אוקי יש לי וידוי O= אני שונאת סרבר צ'ק [:
ש שיק לאב אנהיי New member 24/5/07 #2 גמאני../images/Emo2.gif../images/Emo176.gif אבל מתה על התוצאה D= בואי נדבר חחח שתינו פה מהקורה?^_^
ש שיק לאב אנהיי New member 24/5/07 #12 עצובה../images/Emo10.gif ../images/Emo176.gif האלופה פרק עצוב את גם ראית?
K Kitty of Bodom New member 24/5/07 #21 אני בזמן האחרון לא רואה טלויזיה בכלל אגב, מישהו ראה את הסרט "בתול בן 40"? אחד הסרטים הכי מצחיקים שראיתי! ממליצה למי שלא ראה [x
אני בזמן האחרון לא רואה טלויזיה בכלל אגב, מישהו ראה את הסרט "בתול בן 40"? אחד הסרטים הכי מצחיקים שראיתי! ממליצה למי שלא ראה [x
NIR DE LA NOCHE Member 24/5/07 #34 רק כי הוא לא יודע *****.../images/Emo87.gif כן. מצחיק. בואו נצחק על הבתול המסכן.
NIR DE LA NOCHE Member 24/5/07 #39 כלומר../images/Emo87.gif עליי גם. יס. איי אם בתול. סו? והסרט משעמם ומרדים.
K Kitty of Bodom New member 24/5/07 #38 אתה בטוח שראית את הסרט? ../images/Emo12.gif כי הוא דוקא לא נראה לי כל כך מסכן, כמעט כל עוברת אורח התחילה איתו, והוא זה שלא רצה
אתה בטוח שראית את הסרט? ../images/Emo12.gif כי הוא דוקא לא נראה לי כל כך מסכן, כמעט כל עוברת אורח התחילה איתו, והוא זה שלא רצה
NIR DE LA NOCHE Member 24/5/07 #40 הייתה את זאתי שמצצה לו אצבע../images/Emo87.gif זה לא היה מצחיק בעליל.