אוקיי, גיבוש~!!!!

ffiendd

New member
כן, אבל- ../images/Emo54.gif

ככה את רוצה שאני אקרא לך
האמ, סיוון או אמילי

ffiendd

New member
שיהיה../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

השלישיח הזה נהיה יותר ויותר ארוך...
בואו לצ'אט

Hermione HP

New member
אל תפרשי אותי, בבקשה. ../images/Emo46.gif../images/Emo36.gif ../images/Emo20.gif

ושוב, לקרוא בעיון, מילה במילה, ועד הסוף. קודם כל, אני ממש ממש שונאת שמנסים לפרש אותי, ועוד ממש לא נכון. את מבינה, זה פשוט נורא מרגיז שאני אומרת משהו, מפרשים איך שמתחשק (כי את הרי ממש לא מכירה אותי), ואז מנסים להצדיק אותי, או יותר נכון - למה אני מתנהגת בצורה כ-ל כ-ך מתריסה. פשוט מאוד! כי לא ראיתי את הסרט! (ראי הלאה) זה כל כךךךך מתחת לרמתי, זה כל כך מזוויע, שמה הפלא שאני כותבת דברים כל כך מרגיזים, שבסך הכל אני מנסה לגרום להבנה בינינו, לקרב בין הפורומים (על ידי הבנה הדדית שהשניים הם לא איכסה, והצעד הראשון הוא להגיד "אוקיי, אני מודה שאני לא מחבב אתכם כי כך וכך, אבל אני מוכן לשנות את המצב" וכאן אני חייבת להתייחס לכמה שטויות שאמרת, שמוכיחות ש*את*, חסרת הדיעות הקדומות - עדיין מחזיקה בדיעה קדומה אחת. - לא רואה את הסרט? לא אהבה אותו? רייט.
אז אם כל כך התעניתי ממנו, למה לעזאזל ראיתי כל אחד מהם פעמיים ב*קולנוע*? ויש לי את הקלטות (המקוריות, בבקשה,) בוידאו... כן, אני כל כך שונאת אותו, הוא כל כך מגעיל אותי, שאני רואה אותו כל הזמן ואספתי תמונות ממנו (על המחשב השני) רק בשביל לגרום לעצמי סבל.
פירוש קצרצר של ההודעה שלי, שכפי שאמרתי, לפני שממהרים לסקול, נא לקרוא בעיון: אני מודה, ואני אומרת לכם לגמרי בכנות ש*יש* לי דיעות קדומות כלפיכם, ואני פה, בשביל *לשנות* אותן. אני לא באה ש"תיתנו לי צ'אנס", תודה רבה. *זה* סנובי. אני חושבת שאנחנו פשוט צריכים לתת צ'אנס אחד לשני, כי כפי שאמרת, להתפרץ עליי ככה ממש לא תורם לשום דבר...
