אוקיי, פורום

Magi¢ Girl

New member
חח מגניב פורום בנות סטייל :p

היי מיי ניים איס וואט מיי ניים איס או מיי ניים צ'יקי צ'יקי- גל... (
)
אני בת 15, קיבוצניקיתתתת
, בשומר הצעיר... אני אוהבת לשמוע מוזיקההההההה ולשיר אותה- יש לי בעיה שאם אני לא יודעת מילים של שיר אני משתגעת.. אין לי ציפורניים. כאילו, בקושי, אבל זה ממש מגעיל, רואים רק את העור... (ולמה לעזאזל אמרתי את זה?) אני אוהבת את ההרגשה שקמים בבוקר ועייפים בטירוף ואז חוזרים לישון? מדהים... אני חולה בעיקר על מוקי, אמינם, לימפ ביזקיט, שבק ס'. יש עוד המון אבל אלה העיקריים! אני אוהבת לשחות גם ולרוץ, אבל לא כל כך בקרב אנשים
יש לי משקפיים והן מעצבנות ונופלות לי כל הזמן
(וואי טוב שאנלא מזיינת תשכל) והייתי ממש רוצה לעשות עדשות אבל ישלי בעיה של להכניס דברים לעיניים- עדשות, טיפות וזה... :| אני אוהדת את הפועל ת"אאאאא |אדום| בכדורסל + כדורגל... ואני עוד לא סגורה מאיזה משחק אני יותר נהנית, כאילו מהאוירה... יש לי אובססיה לבנים ואני הופכת להיות "אישה" ממש מוזרה כשזה נוגע לאהבה... אני לוקחת רואקוטן שזה גלולות לפצעי בגרות, זה עוזר אבל עדיין יש לי (ושתבינו אני לוקחת מתחילת השנה)
.

Amit Remmus

New member
חח שעשעת אותי.

מה שמציק במשקפיים זה התחושה על האף, בתקופה שהיו לי משקפיים (אופטימטריסט מפגר) הייתי משתגעת כי זה גירד לי באף תמיד. מכבי חיפה רולז. בנים זה עם רע. (אגב בדברים על עצמי צריך להוסיף שאני שונאת שיש שרשורים ארוכים שכל אחד כותב על עצמו ולא מגיבים אחד לשני.)

ממ

אף אחד פה לא מכיר אותי אז זה טוב
אני שני בת 17 מרעננה אני נורא אוהבת מוזיקה ישראלית בעיקר מכל הסוגים אני כבר 5 שנים הולכת להופעות של אביב גפן [טםטםטם
] בביצפר אני מרחיבה ספרות ומזרחנות אני בכיתה יא' הצבא לא ממש אוהב אותי [ואני לא ממש אותו] אני בתנועת נוער מכיתה ד' במחשבה להמשיך בה ולעשות שנת שירות אממ אממ וקפה? 1 קפה 2 סוכר בקשה [[:

Amit Remmus

New member
הצבא לא אוהב אף אחד.

חוץ משני בני דודים שלי, שאיכשהו התקבלו לכל הדברים השווים.

° w a v e °

New member
יאאא גמני גמני רוצה!! ../images/Emo9.gif

אז מה אם אני לא באה לשנטיפי כי אינלי כסף ;[ מממ... מה אני אוהבת לעשות...? לישון. וזהו. בזה זה מתמצה.
אה, וגם לקנות נעליים.
הרגלים מוזרים...ממ... אני לא קמה בבוקר ר-ק אם מעירים אותי בכוח. ממש בכוח.
אמ... אני אוהבת לגזור בגדים. כל מיני בגדים. ג'ינסים, חולצות מכנסיים... פטיש מה ;[ אני קולטת מילים של שירים מהר רק משמיעה ראשונית [וואי איזה מטומטם זה נשמע חחח
] וזהו מה ;[ אה, ואני מטר 49. אבל יש יותר קטנות ממני!!!11
נראלי..
אלרגיה... נראלי שאני אלרגית לאבקני פרחים. רק נראלי. לובטוחה. ככה הרופא אמר.
אם אני אוהבת את חברה שלי? בטח מה.. ;[ דניאלע איילוביו
אני במגמת עיוני..
ואני אוהבת ת'קפה שלי איך שרק תתנו לי אותו. ;[ אבל ג'ייקובס. ג'ייקובס זה ה-קפה. וטסטרס צ'וייס. איך? חצי סוכר, כפית שמנה[!] של קפה וחצי מים חצי חלב. תודע.
אהאהאה! [אה אחרון. באמת
] אני גרה בחולון.

Amit Remmus

New member
ג'ייקובס ../images/Emo99.gif

ופעם היה לי קפה של טסטרס בטעם שוקולד, יענו לשלב שתי סטיות ביחד, אבל זה יוצא מעפן.

° w a v e °

New member
בע. [סליחה, אבל בע. ../images/Emo3.gif]

את יודעת מה טעים? במקום חלב לשים מוקה... אבל בקפה המעפן [נמס עלית] זה יוצא הכי טעים בעולם

Amit Remmus

New member
יש לי רעיון יותר טוב.

לשים גם קפה וגם שוקו- ככה יוצא לך מוקה.

למעלה