אוקי, בעניין הצ'ט.

Magical me

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

ואני לא נכנסת לשום דבר מעבר לזה.

King Of Kromags

New member
ידידים טובים לשלתון!../images/Emo103.gif

אה, כן, זה רק בשולת. שלטון, שלטון. אבל כואב לי הצוואר! הוא תפוס! ;;

King Of Kromags

New member
1.../images/Emo103.gif

איתמר, הבטחת לי ולא קיימת. אני אצטרך לשים את כפתור הפנגו של יורי

1. אבל אני לא מבינה אתכם ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

ביומיים האחרונים הבעיות בשרת הסתדרו. לגמרי. אז למה סתם לעשות מהפכה על דבר שתוקן כבר? למה?

SaberTooth

New member
תוקן../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני, היום, הועפתי 3 פעמים וניסיתי פעמים אין-ספור להתחבר ל-highway, ללא הצלחה, אם מותר לי להוסיף.

HuGo Hell

New member
כי יש לך בעיה בנט שלך. ../images/Emo1.gif

אתה לא סתם עף. יש לך בעיות בנט. זה לא השרת אלה אתה. זאת גם עובדה שרק אתה עפת ולא אחרים עוד איתך. אני הייתי מחובר כל היום וראיתי שרק אתה עפת.

SaberTooth

New member
זה לא בעיות אצלי בנט...

אם כבר, אז אצלי במירק, כי כשהמודם מתנתק, אז הכל מתנתנק - אייסיקיו, דפדפן וכל התוכנות שמבוססות רשת. כשהמירק מעיף אותי, רק המירק מתנתק.

Lettuce Girl

New member
../images/Emo31.gif גם לי זה קרה../images/Emo15.gif

וגם זה לא נותן לי להתחבר לשרת ההוא בדרך כלל.

King Of Kromags

New member
שני דברים - ../images/Emo103.gif

1. לא יזיק לך לבדוק בהיסטורי של האייסי, אני כותב לך את אותם שלושה שרתים חלופיים שוב ושוב ושוב... 2. "גם אני שופכת שמנת לכיורים" - "גם אני שופכת מים על המזרן" - "גם אני זורקת כוסות יין על הרצפה"...והרשימה עוד ארוכה. רק תכתבי "אני נזק"

Lettuce Girl

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo15.gif

1. רשמתי לי אותם ולא תמיד הם עוזרים....+ אין לי היסטורי.
2.
ו... היה לי משהו להגיד, אבל זה לא ללפני כל הפורום....

Woogyman

New member
בסדר, אז רק תום לא יכול ../images/Emo110.gif

להתחבר. זה לא הופך את הבעיה לפחות חמורה. הוא חלק מהפורום ואין שום סיבה שהוא לא יהיה גם חלק מהערוץ במירק רק כי האופים החליטו שנשארים בשרת הזה. תקשיבו לעצמכם, למען השם. אתם מתווכחים על כלום.

SaberTooth

New member
עכשיו, זה ממש טימטום...

אני לתומי חשבתי שהרעיון הוא להתנער מהשיטה הישנה ומפגרת של הסדר בערוץ. ואתם (אדמינים, אופים, תקראו לעצמכם איך שאתם רוצים...), עוד לפני שנגמרה ההצבעה ועוד לפני שאפילו רבע מהחברים בחדר הספיקו להגיד את דעתם, באים ומחליטים על יישום הסדר הישן (והמטומטם לגמרי, אם מותר לי להגיד). למה

Adrienne

New member
אני ספרתי 6 אנשים עכשיו שהצביעו 1

תוסיף לזה עוד 3 קולות של האדמינים האחרים בערוץ שהם לא בפורום זה כבר 9, בערוץ יש לנו 20 אנשים בערך, 25 אולי, 25 - 9 = 16 כלומר עוד 4 אנשים מצביעים 1 וזהו הערוץ הוא לפי הסדר הישן, תום מצביע 1 זה כבר רק 3 אנשים שנשארו. בשביל 3 אנשים לא נחכה כל כך הרבה, ועוד שאתה יודע שיש מצב שחלק יצביעו 3 וחלק בכלל לא יצביעו כי זה לא מעניין אותם במיוחד...

למעלה