וכפי שכבר הסברתי ונימקתי, אין לי שום טענה כלפי הסרט, כי כפי שכבר פירטתי, אני מבינה בו לא פחות ממכם, ואני עוקבת (לא פחות ממכם, ואפילו יותר ממכם, אולי, אם זה לא נשמע לכם מופרך מדי, שסנובית מפורום הספר רואה את הסרט, ועוד נהנית ממנו) אחר החדשות על הסרט. ואם אתם כל כככככך רוצים לדעת, מה יש לי נגד פורום הסרט, בסדר.: אני בעד הסרט (!!), אבל לא בתור תחליף לספר! זה הכל. אם את, וכולם מסכימים איתי עם זה - אין לי שום סיבה, או לאחרים בפורום הספר, אפילו *לחשוב* לזלזל. ואין גם שום סיבה לכל הריבים המפגרים. ובאמת, שזהו. כי כפי שלא מזלזלים בי (ככל הידוע לי...
) על זה שאני חושבת שהסרט הוא מאוד יפה (אבל רדקליף הוא קוף..
למרות שהוא די חתיך כשהוא לובש חולצה עם צווארון גולף...
..) גם לא יזלזלו בכם... (אני בעד הסרט בתור תוספת, אפילו מאוד חשובה, אבל ממש לא בתור תחליף, שבמקום לקרוא את הספר אני פשוט אראה את הסרטים 50 פעם, ווואלה! אני מעריצה שרופה של הארי פוטר! הספר? הספר זה סתם מיותר, הסרט הרבה יותר שאווה! ונכון זה קצת מוקצן, אבל כזה לא ממש מצחיק זה ממש עצוב, ויש מקרים כאלה, ורק על מקרים כאלה אני אולי מזלזלת) אבל אם לא.. טוב, בואי נשקיע המון מאמצים להבנה וקרבה הדדית, כי יש לי בעיות להעריך מעריצי ה"פ עם ידע שטחי בספרים (במיוחד ילדים קטנים שהולכים עם צלקת וכובע של קוסמים ולא יודעים מי זה האגריד...
..) וזה מה שיש לאנשים, אם הם מתבססים רק על הסרטים. ושוב, אם כן... קראתם את הספר, מבינים בו פחות או יותר? (ולא, לא לזכור מילה במילה...
..) תכנסו לפורום הספר! (בנוסף לפורום הסרט, לא במקום) באמת שאין לכם שום סיבה שלא להכנס, (לא ינשכו, באמת שלא, בשבועות האחרונים יש זרם כמעט בלתי פוסק של מצטרפים חדשים, ואף אחד מהם לא ננשך...
..) ולהצטרף לדיונים (למרות שאם לא קראתם את החמישי דווקא כדאי ש*לא* להכנס....^_^) *בודקת את ההודעה כמה פעמים לראות שאין לי טעויות הקלדה מתקרצצות או שורות ששייכות לגרסאות קודמות* טוב, נראה לי סביר, ואני מקווה שהפעם הצלחתי להעביר את הנקודה. או שרק סיבכתי יותר... וואטאוור. תמיד היו לי בעיות ניסוח קשות.

