אוקי יש לי וידוי O=

הסבר בעברית!../images/Emo176.gif

בשפה ביתית
דמות שנשארת פתוחה אבל לא משתמשים בה, למשל שאת משאירה ת'דמות פתוחה במייפל ואת אצל חברה או משהו את נמצאת על פאק, אני אוהבת להגיד ככה חחחח או ליתר דיוק YOUR AFK אז אם את רואה כאלו שכותבים במשחקים האלו AFK -FAME ME GOAL 200 או משו אז.. עכשיו תביני D=

SimsY

New member
למה הם חושבים שמישהו יפיים אותם רק

בגלל שהם החליטו שהם רוצים להגיע ל-200 פיים ? דמויות כאלה בדרך כלל אפילו מאבדות פיים של אנשים שמחפשים מטרות להוצאת עצבים ו/או של אנשים מעצבנים שעושים זימון בתוך עיר.

miss_t

New member
לא תמיד...

אני דווקא נותנת, זה נחמד להיות נחמד...

SimsY

New member
נחמד להיות נחמד זה נכון

אבל כשיש כאלה על יד שנותנים בכסף אז אני חושב שזה עדיף עם כסף - אלא אם כן אתה מליונר והסכומים האלה לא משנים לך

miss_t

New member
יש משהו בדבריך

גם אני הייתי מסתכלת על זה אחרת אם הייתי מחפשת איך להרוויח כסף מהעסק. אבל אני מניחה שהבנת שאני מיליונרית
זה נכון גם לגבי דברים אחרים- אם מצאתי חפץ שיכול להועיל לחבר במשחק - אתן לו את החפץ עד שיעלה רמה ויסיים את השימוש בו- אחרי זה החפץ הולך לחנות ואני מקבלת עליו כמה גרושים.

SimsY

New member
כמובן כשיש לך כסף

לי יש רק 100 אלף בקוסם (ה-2 מליון שקיבלתי על הסקרולים שמכרתי הלך אוטומטית לחסכון לקניית לאמה סטף) אז אני צריך כל גרוש.

miss_t

New member
../images/Emo45.gif לגבי חסכון...

אולי תלמד קצת את ניר לחסוך?

SimsY

New member
אני אשמח באיזה סרבר אתם?

יכול להיות שאתם בבלוקן? אחרת נדפקתי כי אין לי אף חבר בבלוקן כולם נמצאים במקום אחר.

SimsY

New member
אוף ! רציתי שנעשה פרטי ביחד

איזה מרגיז זה אף חבר שלי לא בבלוקן או בוינדיה אתה יודע אגב ש"ברה" זה שם מהתנ"ך ? כמחזיקו הגאה תרתי משמע של מגן 97 בתנ"ך אני יודע שברה זה אחד משלושה מלכים שמה שנקרא היו "מהדמויות הרעות" של הספר - ברה, ברשע ושמבר. אלו שמות תנ"כים השמות של הסרברים ?

לא שידוע לי../images/Emo87.gif

נחמד לשמוע ממך דברים מעניינים כאלה. אז תעזוב את בלוקן ותעבור לברה/ברוא. הרוב נמצאים בשרתים האלה.

SimsY

New member
עד שאימנתי לוחם לבל כמעט 36

אני כבר לא יעבור.... אבל יש לי אחד גם בוינדיה :) ובקשר לשמות הסרברים - אני לא יודע אם לזה הם התכוונו אבל מה שאני יודע זה מרדיה - סטטיסיטקן שהמציא הרבה מהשיטות הסטטיסטיות והגיאופוליטיות שמשמשות היום ברה - אחד ממלכי סדום הרעים - ברה ברשע שמבר ברואה - סוג של לחם פורטוגזי קהיני - כתב את הספר "סיפורו של אדם רגיל" ב-1982 סקניה - מחוז בשבדיה בלוקן לא מצאתי הפניה לזה בשום מקום, וגם לא וינדיה

../images/Emo207.gif../images/Emo176.gif

סתם משהו לא קשור- בפבוראר יש לי בת מצווה זתומרת אני אהיה בת 12... כי אפחד לא יודע ת'גיל שלי :( אני קטנה אבל לא אכפת לי
, ואני יותר קרובה ל-12 מאשר ל-11 , נראלי 11 ושלושטרבע, חח

miss_t

New member
פבואר עבר, אנחנו 3 חודשים אחריו

אז את בת 11 ו 3/12 או יותר נכון לעשות צימצום ואז יצא לך שאת בת 11 ורבע (1/4). אממממממממממממממממממממממממממממממממ כן?

למעלה