אל תפרשי אותי, בבקשה. ../images/Emo46.gif../images/Emo36.gif ../images/Emo20.gif
ושוב, לקרוא בעיון, מילה במילה, ו
עד הסוף. קודם כל, אני ממש ממש שונאת שמנסים לפרש אותי, ועוד ממש לא נכון. את מבינה, זה פשוט נורא מרגיז שאני אומרת משהו, מפרשים איך שמתחשק (כי את הרי ממש לא מכירה אותי), ואז מנסים להצדיק אותי, או יותר נכון - למה אני מתנהגת בצורה כ-ל כ-ך מתריסה. פשוט מאוד! כי לא ראיתי את הסרט! (ראי הלאה) זה כל כךךךך מתחת לרמתי, זה כל כך מזוויע, שמה הפלא שאני כותבת דברים כל כך מרגיזים, שבסך הכל אני מנסה לגרום להבנה בינינו, לקרב בין הפורומים (על ידי הבנה הדדית שהשניים הם לא איכסה, והצעד הראשון הוא להגיד "אוקיי, אני מודה שאני לא מחבב אתכם כי כך וכך, אבל אני מוכן לשנות את המצב" וכאן אני חייבת להתייחס לכמה שטויות שאמרת, שמוכיחות ש*את*, חסרת הדיעות הקדומות - עדיין מחזיקה בדיעה קדומה אחת. - לא רואה את הסרט? לא אהבה אותו?
רייט.
אז אם כל כך התעניתי ממנו, למה לעזאזל ראיתי כל אחד מהם
פעמיים ב*קולנוע*? ויש לי את הקלטות (המקוריות, בבקשה,) בוידאו... כן, אני כל כך שונאת אותו, הוא כל כך מגעיל אותי, שאני רואה אותו כל הזמן ואספתי תמונות ממנו (על המחשב השני) רק בשביל לגרום לעצמי סבל.
פירוש קצרצר של ההודעה שלי, שכפי שאמרתי, לפני שממהרים לסקול, נא לקרוא בעיון: אני מודה, ואני אומרת לכם לגמרי בכנות ש*יש* לי דיעות קדומות כלפיכם, ואני פה, בשביל *לשנות* אותן. אני לא באה ש"תיתנו לי צ'אנס", תודה רבה. *זה* סנובי. אני חושבת שאנחנו פשוט צריכים לתת צ'אנס
אחד לשני, כי כפי שאמרת, להתפרץ עליי ככה ממש לא תורם לשום דבר...
וכפי שכבר הסברתי ונימקתי,
אין לי שום טענה כלפי הסרט, כי כפי שכבר פירטתי, אני מבינה בו לא פחות ממכם, ואני עוקבת (לא פחות ממכם, ואפילו יותר ממכם, אולי, אם זה לא נשמע לכם מופרך מדי, שסנובית מפורום הספר רואה את הסרט, ועוד נהנית ממנו) אחר החדשות על הסרט. ואם אתם כל כככככך רוצים לדעת, מה יש לי נגד פורום הסרט, בסדר.: אני בעד הסרט (!!), אבל
לא בתור תחליף לספר! זה הכל. אם את, וכולם מסכימים איתי עם זה - אין לי שום סיבה, או לאחרים בפורום הספר, אפילו *לחשוב* לזלזל. ואין גם שום סיבה לכל הריבים המפגרים. ובאמת, שזהו. כי כפי שלא מזלזלים בי (ככל הידוע לי...
) על זה שאני חושבת שהסרט הוא מאוד יפה (אבל רדקליף הוא קוף..
למרות שהוא די חתיך כשהוא לובש חולצה עם צווארון גולף...
..) גם לא יזלזלו בכם... (אני בעד הסרט בתור תוספת, אפילו מאוד חשובה, אבל ממש
לא בתור תחליף, שבמקום לקרוא את הספר אני פשוט אראה את הסרטים 50 פעם, ווואלה! אני מעריצה שרופה של הארי פוטר! הספר? הספר זה סתם מיותר, הסרט הרבה יותר שאווה! ונכון זה קצת מוקצן, אבל כזה לא ממש מצחיק זה ממש עצוב, ויש מקרים כאלה, ורק על מקרים כאלה אני אולי מזלזלת) אבל אם לא.. טוב, בואי נשקיע המון מאמצים להבנה וקרבה הדדית, כי יש לי בעיות להעריך מעריצי ה"פ עם ידע שטחי בספרים (במיוחד ילדים קטנים שהולכים עם צלקת וכובע של קוסמים ולא יודעים מי זה האגריד...
..) וזה מה שיש לאנשים, אם הם מתבססים רק על הסרטים. ושוב, אם כן... קראתם את הספר, מבינים בו פחות או יותר? (ולא, לא לזכור מילה במילה...
..)
תכנסו לפורום הספר! (בנוסף לפורום הסרט, לא במקום) באמת שאין לכם שום סיבה שלא להכנס, (לא ינשכו, באמת שלא, בשבועות האחרונים יש זרם כמעט בלתי פוסק של מצטרפים חדשים, ואף אחד מהם לא ננשך...
..) ולהצטרף לדיונים (למרות שאם לא קראתם את החמישי דווקא כדאי ש*לא* להכנס....^_^) *בודקת את ההודעה כמה פעמים לראות שאין לי טעויות הקלדה מתקרצצות או שורות ששייכות לגרסאות קודמות* טוב, נראה לי סביר, ואני מקווה שהפעם הצלחתי להעביר את הנקודה. או שרק סיבכתי יותר... וואטאוור. תמיד היו לי בעיות ניסוח קשות.