Hermione HP

New member
ואם איכשהו, אחרי כל ../images/Emo20.gif

הניסוחים מחדש (לקח לי למעלה מחצי שעה לכתוב את ההודעה!
) מישהו הצליח להעלב מההודעה שלי, אני ממש מצטערת. זה קורה, כי ציניות, רצינות ואי רצינות מוחלטת פשוט לא הולכים טוב ביחד....
פשוט מה שהקפיץ אותי היה הקטע עם הסרט.... במיוחד מפי אחת שאומרת שאין לה דיעות קדומות....
זה דווקא די מצחיק, כשחושבים על זה.. במידה מאוד משונה... כי דווקא על הבן אדם האחרון שנגעל מהסרט, או לא אוהב אותו, אומרים דבר כזה...

אני רוצה להדגיש..

אני רוצה להדגיש אץת מה שכתבתי ושאחרים כתבו בשרשורים שונים, בפורום ה"פ הסרט מדברים על הרבה יותר דברים מאשר דניעל, טום, תמונות יפות ומפחידות וילדות קטנות בנות 10 (מתי דברנו על זה?!?!?!)!!!!!!!

מלאכית16

New member
לא היינו כאן כבר../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

שם- הילה
דמות אהובה מספרים או סרטים: סוורוס סנייפ, לוצי מאלפוי, דראקו מאלפוי, ג'אפר...טוב, נו, כל הבעלים שלי....
ספר אהוב: הארי פוטר
סדרת טלוויזיה: יוגי הו..
סרט: סרטים של אלן ריקמן בעיקר. אבל "רובין הוד גברים בגעטקס" זה סרטטט ענק...
להקה:באק סטריט בויז..
מקצוע בית ספר: כימיה
אבל גם אנגלית..
מקצוע בית ספר שניא: היסטורירררה
אין יותר היסטוריה לנצח
"היסטוריה זה השטן" גם המורה שלי להיסטוריה היא השטן.
ציטוט: מיסטר פוטר..אוור..ניו..סלבריטי
בטח שרואה אנימה
סליירס רולז
למרות שגם גרוויטיישן זה מעולה
עוד פורומים שאני גולשת בהם: אלן ריקמן, קוויזים, הארי פוטר הספר, נדל"ן בשרון
, פורומי מנהלים למיניהם.
פורום שהייתי רוצה לנהל: פורום הארי פוטר הספר
מה הייתי אומרת לג'קר אם הייתי פוגשת אותה: הייתי שואלת אותה על העבר והעתיד של סנייפי- פו שלי
מה עדיף:
גשם
בריכה
סנייפ...
..טוב נו, אני אצמד לשאלה-דראקקקו
כוכבים ועננים..כי אני אוהבת לראות עניים והרבה גשם ושלג ומזג אוויר קר, אבל אני גם אוהבת את הכוכבים...
המורדים: זוועת אלוהים. גועל נפש עלי אדמות.
כלי נגינה: אני מנגנת על העצבים...
וגם על אורגן.

Silver Fox

New member
הילהההההההה!!!../images/Emo82.gif|מאיר|

גם את כתבת בסדרת טלוויזיה יוגי הו! אחותי האהובה!!!!!!!
דרך אגב... הנה מישהו סקסי

HaMsTeR

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo118.gif

שם: גוני
דמות אהובה מהספרים: פרד, ג'ורג' ו... הארי!! אני אוהבת את הארי!!! (ברצינות.) ספר אהוב באופן כללי: אן שרלי. סדרת טלוויזיה: מכושפות, חברים, בנות גילמור... סרט (~חוץ~ מהארי פוטר, I mean): אני לא יודעת. יש הרבה... להקה/זמר/זמרת: מישל בראנץ' וגו גו דולז. מקצוע ביצפר אהוב: ספרות וספורט. מקצוע ביצפר שנוא: מתמטיקה!!
השלם/השלימי: מתמטיקה זה השטן! ציטוט/פתגם/סתם משפט שעלה לך בראש באותו רגע: אל תעשה לחבריך את מה ששנוא עליך
רואה אנימה: יאפ. אם כן אז איזו? צ'וביטס וYumi no matsuei (לפעמים) והמטארו. עוד פורומים שאני גולש/ת בהם: מישל בראנץ', בנות גילמור, סרטים מצוירים ודיסני
וקוויזים פורום שהייתי רוצה לנהל: סרטים מצוירים ודיסני ואן שרלי. מה הייתי אומר/ת לג'יי קיי רולינג אם הייתי פוגש/ת אותה: תודה!! תודה! תודה! תודה! מה עדיף: גשם או שמש: גשם!
ים או בריכה? ים ובריכה.
אני לא החלטית. הארי או דראקו?
הארי. (אפילו שהוא יכול להיות נורא מעצבן לפעמים)
כוכבים או עננים? כוכבים המורדים: זוועת אלוהים או פשוט אלילים? לא אלילים, אבל גם לא זוועת אלוהים. כלי נגינה שאני מנגנ/ת בו: לא מנגנת

