אוקי אז ככה

sour spirit

New member
חחח...קיבלת את זה באיציק, נכון?!

גם אני. אני כזה מסתכל, קורא, סוגר. לא ממש ייחסתי לזה חשיבות. קראתי את זה די מאוחר בלילה... אבל, בכל זאת, שכחתי מזה, עד שבאמצע הלילה אני כזה מתעורר (אייייייייזה חוווום!!!) ואני שומע כמו קול צעדים כזה. אז אני, באנסטנקטיביות, די הסתובבתי עם הראש לקיר, כדי לא "לראות" את הילדה עם הסכין ואז בסוף הבנתי שזאת אחותי!!!
לא חשוב. זו בטח סתם חבורת פסיכופטים שאוהבים להציץ לבנות קטנות. פדופילים! אבל אני די מבין אותך, והיי, אם תא יודעת מי אלה, את יכולה בבקשה ליצור איתי קשר?! גם נאי רוצה להראות להם מאיפה משתין הדג! }-[ למרות שאני הייתי זה שהשתין במיטה אתמול....ודגים בכלל משתינים?!!?!?!? לא קשור, אבל לא מזמן גלשתי לי באתרים (סקס....חחחחחחחח לא, תיפשים. באפי!!) של באפי וגיליתי אתר מדהים...טוב, נו, כולה אני מכיר אותו שבועיים, וקראתי איזה שלושה פנפיקים משם...ובטח כמו שהבנתם, זה אתר רק(!!!!!!!!) של באפי-פיקס!!מומלץ ביותר!!! אני ממליץ בעיקר, בינתיים, על a shade too precisely...ספוילרים מצויינים שם, אז זו לא בעיה!!!! רק תקראו תהתחלה, כמובן, כי רק שם הם מצויינים!!!! כתובת מצורפת

buffgirl

New member
../images/Emo127.gif כבר שלחו לי את זה../images/Emo80.gif|מיוחדת|

4 פעמים! וחברה שלי.. היא מזה סתומה.. היא לא יכלה לישון בגלל זה! אני כל היום צחקתי עליה בגלל זה!

buffgirl

New member
רק בשבילכם../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

my name is britney spears..... i am 22 years old with blond hair and blue eyes. i have no brain or a normal face... i am a pop star. if you do not send this to 15 people in the next 5 minutes i will appear tonight by your bed with a microphone and sing you to death. this is a joke! no.. wait... it's not a joke

למעלה