זה כיף?
NIR DE LA NOCHE Member 24/5/07 #5 דווקא זה תירוץ נהדר../images/Emo87.gif לאיזה הפסקה מהמייפל. אני מכור מושבע^_^.
ש שיק לאב אנהיי New member 24/5/07 #11 לאגים*../images/Emo176.gif וכן גמני וואו כמה פה עכשיו, פורום קופץץ D=
NIR DE LA NOCHE Member 24/5/07 #15 נ"ש../images/Emo87.gif קצת מההרפתקאות ניר דה לה נוצ'ה -מת-חי-מת-חי מתחיל.
ש שיק לאב אנהיי New member 24/5/07 #22 אה../images/Emo176.gif תגיד,סורי שאני הורסת ת'רצף חחח אבל אניייייייייייי לא מצליחה לעשות בבאנד סטורי ! אפילו דמות בהתחלה יש חלון כזה ואם אני לוחצת על מה שאני רוצה זה לא עושה ~! יאיאיאיא אתה יכול להסביר לי לפחות איך מתחיליםי,כדי שאני אהיה בכיוון?
אה../images/Emo176.gif תגיד,סורי שאני הורסת ת'רצף חחח אבל אניייייייייייי לא מצליחה לעשות בבאנד סטורי ! אפילו דמות בהתחלה יש חלון כזה ואם אני לוחצת על מה שאני רוצה זה לא עושה ~! יאיאיאיא אתה יכול להסביר לי לפחות איך מתחיליםי,כדי שאני אהיה בכיוון?
ש שיק לאב אנהיי New member 24/5/07 #26 אבל עשית אנימציה אאו משו../images/Emo176.gif אתה יודע איך עושים דמויות לפחות!
ש שיק לאב אנהיי New member 24/5/07 #31 כי ראיתי שרשור שהסברת../images/Emo12.gif|אבטיח. כתוב שם שיער וכל זה אבל אין פירוט של שיערות רק סוג אחד וצבע , וגם אי אפשר לאשר נו שמישוו שיודע יסביר חח אני מציפנית D=
כי ראיתי שרשור שהסברת../images/Emo12.gif|אבטיח. כתוב שם שיער וכל זה אבל אין פירוט של שיערות רק סוג אחד וצבע , וגם אי אפשר לאשר נו שמישוו שיודע יסביר חח אני מציפנית D=