אוקיי, פורום

Amit Remmus

New member
P:

קוראים לי עמית. השם משפחה שלי הוא לא רמוס. אני מתקרבת לגיל 18 בצעדי ענק. עוד שתי בגרויות (ומועד ב' אחד) לסיום בי"ס. חרשנית משהו פחד. מכורה קשות לקפה. (1 קפה, 2 סוכר, אגב.) ואנלא באה לשאנטיפי. זה מעפן.

למהלא למהלא

דניאלה,16 וקצת,חולון לא באה לשנטיפי כנראה,בעיות מרחק
-יש לי משו עם אפרסקים(בזמן האחרון אני אוכלת 3 ביום ) . -פעם הייתה לי אובססיה לשוקולד ,היום אני פחות מכורה. -אממ שוכחת דברים מהר,עקשנית שצריך אני נורא אוהבת מוזיקה :בעיקר היפ הופ,רוק וראפ ואין יום שלא מתנגנים אצלי שירים במערכת(לרוב הדג נחש ). אהה וקשה להגדיר את הצורת לבוש שלי וחברות שלי נורא מתעצבנות כי קשה לקטלג אותי
חחח אני שונאת לקנות בגדים,זה מעיק
זייהו להיום,לילה טוב

Amit Remmus

New member
שוקולד- ../images/Emo99.gif

(אבל אני בגמילה!) ואת יכולה לעשות כת עם אחותי, גם היא שונאת לקנות בגדים. הבעיה היא שהתוצאה הישירה של זה היא שכל הארון שלי עבר אליה..

Jimmiet

New member
למה לא אני אומרת? :)

יפעת, 17 עוד חודש וקצת
, ירושלים, נעים מאוד
מממ מוסיקה היא חלק גדול מחיי, הייתי מתה לעסוק בזה, אני לא חושבת שאני מספיק מוכשרת.. אני אוהבת לכתוב, לא תמיד, כשיש מוזה [הדפיוצר שלי :) ] מכורה למסיבות. מה שבא. הייתי מכורה ל"חברים", אבל קצת עבר לי. בכלל, אני מכורה להתמכרויות. יש לי בשפע. בעיקר לאנשים. [
] ביצפר - תיאטרון [אני גרועה.] ופיזיקה [אללה 100 במתכונת
]. אממממממ.. זהו, לעת עתה. :)

Jimmiet

New member
ומסיבות, ומוסיקה, הא הא הא? :)

הרשו לי להוסיף כמה דברים, כי משעמם לי. בערך. שונאת שמבריזים לי, שונאת שונאת שונאת, אני מתחרפנת מזה. [אולי כי עושים את זה כל כךךך הרבההה...!!] שונאת שמשקרים לי. והשילוב של זה, בכלל. =| שונאת אנשים צבועים. ושונאת לשנוא
ואם הוספתי כמה שנאות שלי נוסיף גם כמה אהבות.. :) במוסיקה - בעיקר בעברית. כי, ככה :) אני אוהבת את ישראל וירושלים גם
קוואמ, מומי, מוק, טאבו (מישו פה מכיר אותו?!) וקרססס |מאוהב, חשנדג, טרופרז,מוניקה סקס, התחלתי להתמכר לאביב גפן, אבל רק בגלל הדכאון..חחח.. מירי מסיקה לאחרונה, שירלי צפרי נהדרת, השבט, היהודים, אם עופר ניסים נקרא. :) קיצ, המון. חחחחח... הארבעה הראשונים שולתים לחלוטין. באנגלית - האמ, אין הערצות מיוחדות, אוהבת המון, בעיקר ארנבי וPאנק [ורוק שדומה לו. חחח], חוצ מאלישיה. גרררר.. אלישיה קיז. היא ה-דבר. חוצ ממוסיקה [חפרתי מה? :)] אני אוהתב לחפור. חחח.. אני אוהבת את הים, כל כך כל כך אוהבת את הים, מטורפת על הים, יכולה להיות שעות בים, בלי להכנס, רק לבהות. חבל שאני גרה בירושלים
ובאותו הקשר.. גם את השמיים אני נורא אוהבת. ממש ממש אוהבת את השמיים. טוב, זה כבר ארוך מידי, הפסקתי. =]

Amit Remmus

New member
חפרת.

אין לי כוח להגיד אחד אחד. את יודעת שאני מחבבת אותך גם ככה, נכון? יופי. :)

ס ו ל ר ו

New member
נשחה עם הזרם.

בינתיים רוב אלה שסיפרו עליהם לא הולכים לשנטיפי. אז נמשיך את המסורת וכן גם אני לא הולכת לשנטיפי, רציתי אבל יש בעיות. אז מאיפה להתחיל? קוראים לי ליאת, אני בת 15. אני אוהבת לשמוע מוזיקה(בעיקר של מוקי), לשיר(לא שאני יודעת, כן?!), לצלם, לקנות בגדים, לטייל, לקרוא, לבלות, להיות עם חברות, להשתגע ועוד.. אני מכורה לקולה קשות! אני אוהבת רק שוקולד וניל, במיוחד עם עוגיות P: אני אוכלת מאוד לאט, וכל החברות שלי מתעצבנות עליי((+ מוצרי חלב עושים לי כאבי בטן(לא יודעת אם זאת אלרגיה), אבל זה לא מה שיעצור אותי מלאכול פיצה. אני מכורה לקנקים(נו באצבעות), אבל מנסה להיגמל. אני רוצה להיות באיזשהו שלב בחיי דיילת אבל אני מפחדת מטיסות. ואני נורא עייפה אז אני אלך לישון. לילה טוב.

למעלה