אוקי, בעניין הצ'ט.

SaberTooth

New member
ואתם באתם בגישה של...

"אנחנו אדמינים (ואופים). זה הערוץ שלנו. אנחנו מחליטים. אתם פשוט שבו בצד ותנשקו את האדמה שאנחנו דורכים עליה, כי בואו נודה בזה - בלעדינו לא היה לכם ערוץ לדבר בו"...

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אתה מנסה להכניס לעצמך את ההרגשה הזאת, כי אף אחד מאיתנו לא משדר דבר כזה. תפסיקו לזיין את השכל כבר! הגיוני מאוד שעושים ישיבת אופים/אדמינים, כי צריך. רצינו לבדוק את כל הבעיות שיש בערותץ, לסדר מקום שיהיה אפשר להוריד ממנו. אבל אתם לא רואים את התמונה השלמה, אתם חושבים שאנחנו מעליכם וזה ממש לא נכון. נבחרו אנשים שיכולים לעזור ולתמוך בערוץ, ולא צריך 100 אנשים שיהיו בדרגה הכי גבוהה. כמו שלא תמצא בשום חברה או משהו כזה 100 מנהלים נכון?

SaberTooth

New member
מאוד לא הגיוני שעושים ישיבת אופים

ואדמינים... אם זה היה ערוץ מקצועי - ניחא, אבל זה בסך הכל ערוץ חברתי שמעל הכל משרת אותנו - חברי הפורום הזה (כן כן... יש עוד כמה שנכנסים להוריד ולברר דברים, אבל כמה הם באמת חברים בערוץ
). מגיע לנו להיות משותפים בהחלטות בערוץ ובכל מה שקורה בו, בדיוק כמו שלכם מגיע. כי אחרי הכל, זה ערוץ שלנו ובישבילנו שמשרת בעיקר אותנו. אז למה לא לשתף אותנו
כי אנחנו לא "נבחרנו לתמוך בערוץ"
או פליז... תעשה לי טובה
האנשים ש"נבחרו לתמוך בערוץ", כלומר, אופים, הם בסך הכל אנשים שמשרתים, אנשים שהתחנפו קצת לאדמינים ואנשים שעזרו פה ושם באירגון הערוץ בימיו הראשונים. זהו. לא יותר מזה. הם לא יותר טובים ממני, אני מאמין שאין להם כישורים שלי אין (אלא אם הם מסתירים משהו), אז מה הקטע של לעשות ישיבה סודית בערוץ סודי של אופים ואדמינים
זה ערוץ חברתי למען השם

Adrienne

New member
ופה הטעויות שלך

זה לא ערוץ חברתי זה גם לא ערוץ מקצועי לכל אחד שיש אופ יש סיבה לזה שהוא אופ, אם כי זה לא יפה להוריד לו את האופ ואם כי הוא עוזר. ותאמין לי יש מלא בערוץ שיודעים יותר ממך... הערוץ במקור הוא לא ערוץ של הפורום, הוא ערוץ של מכושפות, זה בגלל שלין העבירה לך את הניהול לא אומר שאתה שולת בכל דבר שקשור למכושפות באינטרנט, תום.

SaberTooth

New member
המפ... קשר...../images/Emo35.gif

אני יודע שזה לא במקור ערוץ של הפורום. אני יודע שעידן (נכון
או רון
לא בטוח...) פתח אותו. אני גם יודע, שדי השתלטנו עליו. אני לא מתיימר ולא חושב שאני אחראי על שום דבר מלבד פורום מכושפות (ופורום רומח הדרקון, כמובן) בתפוז. ביקשתם לשמוע את דעתי (או לפחות את דעת חברי הערוץ, שאני נמנה איתם)
כתבתי אותה...

Adrienne

New member
לא...

שמע לפתוח ערוץ לא עולה כסף, אתה יכול ללכת לפתוח כל ערוץ שאתה רוצה בכל שרת שאתה רוצה ואם זה כל כך חשוב לך אני יכול ללכת להסביר לך גם איך, הקטע הוא שזה ערוץ שפתוח כבר מלא זמן, אפשר להגיד שהוא הערוץ הרשמי של מכושפות במירק. אנחנו לא באים אליכם בגישה, אתם באתם בגישה, הדבר היחיד שאנחנו אומרים זה שלא תצאו נגדנו כי, כמו שבאמת זה נראה, אתם תפסידו יותר משתרוויחו. אני לא יודע אם אתה מוריד פרקים והכל, אבל אני יודע שהרבה מורידים פרקים והרבה ירצו להשתמש בכל הדברים שאנחנו מספקים בערוץ הזה. הגישה היחידה שאנחנו באים בא היא:"לא נוח לכם ככה? אתם מוזמנים להציע ולדבר על זה או ללכת. אתם תפסידו לא אנחנו" שמע אם אתה תגיד שאתה רוצה לדבר איתנו על הסדר בערוץ לא נגיד לך לסתום את הפה ולהזדיין לנו מהפרצוף, גם בגלל שאנחנו בני אדם, גם בגלל שאתה חבר שלנו, וגם בגלל שאם אתה רוצה לדבר איתנו אז משו אצלנו לא טוב. אבל לעשות את מה שעשיתם זה דבר מגעיל מבחינתי.