../images/Emo179.gifיאייייי שאלון^____________^

הממ הנה : שם:-------- מרים גיל:--------15 נכנס לפורום הזה דרך פורום הסרט או הספר?:--------הסרט דמות אהובה מהספרים/סרטים:--------מאלפוי/טום ספר אהוב באופן כללי:--------ארטמיס פאול סדרת טלוויזיה:--------מורדים,חלום אמריקאי,דוסון,רוזוול,מלאך שחור ועוד.. סרט (~חוץ~ מהארי פוטר, I mean):--------טיטניק להקה/זמר/זמרת:--------שוגביבס,פיפטי סנט ובלו מקצוע ביצפר אהוב:--------אין דבר כאזה.. מקצוע ביצפר שנוא:--------כווולם השלם/השלימי: _____ זה השטן!--------טמטומתיקה זה השטן ציטוט/פתגם/סתם משפט שעלה לך בראש באותו רגע:--------אל תאהב את מי שאתה משיג תשיג את מי שאתה אוהב רואה אנימה: "סרטי/סדרות מנגה"? אם כן אז איזו?--------בארור אני מתה על זה..אני בעיקר אוהבת סיילור מון וגם יוגי הו.. עוד פורומים שאני גולש/ת בהם:--------באג,קוויזים,סרט,ספר לפעמים.. פורום שהייתי רוצה לנהל:--------לא כ"כ רוצה לנהל.. מה הייתי אומר/ת לג'יי קיי רולינג אם הייתי פוגש/ת אותה:-------- שהיא ענקית ושהיא גאונה מה עדיף: גשם או שמש?--------שמש ים או בריכה?--------בריכה הארי או דראקו?--------דראקווווווווו
כוכבים או עננים?--------כוכבים המורדים: זוועת אלוהים או פשוט אלילים?--------פשוט אלילים!!!!! כלי נגינה שאני מנגנ/ת בו:-------- בינתיים אני לא מנגנת אפל הייתי רוצה לנגן בגיטרה או תופים..

MaRiZzA PS

New member
מוזר..../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

כמעט כולם חושבים שמתמטיקה זה השטן??? (לא שאני נגד..
)

BlackRose

New member
המממפפפ..../images/Emo3.gif../images/Emo141.gif

שם: דניאל(ה).
כניסה: דרך פורום הספר.
דמות אהובה: מודי.
ספר אהוב: פלספנות של קואלו בעיקר-האלכימאי, השטן והעלמה פרים, ורוניקה מחליטה למות. לא מזמן קראתי את סירופ של מקס ברי, גם אהבתי.
סדרת טלוויזיה: מופע שנות ה70.
סרט: נשים אמיתיות(יה רייט
יש לי טראומה מהסרט הזה), אמממ...מגרש השדים, דפנטלי
מוזיקה: היהודים, אינפקציה, אביב גפן, , משינה, Lighthouse Family, savage garden.
מקצוע אהוב: מוזיקה.
מקצוע שנוא: ייעוץ.
פטריות עם אימפוטנציה זה השטן
"אמא, אני ברווז".
לא צופה באנימה.
סופרים צעירים, צמחונות וטבעונות, אביב גפן.
"גמדוני גינה ומה שביניהם".
"למה לעזאזל חימצנת
"
עדיף: *גשם. *ים-בלילה
(ביום הוא סתם מלא גימלאים עם מדלדל וילדים קטנים ומגעילים.
). *בריכה-ביום.
(הסיטואציה של להיות בבריכה בלילה המממפפ...מזכירה לי סצנה שראיתי באיזה סרט אימה, אז לא.) *הארי.
*תלוי. אם אלו עננים אפורים של גשם-אז סבבה, אבל אם אלו עננים ורודים של מוניקה סקס אני מעדיפה כוכבים.
*הם לא מפריעים לי, אני לא מפריעה להם. *נגנתי באורגן דו קומתי 4 וחצי שנים בערך.
ביזבוז של זמן, יכולתי ללמוד לנגן על גיטרה.

