זו אני מבקש רק מארגיל לכתוב אחר כך יצתרפו עוד שחקנים אז מי שרוצה להשתתף שישלח דמות ורקע וכ´ו

Ergil

New member
ובכן

ביום מעונן חלקית עד בהיר הולך ארגיל וידידו הנאמן פוקי(הינשוף) ביער ולפתע... רגע! זה התפקיד שלך, לא? קדימה, דבר!

OK אז זה מתחיל ככה:

היתה זו שאת צהריים מוקדמת וארגיל הלך לו ביער פוקי ישב על כתפו ו"נשנש" לו את האוזן הם תיכננו ללכת לעיר הגדולה נאקאלס אבל ( איכשיהו ) הם עיבדו את הדרך אכשיו הם הלכו בשביל צר וכיוו שהם בדרך הנכונה בשלב מסויים הם הגיעו לפרשת דרכים לא היו שלטים באזור ואין לברגיל מוסג מה הדרך הנכונה

Ergil

New member
החלטות החלטות

קודם כל: ארגיל מגרש את פוקי מהכתף. "היי, מה אתה עושה פה? לך לעמדה שלך!" ופוקי עף למעלה למעלה. ארגיל מגיע למסקנה שהוא צריך את פוקי כרגע, קורא לו לחזור אליו ושואל "ראית איזו עיר מלמעלה?" אם פוקי אומר שהוא ראה עיר מאיזשהו צד, ארגיל הולך לכיוון העיר. אם פוקי לא ראה שום דבר, ארגיל הולך לשביל הימני.

פוקי לא ראה שום עיר

אבל ראה מדורה מוקפת אנשים ( או משהו דומה ) בשביל הסמלי. פוקי שואל לאן תלכו ימינ או סמול

Ergil

New member
נו טוב

ארגיל שינה את דעתו והחליט ללכת לכיוון האנשים. ארגיל גם תוהה למה הם צריכים מדורה בשעת צהריים מוקדמת. למה קר להם? הממממממממ. משהו חשוד פה. בכל זאת, הוא הולך לשביל השמאלי. אולי תצא לו צורה חדשה מזה.

ארגיל ממשיך ללכת

בשביל הסמלי עד שמתחיל לשמוע קולות בעירבוב של הספה המדוברת ואלפית הוא ( ארגיל ) ממשיך עד שרואה את החבורה שישבה שם. הם כולם היו מגים שצבעי גלימותיהם היו שונים ( שחור, אדום, לבן וחום ) המדורה שלהם לא היתה בידיוק מדורה רגילה אלא קסומה ולפי מה שאתה מבין היא אחד ממרכיבי הקסם שלהם או משהו כזה ( עוד לא כתבתה באיזה נשק אתה משתמש חרב ומגן,חרב דו-ידנית,גרזן,קשת,וכ´ו

Ergil

New member
איזה כיף לי

ארגיל ניגש אל המגים ושואל "היודעים אתם את הדרך אל העיר הקרובה?" מחוץ לדמות: כתבתי! אני משתמש במטה(Staff)

מטה קסם או סתם מקל?

אחד המגים ( אדום ) הסתובב אליך וקם לאחר שבכן אותך ( מה שעשה לאט מאוד ) אמר "שניה, נתפנה אליך אל תוציא אותם מהריכוז" אתה מחכה עד שהמג ( האדום ) מדבר שוב " אנו פונים לאותו המקום האם תצתרף אלינו?"

Ergil

New member
מגים דפוקים, מה הם חושבים לעצמם?

טוב לפחות שדרואידים זוכים ליחס כבוד לפעמים. אם הם הולכים לעיר שהתכוונתי להגיע אליה מהתחלה, "לכבוד הוא לי להצטרף אליכם". אם לא, או שאני לא יודע, "לא תודה, אנסה למצוא את דרכי לבד". מחוץ לדמות: מקל קרב.

