אוקיי, כיוון אחר

freak2100

New member
אוקיי, כיוון אחר

(ממש כיף פה בפורום, זה כמו סטאנד-אפ בחינם!!!) איפה היו הדינוזאורים כש"ה' ברא את העולם"?

neko

New member
עמוק באדמה, כדי שיהיה לחרדים

אתגר באמונה. אחרת לא הייתה להם בחירה חופשית, DUH.

בּאהבה

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo150.gif../images/Emo105.gifפריק2100...

מה הבעיה בין דינוזאורים לתורה??? היו ונכחדו... הם לא היחידים שנכחדו... מה קשה פה על התורה??? אני לא מבין!!! אנא ממך תסביר לי...

freak2100

New member
הדינוזאורים אפילו לא מוזכרים בתנ"ך

ויצורים גדולים שכמותם לא יכולים לא להיות מוזכרים במקור אמין כל כך, אתה לא חושב? האם יש להם אזכור ולו הקטן ביותר? מתי הם "נבראו"? כיצד החזיקו מעמד כל החיות כשדינוזאורים מסתובבים בשטח? מה גרם להכחדה של הדינוזאורים, ולמה אותו דבר לא גרם להכחדה של כל יצור חי אחר? (בני אדם, לדוגמא)

לא מוזכרים בתורה??

ההפך הם זכו לכבוד גדול מאוד! "ויברא ה' את התנינים הגדולים"

freak2100

New member
שוב טעות בידיך...

"התנינים הגדולים" מוזכרים כחיות מים ("ישרצו המים, שרץ נפש חיה", "ואת כל-נפש החיה הרומשת אשר שרצו המים למיניהם, ואת כל-עוף כנף למינהו, וירא אלוהים, כי-טוב.", "פרו ורבו, ומלאו את-המים בימים") כך שאלה אינם הדינוזאורים (שרק חלקם הקטן היו יצורי מים) חשבתי שבתור אדם מאמין אתה יודע לפחות את הפרק הראשון בתורה
(פסוקים כ'-כג', כשה' בורא את חיות המים)

תגיד אתה שם לב למה שאתה רושם??

מה הקשר בין כל המשפטים שאמרת עכשיו?? אם אין לך תשובה פשוט אל תגיד כלום ואל תתחיל להמציא לי פתרונות צולעים עד צולעים מאוד

freak2100

New member
אתה זה שהמצאת תשובה צולעת מאווווווד

אמרת שכשכתוב שהוא ברא את ה"תנינים הגדולים" = הוא ברא את הדינוזאורים. בדקתי (מה שאתה לא עשית) וה"תנינים הגדולים" הם חיות מים. הדינוזאורים הם חיות יבשה. מסקנה: אין לך מושג על מה אתה מדבר, אז עדיף לך לשתוק.

אתה אימבציל\מטומטם\אידיוט\מפגר

איפה _רשום_ שהתנינים הם חיות מיים????????????????????????????????????????????[ אין פלא שאת אתאיטס

אה ואם התכוונת לתנינים של היום

אז תדע לך שהתנינים של היום נחשבים לצאצאים של הדינוזאורים התנין הוא מין דינוזאור שכזה

Diavitus

New member
יש על זה ספר מטופש

שחיברה ד"ר הדסה מלמד שטוענת שהיו דינוזאורים בתיבת נח. היא גם טוענת שהנפט שיש בעירק הוא מהגופות שנרקבו במבול ונזלו לבבל היא עירק....י

Governor

New member
הנה סקירה על הספר המאלף של מלמד.

לקרא, ולמות מצחוק...

L7

New member
הדינוזאורים והחרדים צפו מהיציע בברי

בבריאה. חלקם הטילו ביצים מרוב התלהבות בקטע של "יהי אור".

uuuaaa

New member
אוקיי

ה' ברא עצמות של דינוזאורים, כאלה שנראות בנות מילארדי שנים. אך הדינוזאורים עצמם לא היו קיימים.

אם כך, איך ניתן לדעת שהעולם לא

נברא לפני שלושה שבועות בדיוק? ואל תגיד לי: "כי אני זוכר אירועים מתקופה מוקדמת יותר" כי הרי אין כל סיבה שלא נבראת ישר עם זיכרון. ואולי העולם נברא ע"י השטן שהכניס לראשם של חלק מבני האדם את האלוהים סתם בשביל ההנאה שלו מלראות אותם עושים שטויות?

s u p e r mind

New member
../images/Emo6.gif

מדוע ברא אותם? מדוע הוא משחק בשש בש? {הערה*- הדינוזאורים חיו לפני כ250 מיליון שנה ונכחדו לפני 65 מיליון שנה, ולא מיליארדי שנים...} אז ע"פ דבריך, אם נמצא עצמות של אדם מלפני כמה מאות שנים... גם הוא לא היה קיים מעולם? ומה אם נמצא את עצמותיו של אברהם? ע"פ התיאוריה שלך הוא לא היה קיים מעולם... זה חלק מהמשחק של יהוה- ברכותיי על התיאוריה המוצלחת.

Governor

New member
נכון שעל פי תעודת הזהות שלך אתה בן

למעלה מ- 40? לא על פי דבריך!!!

גוססי

New member
ואיך אתה יודע...

שכל העולם - כולל עצמות הדינוזאורים, אתה עצמך והתורה ה"נצחית", לא נבראו רק לפני רבע שעה?

למעלה