חח מגניב פורום בנות סטייל
היי מיי ניים איס וואט מיי ניים איס או מיי ניים צ'יקי צ'יקי-
גל... (
)
אני בת 15, קיבוצניקיתתתת
, בשומר הצעיר... אני אוהבת לשמוע מוזיקההההההה ולשיר אותה- יש לי בעיה שאם אני לא יודעת מילים של שיר אני משתגעת.. אין לי ציפורניים. כאילו, בקושי, אבל זה ממש מגעיל, רואים רק את העור... (ולמה לעזאזל אמרתי את זה?) אני אוהבת את ההרגשה שקמים בבוקר ועייפים בטירוף ואז חוזרים לישון?
מדהים... אני חולה בעיקר על מוקי, אמינם, לימפ ביזקיט, שבק ס'. יש עוד המון אבל אלה העיקריים! אני אוהבת לשחות גם ולרוץ, אבל לא כל כך בקרב אנשים
יש לי משקפיים והן מעצבנות ונופלות לי כל הזמן
(וואי טוב שאנלא מזיינת תשכל) והייתי ממש רוצה לעשות עדשות אבל ישלי בעיה של להכניס דברים לעיניים- עדשות, טיפות וזה... :| אני אוהדת את הפועל ת"אאאאא |אדום| בכדורסל + כדורגל... ואני עוד לא סגורה מאיזה משחק אני יותר נהנית, כאילו מהאוירה... יש לי אובססיה לבנים ואני הופכת להיות "אישה" ממש מוזרה כשזה נוגע לאהבה... אני לוקחת רואקוטן שזה גלולות לפצעי בגרות, זה עוזר אבל עדיין יש לי (ושתבינו אני לוקחת מתחילת השנה)
.