אוקיי, פורום

DIE kvar

New member
אוקיי, פורום ../images/Emo13.gif

עכשיו קראתי את השרשור של 'מי בא לשנטיפי', ואז חשבתי לעצמי שאם הרבה אנשים באים אפשר אולי להפגש. מחשבה הגיונית לדעתי. אבל הבעיה היא, שאולי חוץ משמות, אני לא מכירה כאן אף אחד באמת. אז מה עושים? שרשור דברים שלא ידעתם עליי. ספרו הכל. החל ממה אתם אוהבים לעשות, למה אתם אלרגיים, איזה הרגלים מוזרים יש לכם, כמה אתם אוהבים את חברה שלכם, באיזה מגמה אתם, ועד אפילו איך אתם אוהבים את הקפה שלכם. תתחילו בשם שלכם, באיפה אתם גרים, ומשם תזרמו
שוט

חחח יאללה!!!

גמני לא מכירה פה יחותר מדיי אנשים.. אז נתחיל ממה אני אוהבת לעשות...לישון זאת האהבה הכי גדולה שלי=] חוץ מזה אני אוהבת להיות עם חברים לשמוע הרבה מוזיקה ולצייר.. בצפר: לומדת כימיה ביולוגיה.. חננה שכמותי
למרות שבחיי היום יום אני נראת לכולם בנאדם ממש טיפש אחרי שמכירים אותי קצת מגלים שאני לא..
עוד לא הכי מצאו למה אני אלרגית..קצת לאבק..אבל יש לי נזלת כמעט כל הזמן..וזה ממש מעיק, הרופא המליץ על ניתוח אבל אני דיי מפחדת מניתוחים אז וויתרתי ובינתים אני ממשיכה לסבול מצינון תמידי..מתרגלים=] עכשיו הגענו לקטע של אוכל.. אני ממש בעייתי באוכל...לא אוכלת מלא דברים..: מסטיקים, גבינות (חוץ מצהובה), סיני-תאילדי-מוקפץ וכאלה, לא אוכלת שום דבר עם רטבים מוזרים/ עם בצל/ שום..שונאת חצי מהירקות וחצי מהפירות, יש גם הרבה חטיפים שאני לא אוהבת.. ממממ..ועוד מלא דברים שבטח שכחתי=] ועוד משו שלא ידעתם עליי זה שאני ממש זקנה..תמיד עייפה, ממש סנילית!! אני שוכחת דברים ממש מהר ואני יכולה לשאול אותה שאלה 5 פעמים בלי לזכור ששאלתי=\..יש לי לפאמים כאבים בכפתיים וברכיים..מלא פעמים אני לא שומעת כלום:p ועכשיו סתם דברים מוזרים עליי.. אני מפחדת ממשחות, ממש נגעלת מכפתורים.. ויש לי אובססיה לשדונים ולפטריוצ
חח וזהו!! קצת ארוך...

נראה לי שאני יתחיל....../images/Emo13.gif

אמממממ אני איתמר מקיבוץ צובה, מסיים כיתה ט' בן 15 עוד חודש וחצי... לומד בבצפר הרטוב בקיבוץ צרעה.... חחחח יצא לי קצת רישמי...... אמממ נכתוב את זה ככה: תחביבים: מוזיקה והמוןןן!!!, בעיקר רגאיי,לבשל (אני עובד במסעדה), מממ לשחק כדורסל ובכללי ספורט. ממממ אהבות : מוזיקאים מוכשרים למינהם,, הפועל ירושלים בכדורסל אוהד שרוף, בצפר הרטוב, את הקיבוץ שאני חי בו וזהו זה העיקר... יש לי גם כלבה... הא ואני במגמות ארץ ישראל ביולוגיה וערבית.

sig sigalon

New member
חחח מצחיקות...

זה לא נראלי קשור להר או לבצפר רטוב... זה פשוט השם של הבצפר.. מבטאים את זה הר+טוב אבל לא אומרים טוב כמו "ילד טוב" אומרים טוב עם שורוק....נווו נקודה בפופיק של ה=ו'.. יש מבין? איתמר תקן אותי אם אני טועה...

מותר למרות שאני לא באה לשנטיפי?

אם לא- אז אל תקראו
כמו שכולכם בטח יודעים, אני ענבר. נעים מאוד
גרה בפתח תקווה, בת 15. אני הכי בעולם אוהבת לכתוב ולשיר ולרקוד
אני משתדלת לא לשתות קפה כי זה לא בריא בכמויות ואני לא בעד להתמכר לזה
אז אני שותה מים, או תה. הממ מה עוד? לומדת גיטרה. ניגנתי 5 שנים על פסנתר. את חברה שלי אני אוהבת מאוד
מגמה- אין בינתיים, אבל לשנה הבאה מתוכננת תקשורת רדיו ושנה אחריה ערבית. אה וכדאי שתדעו שהדמיון שלי מאוד מאוד מפותח

FunkyGiraffe

New member
לא בא לשנטיפי, אבל אין לי משהו יותר

טוב לעשות עכשיו אז... אני עידו, 14 וקצת, כפר סבא, בזמן הפנוי מנגן על סקסופון, קלידים, גיטרה, בס וכו' אבל כעיקרון אני סקסופוניסט כבר 4 שנים עם מורה.. היו ויהיו לי להקות והרכבים משתנים ומתחלפים ובע"ה בקיץ אני מתלבש על אחד קבוע לטווח ארוך ביותר, הייתי במגמת מוזיקה ואני אחזור כשאגיע לכתה י', מכור לקולה רגילה, נמצא בגמילה מההרגל המגונה כבר חודשיים (אתם אוהבים אותי, אני), מכור לאייסקפה, ממושקף לצפייה מרחוק כבר חודשיים, מטורף על גרוב שחור עם דיג'יי וראפר, אה וכן, אני שונא בצפר. זהו, נראה לי שחפרתי מספיק.

אהה אתה יודע?

גמני לא רואה בגרוש, אני מידה 2 וחצי, 3, משהו כזה. אבל אני עם עדשות
אז מי שלא מכיר אותי ממש טוב לא יודע

אז יאללה לקנות ../images/Emo45.gif

תתפלא [או שלא] אבל ברב הזמן עדשות זה גם יותר נוח ממשקפיים.
ממליצה.

FunkyGiraffe

New member
איך שכחתי להגיד

יש מציאה אחת בספורט הישראלי, קוראים לה הפועל חיפה כדורגל.

למעלה