sour spirit
New member
חחח...קיבלת את זה באיציק, נכון?!
גם אני. אני כזה מסתכל, קורא, סוגר. לא ממש ייחסתי לזה חשיבות. קראתי את זה די מאוחר בלילה... אבל, בכל זאת, שכחתי מזה, עד שבאמצע הלילה אני כזה מתעורר (אייייייייזה חוווום!!!) ואני שומע כמו קול צעדים כזה. אז אני, באנסטנקטיביות, די הסתובבתי עם הראש לקיר, כדי לא "לראות" את הילדה עם הסכין ואז בסוף הבנתי שזאת אחותי!!!
לא חשוב. זו בטח סתם חבורת פסיכופטים שאוהבים להציץ לבנות קטנות. פדופילים! אבל אני די מבין אותך, והיי, אם תא יודעת מי אלה, את יכולה בבקשה ליצור איתי קשר?! גם נאי רוצה להראות להם מאיפה משתין הדג! }-[ למרות שאני הייתי זה שהשתין במיטה אתמול....ודגים בכלל משתינים?!!?!?!? לא קשור, אבל לא מזמן גלשתי לי באתרים (סקס....חחחחחחחח לא, תיפשים. באפי!!) של באפי וגיליתי אתר מדהים...טוב, נו, כולה אני מכיר אותו שבועיים, וקראתי איזה שלושה פנפיקים משם...ובטח כמו שהבנתם, זה אתר רק(!!!!!!!!) של באפי-פיקס!!מומלץ ביותר!!! אני ממליץ בעיקר, בינתיים, על a shade too precisely...ספוילרים מצויינים שם, אז זו לא בעיה!!!! רק תקראו תהתחלה, כמובן, כי רק שם הם מצויינים!!!! כתובת מצורפת
גם אני. אני כזה מסתכל, קורא, סוגר. לא ממש ייחסתי לזה חשיבות. קראתי את זה די מאוחר בלילה... אבל, בכל זאת, שכחתי מזה, עד שבאמצע הלילה אני כזה מתעורר (אייייייייזה חוווום!!!) ואני שומע כמו קול צעדים כזה. אז אני, באנסטנקטיביות, די הסתובבתי עם הראש לקיר, כדי לא "לראות" את הילדה עם הסכין ואז בסוף הבנתי שזאת אחותי!!!