אוקי, בעניין הצ'ט.

PopPy

New member
אוקי, בעניין הצ'ט.

כן, אני התחלתי בזה. סו מי. הצבעה? זה הוכיח את עצמו כלוקח יותר מדי זמן, וזה גם לא גלוי ואפשר לעשות ככה הצבעות כפולות. זה לא עובד ככה. באיזו זכות אני עושה את זה? איך אני לוקחת מהמקימים היקרים של החדר את העוצמה והשליטה? כי אכפת לי מהחדר ונשבר לי לא להצליח להתחבר. וכי יש עוד כמה וכמה אנשים שאמצו את ההצאה שלי. אני לא שופעת להיות פאונדרית, לא בעלת דרגה - לא מעניין אותי ה-@ שליד השם. ממש לא. אני רק רוצה קצת סדר. הוותיקים יותר יזכרו מה קרה בדאלנט- יום בהיר אחד אחרי קריסות בדיוק כמו עכשיו בהיווי, הוא פשוט לא חזר לפעול והיה צריך לנסות את כל השרתים כדי להצליח להגיע לאחד וגם זה בקושי. ואז עברנו להיווי. עכשיו, הוצעה האפשרות לעבור שרת כי בלתי אפשרי להשאר בהיווי. הציעו כמה שרתים ביניהם עברית (irc.ivrit.co.il) הנורא. בינתיים, הזמן רץ והשרת הולך ונהיה יותר בעייתי. אני הגעתי למסקנה שאם לא נתחיל לפעול - שום דבר לא יקרה. אז קראתי לכולם לirc.cyber2k.net לחדר #מכושפות אבל שם איתמר לא רצה לשתף פעולה אז מי שרצה הוזמן ל#פורום-מכושפות, השתקתי את כולם ונתתי לכולם זכות דיבור לפי הסדר. דיקטטורי במקצת? אולי. אבל אני לא דברתי לא בתורי, רק אפשרתי את סדר הדיבור של כולם בלי וויכוחים באמצע. כל אחד הביע את דעתו באופן מסודר, ויש שלוש גישות כרגע בפורום:
1 - להשאיר את מצב האדמינים בדיוק איך שהיה בחדר הקודם. בעד: זה הוכיח את עצמו כיעיל, האדמינים הקודמים הקימו את הערוץ ולכן להם מגיעות הדרגות. נגד: חלק מהפורומיסטים מרגישים מקופחים מהעניין, כאילו מי שיש לו דרגה שווה יותר ממי שיש לו +.
2 - לתת אופים לכולם. הטענות העיקריות: זה יצור שוויון בין כוווולם. אם מישהו ישתמש באופ לרעה, פשוט יורידו לו את הדרגה. נגד: אנשים יכולים להשתמש באופים לרעה וסקריפטים יכולים להעיף סתם (גם בלי שהבעלים של הסקריפט יהיה מודע להגדרות שלו).
3 - דרגות טכניות. הטענות העיקריות: במקום לעשות שוויון או מעמדות, אפשר פשוט להתעלם מהדרגות האלה. יהיו בעלי דרגות בודדים והתפקיד היחיד שלהם יהיה להגן על החדר ממציפנים ומבלגניסטים (ידנית או עם סקריפטים). נגד: זה עוד פעם יגרור למצב של הרגשה של חוסר שוויון אלה האפשרויות שהועלו. לא הכנסתי לכאן שום דבר משלי, רק סיכמתי את מה שכבר נאמר. הבחירה היא של כולם, לא של מי שהקים את החדר. אפשר לקיים כאן דמוקרטיה ישירה (אובר-קורס + אובר-היסטוריה
), וכדי לעשות את זה מסודר - כל אחד מתבקש לשים בכותרת ההודעה את מספר הבחירה שלו (ואך ורק אותה). וויכוחים והבעת דעה נא לעשות בשרשור אחר, כאן זה יהיה שרשור הבחירה הסופי שצריך להיות מסודר כי על-פיו יקבעו הדברים.

SaberTooth

New member
2.

החדר של כולם ולא רק של האופים והאדמינים. ואם לא תבחר האפשרות הזו, אני מבקש... לא, אני דורש שלא תהיה שוב "ישיבת אופים ואדמינים", זה מטומטמם, טיפשי וזה נותן הרגשה עצומה של חוסר שיוויון ושהחדר שייך לאדמינים. החדר של כולם, לא רק שלכם, נקודה.

