אוקי אז ככה

shokoklit

New member
אוקי אז ככה

אני מצטערת הייזל,זה לגמרי לא קשור לבאפי אז תמחקי את זה אחרי שחברי הפורום הנחמדים יקראו את זה תשמעו אתם יודעים שאני אוהבת את הפורום ושכולכם חמודים לדעתי אבל אם עוד מישהו ישלח לי מכתב שרשרת על ילדה מתה בלי אף שהורגת אנשים בלילה אני אישית הולכת לבית שלהם! לתשומת לבכם תודה רבה לכולם וחג פסח שמח וכשר

shokoklit

New member
טודא

הייזל בבקשה תגידי לי שאת לא העברת הלאה!!!!!!!!!!!!

הייזל

New member
נראה לך?!

גם אלו(קיבלתי פעמיים, תודה לשני ולבנג'ו) ששלחו לי קיבלו איומים חריפים על חייהם.

קלואי1

New member
אני שלחתי רק כי ידעתי שאני לא אשן

בלילה אם אני לא אעביר את זה... אני אחת שיש לה סיוטים מכל דבר. מצטערת על האגואיזם אבל זה היה או לעצבן אתכם או לישון בלילה כמו בנאדם.. אתם תיסלחו לי כי אתם אוהבים אותי, נכון?? מה לא?? תחזרו!! לאן אתם הולכים?? *רוני חוזרת לאלף את החיות הלא ממושמעות שלה!!!*

Schnickelfritz

New member
I second that ../images/Emo70.gif

באנג'ו... יומך קרב

B a n j o

New member
מצטער ../images/Emo9.gif

יומה של שני קרב !!!! אני פשוט לא מוכן לקחת סיכונים אחרי "הצילצול" מצטער... דפקטים נפשיים קטנים (גדולים)

לנצח1

New member
זאת לא אשמתי!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo9.gif

יומה של לוטוס קרב(ואף אחד ממכם לא מכיר אותה אז לא חשוב!!! והיא לא כמו הגרב שלי רוחמה.. היא באמת!!!) היא שלחה לי את זה! וזה מפחיד!!! אז העברתי!!!!! אז ששש!!!!

talrv

New member
תראו זה לא אישי..

אבל כל פגועי הצלצול היו חייבים להעביר, זה מפחיד מדי. פשוט הזכיר לי יותר מדי דברים שרציתי לשכוח. אבל אני הייתי נחמדה מספיק ושלחתי לאנשים שאני לא זוכרת מהם, לא אכפת לי, או בקיצור, לא ברשימת באפי שלי

talrv

New member
yep..

it just mean I care about you
OMG, the images! get it out of my head..

matara

New member
אני לא קיבלתי...../images/Emo10.gif

אני יודעת שאני אמורה לשמוח אבל אני מרגישה "לא בחברה"...

אני קבלתי 9 פעמים! סעמק איתכם!

מה עובר עליכם!? שני, רוני, עידן, מתן- אני יהרוג אותכם! ועוד 5 חבריחם שלי, שמחר ימותו...

גם אני קיבלתי! פעמיים!

ולא העברתי והי אני עדיין חיה ונושמת אפילו שאתמול נפלה לי המנורה באמצע הלילה אז אני חושדת שמיהו היה לי בחדר...

אני חזרתי מחבר טוב שלי עכשיו

ברחובות הכי מוזרים של דבעתים ורמת גן, והיי אני חייה!

למעלה