אוקי עליתי על משו.....

shining moon

New member
אוקי עליתי על משו.....

ראיתי לי בהנה את הפאוורפאף בערוץ 6(איכס איזה בהנה הדיבוב כזה גרוע ומזה הקול המזעזע הזה ששמו לבאטרקאפ?
) טוב בקיצור זה היה הפרק על זה שהם מקבלות סוכריה מראש העיר כשהן מחזירות לו את הכובע שלו ועליתי על זה שהסידרה מלאה בתכנים לא לילדים בכלל(כמו רוב הסרטים המצוירים
) זה פשוט הולך ככה הן לוקחות סוכריה ופתאום יש להן חיוך מאושר כזה
והן מתחילות לעוף כזה ברוגע ואז הן רוצות עוד ועוד והן עושות הכול בשביל להשיג את זה וגם דברים נגד החוק כמו שיתוף פעולה עם מוג'ו ג'וג'ו שיעשה פשעים כדי שהן יוכלו "להציל את טנסוויל" ולקבל סוכריה עכשיו אני שואלת אותכם כמו מה זה נשמע לכם?

Silver Fox

New member
יש בזה גם מסרים פמיניסטיים.../images/Emo82.gif

וגם מסרים אלימים... אז מה? בכל סדרה מצוירת זה ככה... אגב, מישהו שם לב לזה?

../images/Emo174.gifחחח עכשיו שקראתי את זה...

זה הזכיר לי משהו.. אבל אני לא אזכיר אותו פה...
*אהמ למי שבמבין אהמ* ולקחו את המרשמלו היקר שלי!!!!!!!
אז אני מאמצת את ה

../images/Emo174.gifאה ויש לי הצעההה:

אולי נעשה איזה משחק שיעורר את הפורום?!?!?

Silver Fox

New member
מסרים פנימיסטיים וחצי!!../images/Emo82.gif

מה עם הפרק הזה של מסדר גיבורי העל או משהו כזה? עם מייג'ור גלורי? זה היה פרק עם מסר פמיניסטי חזק וברור מאוד...

I AM MOJO JOJO

New member
תראי,זו סדרה לילדים,לא לנשים

פמיניסטיות. אז יש קצת,אז מה? אני בטוח שקרייג מקרקן (יוצר הסדרה) לא התכוון לזה בכוונה. הוא רק התכוון לצור סידרה מקורית שבה יש גובורות-על, לא גיבורי-על!!

I AM MOJO JOJO

New member
שמישהו יהיה "הוא",בא לי שהוא ישתתף

כאילו,אם לא קשה לכם ואם אתם לא מתנגדים,כמובן.

Silver Fox

New member
תום../images/Emo82.gif

אתה תמיד מוג'ו, אולי תהיה פעם מישהו אחר, תן גם לאחרים הזדמנות, ותהיה אחת הבנות או משהו

הוא כן.

אני זוכרת שפעם היתה כתבה על שיגעון הפאוור פאף בעיתון והוא כן התכוון לזה לפי מה שאני זוכרת מהראיון איתו שהיה בכתבה ומה זאת אומרת נשים פמיניסטיות מה רק נשים יכלות להיות פמיניסטיות? ןהקטע של סדרה לילדים-מה לילדים אסור להיחשף למסרים פמיניסטים?

I AM MOJO JOJO

New member
באיזה עיתון?ודרך אגב:

מה זאת אומרת "שיגעון הפאוורפאף"?לצערי,אני אודה באמת,פאוורפאף זו לא סדרה כל-כך פופולארית,היא מוכרת,אבל לא פופולארית כל כך. אני לא מכיר הרבה אנשים שאוהבים פאוורפאף. אבל אני,זה משהו אחר,אין לי שום דבר אחר בראש חוץ מפאוורפאף,אני מקשר הכל לפאוורפאף,צריך לאשפז אותי,אני אומר לכם,זו כבר אובססיה שלי,אני לא יכול בלי פאוורפאף,לא משנה,בעברית או באנגלית,העיקר פאוורפאף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

אנ'לא זוכרת איזה עיתון

זה היה שהביאו את הפאוור פאף לערוץ 6 אז כתבו על זה בעיתון. אההה ואני סתם כתבתי שיגעון

I AM MOJO JOJO

New member
אבל אני משחק טוב את התפקיד של עצמי;

סססססססססתתתתתתתאאאאאאאאם,אבל חוצמיזה הייתי רק פעם אחת מוג'ו,וראיתי במשחקים קודמים שלכם את היית הרבה פעמים!! אני מבטיח שבמשחק הבא אני יהיה אייס.

למעלה