Adrienne

New member
1 ויש גם הסבר

נכון שאני אדמין ואני רוצה להשאר, אבל זה לא זה. הערוץץ #מכושפות הוא יותר מסתם ערוץ צ'יטוט בשביל הפורום. קודם כל, זה לא ערוץ בשביל הפורום זה ערוץ בשביל מכושפות ואתם צריכים לזכור את זה, האנשים שאדמינים בערוץ הזה יודעים טוב מאוד מה הם עושים, הם מבינים במירק והם דואגים טוב מאוד לזה שהכל יהיה שם בסדר. אפעם, אבל אפעם, אדמין לא השתמש בכוח שלו לרעה נגדיכם(אולי אני, פעם, לגל, אבל זה עבר לנו אז שוש) אז אין לכם מה להגיד בקשר לזה. הערוץ הזה הולך להיות ערוץ ממש ממש טוב כשהעונה החדשה של מכושפות תתחיל, אנחנו מארגנים לערוץ הזה ממש מלא דברים בשביל שאתם תוכלו להנות מהורדת פרקים במהירות גבוהה, אם אתם רוצים דוגמאות הנה: 1. קודם כל יש את הבוט פרקים שאופיר ותום הכינו שיש בה מידע לגבי כל הפרקים שהיו ויהיו לסדרה. 2. אני הולך להכין בימים הקרובים בוט FTP, שכל פעם שפרק יצא הבוט יפעל, מי שירשום את הטריגר יכנס לרשימה ולפיה האדמינים יתחילו לעשות FXP מהדיסטרויים שיש להם אליכם, אתם תוכלו להוריד במהירות עצומה(המקסימום שלכם) בלי לשרת(כמובן שאלו שישרתו בערוץ יהיה להם פיירויטי וכאלו) 3. אנחנו מנסים, לא בטוח שזה יהיה בתחילת העונה אבל זה יגיע, למצוא\לפרוץ דאמפ בשביל לשים שם את הפרקים החדשים שיצאו, דאמפ זה שרת במהירות גבוהה שכולכם תוכלו להוריד משם בסבבה שלכם. כל זה ועוד בשבילכם, אנחנו לא סתם אדמינים וזה לא סתם ערוץ, תחשבו אם אתם מעוניינים לוותר על זה, כי אנחנו לא הולכים לעשות את זה סתם, אם אתם מחליטים שזה לא טוב בשבילכם אז יש לי את החברים שלי שיקבלו פרקים ולכל אחד מהפורום יש את החברים שלו שהם אדמינים, אם יקח לכם שעות להוריד פרקים - בעייה שלכם. טי וי סנטרל נסגר, כמו כן גם צ'אנל 0 שהוא רק לאנשים שיש להם גישה אליו ואני בטוח שלכם אין. מאיפה תשיגו את הפרקים? אפסרבים ששולחים על 10... תהנו

HuGo Hell

New member
אתה צודק במאה אחוז. ../images/Emo1.gif

הם לא מבינים את זה. הם חושבים גם שהמפגשים האלו בכלל שאנחנו "מאגניבים" ולנו יש "סימן קריאה" ליד השם - זה לא נכון. המפגשים האלו היו בשביל לחשוב מה עושים בשביל לשפר את הערוץ לגרום לו להיות יותר טוב ממה שהו. ואפילו עשינו את האתר בשביל שתוכלו לפתוח FTP או להיכנס לאחד. להצביע על חוקים, אופים האם לעבור שרת או לא וכו'.

Adrienne

New member
בדיוק, ואני אומר, אם הם לא רוצים

את זה אז סבבה. כל זה יעלם להם, וכשהם יראו בפורום שרשורים שלמים שלנו על פרקים שהם הולכים לקבל בעוד יומיים - שלוש רק אז הם יזכרו ויבינו את הטעות שלהם...

SaberTooth

New member
וממתי הערוץ שלכם../images/Emo35.gif

אתם רוצים לשפר את הערוץ, לפעול למענו
סבבה, אדרבה, אפילו אומר. אבל למה לא לשתף בזה את כולם
הערוץ, אחרי הכל, לא רק שלכם. אין לכם בעלות עליו (אולי רשמית, כן, אבל בתכלס - לא). אני חושב שהוויסים וכל הדרגות שמתחת לאופ צריכים להיות משותפים בכללל מה שקורה בערוץ כאילו היו אופים ואדמינים.

Adrienne

New member
הא כן, ולא נשכח את האתר של הערוץ

שנבנה ע"י יובל(תודה יובל
) ויש בו מדריכים לשימוש במירק וכו' רק בשבילכם, שוב, אנחנו יודעים את הכל. ותום, המפגשי אדמינים לא בשביל למלא את החלל החסר בחיים שלנו, הם בשביל הערוץ, מצטער שאי אפשר לדבר שכל הזמן אנשים מצ'טטים על שטויות בערוץ הראשי.

Woogyman

New member
שני דברים - ../images/Emo110.gif

1. אופיר פעם העיף אותי מהערוץ סתם כי רבנו. הוא אמנם הוריד את הבאן אחר כך, אבל זה מראה לך שגם האדמינים לא מושלמים וגם הם, כמו כולם, לפעמים מעיפים סתם כי בא להם. 2. כל מה שאמרתם זה נחמד מאוד ואנחנו מודים על זה, אבל גם אם יהיו לכולם אופים זה לא יסתור את זה. זה שיש לכולם אופים לא אומר שאתם לא יכולים להמשיך לתרום לערוץ. להפך, אז גם אנשים יקבלו את התרומה הזאת יותר בהבנה כי כבר לא יהיה כל הוויכוח של המעמדות. לי זה לא משנה, אני לא נכנס לזה יותר.