זו כן העיר (נקאלאס)

ואתם הולכים. פתאום אתה שם לב שפוקי איננו אבל בול אז הוא מגיע ונעמד על הכתף שלך " אתה דרואיד " שואל המג ( האדום ) אתה בה לענות לו אבל פוקי מסיח את דעתך ואומר: " שני פרשים אחד לבוש בלבן והשני בשחור דוהרים לכיווננו" המגי מביטים ( הם לא יודעים מה הוא אמר אבל הבינו שזה משהו לא טוב לפי פניך )

Ergil

New member
צרות מכל כיוון

אני מדווח למגים את מה שדיווח לי פוקי הנאמן ומציע להעלם. בלי לחכות לתשובה אני מטיל על עצמי Improved Invisibilty.

שני מגים מתחילים למלמל

ולפי מה שאתה מבין אחד הופך את כולם לבילתי נראה והשני הכסים את כולם ( גם אותך ) כדי שתוכלו לראות אחד את השני אתם ממשיכים ללכת עד שרעש הפרסות מתקרב * המג הפך גם את פוקי לבילתי נראה והוא אף למלה לדווח

נכון אבל

הוא קישף אותך כדי שתוכל לראות אותם ( כשהם גם בילתי נראים ) אתה לא יודע עם הם רואים אותך אתה לא הפכתה את פוקי לביתי נראה אז הם הפכו אותו

אתם זזים מהשביל

ושני הפרשים עוצרים ליידכם הם מסתקלים מסבביב ומדברים ( באלפית ) " המגים כנראה נכנסו ליער " "נמשיך לנקאלאס ונמצא אותם בעיר" הם ממשיכים לדהור והמגים ( גם פוקי ) חוזרים להיות נראים הם ממשיכים לצאוד ואתה אחריהם כעבור שעה של הליכה אתה נזכר שאתה עדיין ביתי נראה המגים כנראה חשבים שברחתה והשארתה את הינשוף אחד המגים ( שחור ) אומר לשני ( גם שחור ) " מזל שהדרואיד הלך אני מתאב דרואידים תקווה שהפרשים תפסו והרגו אותו" המג האדום (זה שראה אותך ראשון בניהם והיה גם הצעיר ביותר ) התערב בשיחה " למה ? לי הוא נראה נחמד מאוד". " סתום גלורטיס אף אחד לא דיבר איתך" אמר המג השחור " מלטיד אתה לא המנהיג ואתה לא תגיד לי מה לעשות." אמר גלורטיס " אני נשבע לך שאם נראה את הדרואיד בעיר אני יבקש ללכת איתו ועם הוא יסקים אתם תוכלו לשכוח ממני" " תלך אנחנו לא צריכים אותך" אמר השחור בלחש אתה (ארגיל) נשאר בילתי נראה והולך ליידם אתם מגיעים לעיר והקבוצה פונה לכיוון חנות הקסם אתה לא נכנס וכשהם מתרחקים אתה חוזר להיות נראה ( פוקי מופיאה פתאום ונאמד על כתפך )

Ergil

New member
העלילה מסתבכת...

אני מגיע למסקנה שאין לי צורך במגים מעצבנים ויוצא בחיפוש אחר פונדק בעיר, אך לפני זה רושם ביומן את כל מה שאני זוכר מהמגים למקרה שאפגוש אותם שוב.

אתה נכנס לפונדק הפוני הכחול

מזמין ארוחה וישב לייד איזה שולחן כעבור כמה רגעים מתיישב מולך מג ( אדום ) לוקח לך כמה רגעים לזהות אותו. זה היה גלורטיס המג הצעיר מבן הקבוצה "הייתה שם נכון? כשמלטיד דיבר על איך שהוא שונא דרואידים?" המג הסתקל אליך במבט מקווה.

Ergil

New member
מגים...

"כן, הייתי שם, ואני לא אוהב מגים יותר משהוא אוהב דרואידים".

למעלה