אוקי אז ככה

ד י י ז י

New member
חשבתי שזה היה בצחוק!

כאלו לצחוק על כל ה"אם לא תשלח את ההודעה הזאת לכל הרשימה שלך עד מחר בבוקר כלב פינצ'ר קטן ומרושע יבוא וינשך אותך. זה לא סתם, זה קרה לאישה בפיליפינים!" אנשים באמת מאמינים לזה? I mean - come on! היא ילדה בת 8! אפילו *אני* לא מפחדת!

talrv

New member
7.. ג'ניה..

סמארה? שיער שחור רטוב.. זכרונות מהצלצול! לא!! הולכת להסתכל שוב על תמונות של אורלנדו. לפחות הוא משמח אותי.

Wicked Wicca

New member
פחחחח

כרגע קיבלתי את ההודעה באיציק אז סוף סוף יש לי מושג על מה אתם מדברים... הודעה מפחידה רצח! מרוב פחד התפקעתי מצחוק..

shokoklit

New member
חברה

תודה רבה על לא דבר לבנג'ו קלואי ושני ובמיוחד לקלואי שהייתה "נחמדה" (לא נראה לי שמותר לקלל בפורום :) מספיק כדי לשלוח לי את זה פעמיים בטענה שאני אמרתי שלא קיבלתי את זה בפעם הראשונה אז באמת תודה לכולכם אנשים נחמדים מאד!

ד י י ז י

New member
מוהאהאהאאהאה! ../images/Emo123.gif

my name is jenna..... i am 7 years old with black hair and red eyes. i have no nose or ears... i am dead. if you do not send this to 15 people in the next 5 minutes i will appear tonight by your bed with a knife and kill you.. this is no joke אני רוצה תמונה!

Schnickelfritz

New member
מה כל כך מפחיד בסרט הצלצול

שעשה לכם כזאת טראומה? הוא עד כדי כך מפחיד??

talrv

New member
לא היה כל כך מפחיד

אבל היה שם משהו אחד מפחיד, וההודעה הזאת פשוט מעלה תמונות שהייתי רוצה לשכוח.

דייזי!!!!!!!!!!!

Shame on you אם היא הורגת אותי, את הראשונה שאני באה לרדוף
!

לא אני יהיה פחות נחמדה... את לא

תוכלי לעצום עין... ראית דריה הפרק עם הילדה שהייתה רזה מידי!? זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות לך...

ד י י ז י

New member
../images/Emo12.gif עכשיו סקרנת אותי...

ולא תתני לי לשיון, אני אעיף לך נעל בפרצוף! עד שאני הולכת לישון!

לנצח1

New member
חחח נכון!! איזה פרק מפחיידד היא מזה

הפחידה אותי הילדה הרזה הזאתתתתת איזה פחד!!!!

קלואי1

New member
יואו רוני מה הלחץ???

אני התכוונתי לשלוח את זה למטר ולא אליך פעמיים כי היא אמרה שהיא לא קיבלה את זה והייתי בטוחה שזה שלח למטר אבל לא יודעת איך זה שלח אליך. מה הקטע שלך? אז קיבלת את זה פעמיים.. אני קיבלתי את זה 1000 פעמים. את לא חושבת שאת נסחפת???

למעלה