אוקי עליתי על משו.....

I AM MOJO JOJO

New member
סליחה?!../images/Emo46.gif../images/Emo129.gifהסדרה תינוקית?!

אני לא ארשה לך לדבר ככה לסדרה הכי יפה בעולם,למרות שזו דעתך,הייתי שמח אם תסבירי,גברת איה למהאת חושבת כך. הנה,כולם וגם אני הסברנו לך מאוד יפה שיש בה מסרים נסתרים וחשובים,ואתמול קראתי מאמר באנטרנט על הקשר בין הפאוורפאף למגדלי התאומים ולצלף הסדרתי ולזה את קוראת תינוקי?!זה נראה לי קצת מוזר....

Silver Fox

New member
אז אולי תספר לכולנו...../images/Emo82.gif

מה הקשר בין הפאוור פאף למגדלי התאומים? אנחנו רוצים לדעת מה קראת.

פשוט מאוד

אין קשר קרייג לא חשב על קשר לתאומים ואין לכך זכר באף פרק אז אין קשר

I AM MOJO JOJO

New member
אספר גם אספר.....

לא התכוונתי שקרייג מקרקן התכוון לעשות קשר,התכוונתי שיש קשר,ואני גם אנסה לשלוח את המאמר,בבקשה,גברת לילך הנכבדה.

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo93.gif!זה לא נשלח,אז אני אספר לך:

הקשר שכתב העיתונאי בין הפאוורפאף זה ש.... טוב אני סתם מבזבז את זמני,אני אגיד לך להכנס לכתבה הזאת ב-ד-י-ו-ק. תכנסי ל-WWW.GOOGELE.CO.IL ותכתבי במנועי החיפוש בנות הפאוורפאף בעברית,ויפתחו לך כמה דברים. תלחצי על אמריקה 2002 יום בחיי בנות הפאוורפאף והנה לך הכתבה,אז אל תפקפקי באמוני.

../images/Emo174.gifתגובה....!

למה הסדרה תינוקית??? אני באמת צריכה להגיד???
אוקיי אז קודם כל, באבלס אוהבת בובות פרווה
ויש לה את הקול החמוד הזה וכל הקטע שלה עם הצבעים שלה ובלה בלה.... יש את פוקי אוקס עם הילדים החמודים, האויבים חמודים ואף אחד מהם לא נראה כמו סדאם חוסיין, לבנות יש את החדר הורוד
\תכלת
\ירוק
בייבי שלהן, הפנים של הבנות חמודות והן נראות כמו בנות 3!! ובקיצור, ה-כ-ל חמוד בתוכנית ואנשים רואים את התוכנית בגלל שהיא תינוקית כזאת, ולא בגלל שהיא "חינוכית
(אולי לילדים בני 3) ובוגרת...!"

Pagra Baleben

New member
תגובה בקשר לכתבה..../images/Emo185.gif|מתיופרי|

תסלחו לי, אבל לפי דעתי זו כתבה מאוד מטומטמת. וכל הוויכוח הזה גמכן ממש מטומטם. כל אחד צופה בסדרה בגלל שהוא אוהב אותה, ולמה הוא אוהב אותה? זה כבר עניין שלו. וזה לא קשור אם זה מיועד למבוגרים או לילדים, וזה לא קשור למה יוצר הסדרה (אני כל הזמן שוחכת את השם-_-) התכוון. מה שעשינו עכשיו זה לנתח את הסדרה, וזה ממש הורס את הצפייה!
אז בואו נפסיק את זה כאן..בסדר?

אולי נעשה מאמר עם ניתוחהסדרה ונגמור

וקראתי את המאמר סתם מאמר דפוק הקשר הוא לעאא ממשי הוא רק סתם שהסדרה לא מציאותית וזה מה שחשבנו על אסון התאומים

I AM MOJO JOJO

New member
האמת,אני מסכים אתכם,

אבל רק רציתי להוכיח לאיה שזו לא סדרה תינוקית. כולכם נגדי ואההההההההההההההההההההההההההההההה
סתם בצחוק,רק אל תגידו לי "תה פסדר בנאדם?!?!" אוקיי זה היה בצחוק חבר'ה,אני מבהיר!! ב-צ-ח-ו-ק.

I AM MOJO JOJO

New member
תיקון טעות:

אני לא אוהב את הסדרה, אני בכלל לא אוהב את הסדרה,אני חולה עליה!! זו כבר אובססיה תאמינו לי, אז רק תזכרו שתום לא אוהב פאוורפאף,אלא חולה על פאוורפאף. כפי שאמרתי לכם, יש לי שרשרת מזל של מוג'ו תוצרת בית שאני בא איתה לכל מקום,בפורים התחפשתי למוג'ו, אני קונה סוכריות של פאוורפאף עם עטיפות של ציורים של מוג'ו, (וכן,יש סוכריות פאוורפאף בישראל!!הסוכריות הן מחברת "צ'ופה צ'ופס)הכל הוא מוג'ו אצלי.

בסדרה אין מסרים מגונים

אך המסרים אינם סמויים המסר שקרייג מנסה להעביר הוא שסמים משתלטים עליך וגורמים לך לגרום לרוע והוא גם רצה להעביר שיש שוביניזם בעולם והוא לא צודק וצריך לכלותו כמו שצריך לכלת את הגזענות שנראת בפרק של הרולד סמית שסתם שנא את הבנות בסדרה יש גם עוד מסרים כגון אל תדחה את השונה כי אז הוא יגרום לרע וזה מופיע בכל הסיפור של מוג'ו ג'וג'ו ובפרק של המתיחות בטלפון המסר הוא שלא צריך לקפוץ למסקנות ויש עוד כמה מסרים בסדרה שלא עולים לי לראש. מובן?????????????

Silver Fox

New member
סבתות לא אוכלות בננות!!../images/Emo82.gif

או, במילים אחרות, ניסיון חתימה

למעלה