SaberTooth

New member
אני רק לא מבין...

איך זה שכולם אופים, או שאתה לא אדמין, מונע לך לסדר מקורות הורדה לחברי הערוץ
באמת שאין לי בעיה עם הדרגות כפי שהיו ב-highway, זה לא כאילו אנחנו ממש משתמשים בדרגות שלנו, מצידי - תשאירו את זה כמו שזה. אני אהיה מרוצה עם הוויס שלי. אני רק חושב שכולם אופים יהיה יותר הגיוני, ואם לא, אז לפחות שיתוף של הדרגות הנמוכות בכל מה שקורה. אבל תעשו מה שבא לכם... אני אכנס לערוץ ואדבר בו בכל מקרה.

Adrienne

New member
זה לא מונע לי, אבל למה לי?

כאילו אני עושה את זה כי אני רוצה לעזור לכולם והכל, אבל אחרי איך שכולם מתנהגים, לפחות חלקכם, ולוקחים פיקוד אחרי כל מה שאנחנו מתכננים בשבילם, למה לי?

SaberTooth

New member
לוקחים פיקוד../images/Emo35.gif

האופים איטיים, האדמינים לא עושים שום דבר בעיניין השרת, החלטנו לפעול בעצמנו. לא טוב לנו במקום מסויים
לא נישאר בו כי האדמינים או האופים אומרים. נעשה משהו בנידון - נעבור שרת.

Adrienne

New member
אתה יודע טוב מאוד שזאת לא הייתה

הבעיה שלי, הערוץ שעברתם אליו היה חלק מהערוץ באיי אר סי ואנחנו אמרנו והצענו לכם לעבור אליו עוד לפני, אתם לא רציתם. הבעיה היא עם כל הקטע של אתי ושלכם, שלוקחים פיקוד עושים הצבעה ובאים מטיחים לנו אותה בפרצוף כאילו אנחנו איזה כלבים שלכם שנעשה מה שאתם רוצים

Woogyman

New member
אפשר להגיד את המשפט הזה ../images/Emo110.gif

גם הפוך, לא? למה, מצד שני, אנחנו חייבים להחליט עם כל החלטה שלכם? בסוף שבוע שעבר אמרתם ש"עד סוף השבוע הבא" אנחנו נשארים בhighway כדי לבדוק אם יש בעיות. למרות שחצי מהפורום עדיין לא הצליח להתחבר, אף אחד כמעט לא התנגד והסכמנו עם זה וסבלנו בשקט את הבעיות למשך שבוע. נגמר השבוע. מה קרה? כלום. אף אחד מהאופים לא זז. לכם השרת עובד טוב, אז למה להתחשב בחצי השני שלא מצליח להתחבר? התלוננו, חיכינו, התלוננו שוב, חיכינו שוב ולא קרה כלום, אז החלטנו לפעול בעצמו. הבעיה היא עם כל הקטע של האופים (אני לא מדבר על אדמינים, שלהם זה מגיע. חצי מהאופים לא עשו כלום לערוץ וסתם קיבלו אופ), שלוקחים פיקוד עושים הצבעה ובאים מטיחים לנו אותה בפרצוף כאילו אנחנו איזה כלבים שלכם שנעשה מה שאתם רוצים.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

מה הקטע של "כל הקטע של האופים...שלוקחים פיקוד עושים הצבעה ובאים מטיחים לנו אותה בפרצוף כאילו אנחנו איזה כלבים שלכם שנעשה מה שאתם רוצים. "?!?! כאילו WTF?! למה נראה לך שעושים הצבעה? בשביל לדעת מה אתם רוצים. מה לעשות, שלאחרונה היו כמה הצבעות(לא שברור לי מה כל כך גרוע בלהיכנס שניה לאתר וללחוץ פעמיים על העכבר, אבל נעזוב את זה) בגלל שהיו כמה נושאים שנויים במחלוקת, גם בקרב האדמינים והאופים, אז החלטנו לשאול את כל החדר - במקום להחליט לבד. ודי כבר להיות כפויי טובה! כיאלו רבאק! אנחנו מנסים לעשות שיהיה כמה שיותר סדר, וכמה שיותר פשוט ואתם פשוט מטיחים אינסוף האשמות בפרצוף. זה כבר ממש מעצבן!

buffgirl

New member
אתם רוצים לדעת מה ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אנחנו רוצים? אז תשאל אותנו! אל תתיימרו לדעת מה אנחנו רוצים כי אתם אופים ואדמינים ואנחנו לא!

Lettuce Girl

New member
הם שאלו גאד דמאט!../images/Emo15.gif

מישהו מכם בכלל נכנס לאתר, או שאתם חושבים שהוא שם ליופי? יש שם מקום להצביע, להציע רעיונות, והכל! תשתמשו בזה!

HuGo Hell

New member
../images/Emo1.gif

פעם. אופיר כבר לא מעיף אנשים. ורציתי להגיד עוד משהו אבל הוא ברח לי מראש.

למעלה