Adrienne

New member
נכון, אנחנו יכולים, אבל למה לנו?

זה הערוץ וזה מה שיש, שמע אני לא אגיד לך שלהיות אדמין זה לא כיף, כי זה כן, וכל אחד בערוץ הזה יש לו אדמין מסיבה מיוחדת. אתה רוצה גם? תביא סיבה. אני הולך לפתח ערוץ שהוא שלי, בשביל להתגאות במשהו שלי, לא במשהו של מישהו אחר... עכשיו, אתה יכול להגיד אולי האדמינים ישארו אדמינים וכל השאר אופים, וזה בסדר מבחינתי, אבל בשרת החדש זה לא אפשרי, יש רק אופ וויס. אז זה בלתי אפשרי, אם תסתפקו בזה שכולם וויס ואדמינים אופים זה בסדר(אולי נוסיף איזה אופ או 2 שמגיע להם)- סבבה. אבל אתם לא תסכימו. אתם באתם בגישה של "אתם אדמינים כי פתחתם את הערוץ אבל שכחתם שהאנשים הם מה שעושים את הערוץ ואם לא יהיה לכם אנשים בערוץ אז הערוץ שלכם לא שווה כלום" והתחלתם לעשות קולות ובלאגנים, אפחד לא בא וביקש מהאדמינים לשנות משהו או לערוץ את ההצבעה הזאת(ואתי, זה לא נחשב שבשנייה שאני מגיע לערוץ פתאום תחליטי שמגיע לך אופ כי את רוצה שיהיה שקט, אמרתי לך "לא עכשיו", כלומר "אחר כך" אין לך סבלנות...), אם הייתם באים אלי ומבקשים לערוץ הצבעה, מבקשים מיובל להכין משהו באתר שיעשה את זה, אז בסבבה. אבל לא ביקשתם, באתם בגישה של "גברים", אז "גברים", ההחלטה היא שלכם. אנחנו הראנו את מה שיש לערוץ הנוכחי והקיים עם הדרגות שאם באמת כולם ירצו והאדמינים יסכימו הוא ישתנה(הרי אנחנו כאן לטובתכם), אתם יכולים לקחת את זה או לזרוק את זה, תעשו את החשבון לבד...

Kryptonite

New member
אני לא רוצה להתחיל ריבים../images/Emo168.gif

אבל שני אנשים איימו להעיף אותי בגלל ריבים אישיים, אבל זה לא העניין, כי אני יודע שאופיר\כל מישהו אחר היה מרגיע אותו ואני הייתי חוזר. בכל מקרה, אנחנו עברנו שרת כי השרת ההוא פשוט מעצבן, קורס כל שניה, והרבה פעמים פשוט אי אפשר להיכנס אליו. ואני לא יודע אם אתם נתקלתם בזה, כי המירק אצלכם תמיד פתוח (אני חושב) אבל זה יכול להיות ממש מתסכל ש50 פעמים מנסים להיכנס וזה פשוט לא נותן.

Adrienne

New member
זה לא כזה קשה.

פשוט תזכור את השרת האחרון שהיית בו ותתחבר אליו. אני יכול בתוך 2 דקות להתחבר לשרת הזה, אפילו פחות, כי אני יודע לאן בדיוק אני מתחבר... אפשר לפתור את זה זה לא בעיה... ונכון, מעיפים בגלל ריבים אישיים, אבל לא בגלל ששונאים אתכם בגלל שרוצים שלשאר יהיה טוב במקום לשמוע את הזיבולי שכל של מי שרב...

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

לי אישית אין בכלל בעיות בהתחברות לשרת... אני פשוט מתחבר ל-irc.irchighway.net, כאילו בלי לכתוב את השם של השרת, וזה נכנס תוך שנייה...

SaberTooth

New member
מה אני אגיד לך... טראנס אוהבת אותך

אבל העובדה עדיין נשארת שלי, ולעוד רוב של אנשים בחדר, יש בעיות רציניות של להתחבר לשרת, ולרובנו פשוט נמאס להאבק איתו כל יום.

HuGo Hell

New member
כנ"ל. ../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif

אז פעם בה יש ספילטס, ביג דיל. בכל שרת יש ספליטס.

SaberTooth

New member
פעם ב...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יש ספליט כל חצי שעה, בערך. השרת מעיף משתמשים על דעת עצמו. לרוב, אי אפשר להתחבר בכלל. כתוב משהו על זה שכל החיבורים משומשים או שלא ניתן ליצור קשר עם השרת או משהו. אולי אצל כאלה שהמירק אצלהם מחובר 24/7 לא קורות הבעיות האלה, אבל אצל אחרים כן...

Kryptonite

New member
לא,../images/Emo168.gif

פשוט השרת לא נותן להיכנס אליו. משהו בסיגנון "All conection are used" והוא פשוט לא מתחבר. ואני לא מדבר איתך על ריבים שאני רב עם מישהו אחר, ואז בא אופ\אדמין ומעיף, אלה על מקרה שבו רבים עם אופ\אדמין על דברים אישיים והוא מעיף.

למעלה