אוקי, בעניין הצ'ט.

Adrienne

New member
השנייה ראיתי שגם שרון הצביעה ככה,

כלומר רק עוד 2 אנשים...

Woogyman

New member
אז תהנו. ../images/Emo110.gif

תמשיכו לשחק לכם במנהלים עם ישיבות מנהלים מגניבות כאלה וכל זה, העיקר שאתם נהנים.

SaberTooth

New member
אתם דפוקים, אבל ממש...

למה לעשות דווקא
לחצי מהפורום יש בעיות עם ה-highway, למה להישאר שם דווקא

SaberTooth

New member
ו...

עכשיו אני אמור להיות מחובר לשרת הזה 24 שעות כדי שאני אוכל לדבר בחדר

PopPy

New member
לסיכום, לא כולם רוצים להחזיר

את הערוץ החדש ואנשים לא רוצים להשאר בHighway. הכי הרגיז אותי, זה החוצפה שלכם להתחיל לסדר דברים לפי הדרך שלכם עוד לפני שמשהו נקבע. אז אוקי, אתם כבר החלטתם בשביל עצמכם - סבבה. אתם רוצים להמשיך לשחק במנהלים מאגניבים? אחלה. אני לא נשארת שם. שהשאר יעשו מה שבא להם. ושאף אחד לא יעז אפילו להגיד שאני "מקנאה" כי אני רוצה אופ, כי היה לי אופ בHighway והוא ממש לא הזיז לי.

PopPy

New member
ואני עדיין מנסה להבין מה

לעזאזאל זה אמור להביע: "אני מודיע כאן, באופן רישמי לחלוטין!, אנחנו לא עוברים שרת!!!!!!!!! אנחנו נשארים בהאיוואיי, אין טעם לעבור כשכל המקורות שלנו נמצאים שם... - thor.de.eu.irchighway.net"

Aragollum

New member
אה, אגב, הבעייה היא לא רק אצל חלק

קטן מהאנשים כאן. אמנם אני התחברתי רק שלוש פעמים למירק, ואני עדיין לא ממש חלק מהקהילה הזאת, אבל לרוב גם אני לא יכול להתחבר. ובמעט זמן זהתחברתי בו ראיתי שכולם עפו, חוץ ממני ומעוד 3 אנשים.

SaberTooth

New member
אני לא מבין אתכם, באמת שלא...

להשאיר את כל הפורום בשרת דפוק ומתפורר רק כי לכם לא נוח להיות מחוברים לשני שרתים בו זמנית
May Trance have mercy on us all…

Adrienne

New member
אוקיי, אתם מתלוננים ומתלוננים אבל

אפחד לא עונה לכם... אז הנה: קודם כל תום, כל האדמינים בכל מקרה מחוברים לסייבר2קיי כי הדיסטרו שלנו שם, אז אנחנו שם תמיד... אין לנו שום בעיה להשאר שם. חוץ מזה שהשרת פרמיטיבי לאללה הוא אחלה בטירוף. הגיע הזמן שתפסיקו להתלונן, אנחנו 4 אדמינים בפורום + איזה 5 אופים, אנחנו מנסים לדבר ולנסות לפתור מלא דברים אבל, לצערנו, רובנו לא נמצאים שם כל החיים ועד שאנחנו שם אנחנו לא תמיד באותו הזמן(אני אישית לעולם לא הייתי באחת מהישיבות המאגניבות האלו, חוץ מפעם אחת אולי). תום אתמול קבע שהשרת נשאר בהיי ווי, תנו לנו כמה ימים ותאמינו לי שאם נחליט שהשרת לא טוב אנחנו נעבור, כמו שאמרתי לכם כבר מיליון פעמים אנחנו לטובתכם! בקרוב, קרוב מאוד אני מקווה, תהיה לנו עוד ישיבת מנהלים ואנחנו ננסה לפתור את כל הבעיות. תום כבר אמרתי לך, אם אתה לא יכול להכנס לשרת זה כי אתה לא יודע איך, אם הוא אומר לך שהשרת מלא אז בתוך כמה דקות הוא יתפנה(יש איזה 6000 מקומות בשרת, מישו חייב להתנתק מתישו משם אם זה בעיות באינטרנט שלו או אם הוא צריך ללכת). תהנו..

SaberTooth

New member
שוב... שוב...../images/Emo35.gif~_~

אנחנו באים אליכם ואומרים לכם שהשרת לא טוב, ואני לא יודע מה עם האחרים, אבל לפחות לי, אין כל סיבה לשקר לכם. אז למה אתם לא מאמינים לנו
למה אתם חייבים "להחליט"
אנחנו אומרים לכם שהשרת לא טוב עכשיו, למה לחכות, למה
לא לא לעבור עכשיו
די כבר עם ישיבות האדמינים שלכם. זה לא החדר שלכם, ראבק, זה גם החדר שלנו
מגיע לנו להיות מעורבים בכל מה שקורה. אנחנו לא עדר של כבשים שילך אחרי קול חליל-הרואים שלכם. די
תקלטו את כבר, למען טראנס. אני יודע איך להתחבר לשרת, אני יודע להשתמש בשרתים חלופיים ואני יודע לחכות כשהשרת מלא, אבל למה אני חייב להאבק איתו כל יום
למה אני חייב לחכות
למה אני חייב לסבול את הקפריזות של השרת כשהוא מעיף אותי
למה
ביחוד, כשיש מקום יותר טוב שנמצא במרחק שורת-קוד אחת בלבד, למה

Adrienne

New member
כי המקום שנמצא במרחק שורת

קוד אחת הוא המקום הכי פרימיטיבי ולא נוח שקיים, מקום שצריך לשנות את הכל בשביל, להודיע לכולם, מקום שלא כולם יכולים להיות בו. השרת באיי אר סי כן עובד תום, אם לא תהיו כאלו מפונקים אתם עוד אולי תוכלו להנות ממנו, אז לוקח לך 10 דקות להתחבר לשרת, אז מה? יהרוג אותך? זה מסתדר... חוץ מזה, שבמקום הזה אתם בכל מקרה תצטרכו להיות אם אתם רוצים להוריד פרקים... ואתם רוצים... אין מקום אחר עם מקורות ובשרת הזה יש לפחות 4 ערוצים של מכושפות וכו'... אז נכון ואתם סומכים על הערוץ שיספק לכם פרקים ואתם צודקים ואתם תקבלו את הפרקים הרבה הרבה יותר מהר מאיתנו, אבל אם זה מה שאתם אומרים תקשיבו לנו לעזאזל שאנחנו אומרים לחכות לישיבת אדמינים הבאה. תום השרשור הזה כבר חסר תועלת, אתה היחיד שמתלונן פה, אם לא טוב לך אתה מוזמן ללכת. השרת אמור לזרוק אותי בדיוק כמו שהוא זורק אותך ועובדה שלי זה לא קורה, תחליף סקריפט...!

SaberTooth

New member
שיהיה... תעשו מה שאתם רוצים...

אני, לצערי הרב, אצטרך להמשיך להאבק בשרת כדי לדבר עם האנשים שאני אוהב...
טראנס פועלת בדרכים מסתוריות... אני מניח...

למעלה