אוקי עליתי על משו.....

JaWbreaker15

New member
אלא מה?

כל הסדרה הזה היא סדרה שהתכנים בה הם לא מה שאנשים חושבים... ברור שזאת לא סדרה לילדים, זאת סדרה מתוחכמת... בכל מקרה, הקטע הם הסמים היה בעוד פרק. בפרק שבו מוג'ו נותן לילדים משהו ואז יש להם כוחות. בכל מקרה, יעל

I AM MOJO JOJO

New member
אוי,בחייך,מתוחכמת עד כמה שהיא....

המטרה שלה היא לא למסור לאנשים תמימים מסרים מגונים כמו סמים פמיניזם וכו'.נכון,אני מסכים איתך,הסידרה הזאת מתוחכמת מאוד,ממש,יש לה מסרים סמויים וזה מה שמושך אותי אליה כל-כך.זה מה שהופך אותה למקורית ומצחיקה. היא כמו סדרת סאטירה על סופר-גיבורים,על רשעים ועל החיים בכלל. נכון,יש בזה מסרים,כמו כל הדברים האלה,אבל לא מסרים שבאים להציע לצופה הצעות מגונות,אני בטוח שלא לזה התכוון קרייג מקרקן.... ובכל זאת,זה עדיין סדרה לילדים,אבל לא לילדים קטנים בני חמש או שבע,כמו שהרוב חושבים זו סדרה לילדים בגיל העשרה,מאחת עשרה עד ממש עשרים!! אם מישהו אומר לי:מה?אתה אוהב פאוורפאף?איזה תינוק!!" אז קודם כול הוא מקבל אגרוף בבטן,ואז אני אומר לו:"עאלק סידרה לילדים קטנים,תראה איזו אלימות יש שם!!".

Pagra Baleben

New member
אלוהים../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif|מתיופרי|

הסדרה הזאת היא סאטירה, והיא סדרה שמכוונת לנוער, לא חשוב אם היא מצוירת. אני בטוחה שהיוצרים של הסדרה שמו לב למסרים האלה, כי הם התכוונו שיהיו מסרים כאלה! ואני לא מבינה מה רע בזה. זה לא מסר של קחו סמים, תעשנו, תגנבו, זה מסר של פמיניזם, ואני מכירה לא מעט סדרות לילדים שיש בהם מסר של שוביניזם, ואני לא שמעתי אנשים מתלוננים על זה.. אז אנשים, קצת גירל פאוור! אני לא מבינה את הבעיה שלכם עם זה..

הסדרה רק באה למלא את התפקידים הבאים

ולהראות את המסרים הבאים
א.סמים הם רעים ב.להשוות בין שובינזם לפמיניזם ג.שוויון זכויות הוא הדבר החשוב ביותר ד.לחנך לשיוויון ולא לגזענות ה.אל תדחה את השונה ו.לא צריך לקפוץ למסקנות ז.אלימות היא הדרך הכי גרועה להתמודד עם דברים ויש עוד כמה אולי עכל אחד יכתוב את המסרים והתפקידים שעולים לו בראש ונעשה מזה מאמר?

I AM MOJO JOJO

New member
פמיניזם זה לא מגונה,אבל סמים כן.וגם

רק שתדעו,אפשר להסתכל על הסדרה משלוש זוויות: זווית ראשונה:זווית הדיבוב-זווית שמראה סתם סדרה לילדים די קטנים,ללא שום מסרים,סדרה תמימה ורגילה זווית שנייה:זווית קרטון נטוורק-סדרה בוגרת עם מסרים כמוסים וחשובים,שמלאה בצחוקים,אך לא גסים,סדרה מתוחכמת ומפולפלת,שמצחיקה גם ללא גסויות ורצינית גם כשהיא מצויירת,זו הסדרה שלי!!
זווית שלישית:זווית ה"בנות החמודות"-זווית שאפשר להסתכל עליה גם מדיבוב וגם מאנגלית,הזווית הכי תינוקית,סדרה לילדים בני חמש,תמימה ביותר וללא שום מסרים,הזווית שממנה מסתכלים אנשים טיפשים שאני נוהג להרביץ להם בהזדמנות,הזווית שבגללה יצא לפאוורפאף שם של סדרה תינוקית,זה שהבנות חמודות כאלה,ושהסדרה לפעמים חיננית כזאת,אז אומרים שהיא תינוקית!! זו זווית לאנשים טיפשים שלא מכירים את הסדרה באמת.

Silver Fox

New member
יש הרבה דברים...../images/Emo82.gif

שיכולים לגרום לסדרה להיראות תינוקית: באבלס, כל הבובות החמודות והחדר הורוד שלהן, הסוכריות והממתקים שהן אוהבות, פוקי אוקס, התדמית של הבנות כאל "מלאכיות ישרות חמודות עם כוחות על"... בגלל זה יש את המסרים, כדי להפוך את זה לסדרה יותר מציאותית ופחות בוגרת. מה פתאום ילדים קטנים צריכים להתעניין בסמים? פמיניזם? שוביניזם? הם לא מבינים מה זה בכלל. זה רק מראה שזה יכול לדבר אפילו אל מבוגרים, הבעיה היא שהיוצרים בחרו לדבר על זה דרך סדרה מצוירת, אז זה נראה תינוקי. אבל זה לא!

JaWbreaker15

New member
בלי להעליב

אבל להגיד שאתה תחטיף מכות עם מי שלא מסכים איתך- זה תינוקי. יעל

I AM MOJO JOJO

New member
זה לא,כי זה מה שמגיע לאנשים טפשים,

וחוץ מזה,אלה שאומרים זאת מעצבנים אותי גם ללא קשר לסדרה,הסדרה היא פרט שולי ביותר,אבל הילדים האלה מאוד מעצבנים אותי גם ככה. ורק שתדעי,שאני לא אוהב הערות

Silver Fox

New member
נו באמת...../images/Emo82.gif

ואם אני אגיד שאני שונאת ברוקולי, אז אתה תחטיף לי מכות רק כי אתה אוהב את זה? בלי להעליב, מה שכתבת היה קצת חסר טאקט.

I AM MOJO JOJO

New member
אוי נו,בחייך,זה היה בצחוק אל תבהלו,

מה חשבתם,שאני באמת מרביץ למי שלא אוהב פאוורפאף? באמת,איזה תמימים,רק התכוונתי במילים אחרות,שאני קצת כועס על מי ששופט את הסדרה לפני שהוא בכלל רואה אותה,אני לא באמת מרביץ, אויש,איזה נאיבים!!

Silver Fox

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif

הדיון הזה כבר יורד לפסים אישיים, אולי כדאי שנפסיק?

I AM MOJO JOJO

New member
לא,הוא פשוט סתם דיון משעממם למי אני

מרביץ ולמי לא,אז לא צריך להרחיב בנושא זה.
וחוץ מזה,אני מבהיר,זה היה |בצחוק!!|

../images/Emo174.gifהסדרה מאוד תינוקית...

ובגלל זה אנשים אוהבים לראות אותה...

למעלה