../images/Emo23.gif|ראש-כ|אני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שם:
סיון, אתם יכולים לקרוא לי אמילי (הלוואי שגם ההורים היו קוראים לי ככה..
זה שיא! אני לויודעת כמה ימים בדיוק!!! נכנס לפורום הזה דרך פורום הסרט או הספר?:
סרט.. דמות אהובה מהספרים/סרטים:
רון
, ביל
וסיריוס |מאוהב חלקית|. ספר אהוב באופן כללי:
הארי פוטר ותעביר את זה הלאה.. סדרת טלוויזיה:
חברים
סרט (~חוץ~ מהארי פוטר, I mean):
מלך האריות רולז
להקה/זמר/זמרת:
ווסטלייף ומוניקה סקס... מקצוע ביצפר אהוב:
היסטוריה (
) וציור. מקצוע ביצפר שנוא:
מתמטיקה...
השלם/השלימי: _____ זה השטן!
כן ליאן
אינה היא אכן השטן
ציטוט/פתגם/סתם משפט שעלה לך בראש באותו רגע:
אביב, אני אוהבת אותך. רואה אנימה: "סרטי/סדרות מנגה"? אם כן אז איזו?
לורואה כאלה.. עוד פורומים שאני גולש/ת בהם:
הארי פוטר הסרט ועוד, מדי פעם מציצה (|ראש-כ|
) בדוליז, מוניקה סקס..וזייהו
פורום שהייתי רוצה לנהל:
ראש כחול
|ראש-כ|
מה הייתי אומר/ת לג'יי קיי רולינג אם הייתי פוגש/ת אותה:
רולינג
תעשי לי ילד
או.."איים יור ביגסט פאן
" מה עדיף: גשם או שמש?
גשם ים או בריכה?
בריכה הארי או דראקו?
דראקו כוכבים או עננים?
כוכבים
המורדים: זוועת אלוהים או פשוט אלילים?
הדבר הנורא ביותר עלי אדמות (אחרי שאקירה כמובן
) שמישהו יכל להמציא. כריס מורנה דפקה לעצמה ת'קריירה (אם 'תם שואלים אותי) כשהתחילה עם הסיפור של המורדים (
) בכלל... כלי נגינה שאני מנגנ/ת בו:
הייתי כמעט שנתיים באורגן. אני ממשיכה מדי פעם אבל לא במסגרת שיעור.
משפט לסיכום:
אביב, אני אוהבת אותך

../images/Emo23.gif|ראש-כ|תני לי להבין,

את לא תרצי שהילד שלך יהיה הבן של בעלת הממון הגדולה ביותר (או שאני טועה
) באנגליה

coolit

New member
טוב-_-;;../images/Emo104.gif

שם: בריתוש גיל: 13 בקרוב.. נכנס לפורום הזה דרך פורום הסרט או הספר?: הספררר! למעשה, דרך הצ'אט
דמות אהובה מהספרים/סרטים: אמממממ... סיריוס (..לא אכתוב את מה שרציתי לכתוב..), האגריד, דמבלדור, הארי (..), מממ, רון, הרמיוני, וסליחה על חוסר המקוריות.
ולופין וסנייפ. ספר אהוב באופן כללי: אממ.. יש ילדים זיגזג? סדרת טלוויזיה: נילס
והמומינים
סרט (~חוץ~ מהארי פוטר, I mean): ארמגדוןן. והנסיכה הקסומה.. להקה/זמר/זמרת: אביב גפן, עברי לידר, (אני הולכת על הומואים..) איפה הילד, אתניקס טיפקס מוניקה סקס (שלושתם פשוט אותו דבר..
ונגמרים ב-ס'), איירוסמית', ביטלס, ולא אפרט כאן את כל הפלייליסט שילי (1111
), שאני אוהבת בה הכל חוץ משרית חדד קובי פרץ ומושיק עפיה (שיר אחד שניהם)..
מקצוע ביצפר אהוב: יש כזה דבר? "הליכה הביתה".. ואני אוהבת אנגלית מקצוע ביצפר שנוא: ממממממממממממממממ.......... אומנות, מת', נביא, נו הכל.. השלם/השלימי: _____ זה השטן! מתמטיקה, כאילו שיו? ציטוט/פתגם/סתם משפט שעלה לך בראש באותו רגע: "WTF
" רואה אנימה: "סרטי/סדרות מנגה"? אם כן אז איזו? לא.. אבל אני מתה על דיג'ימון!
עוד פורומים שאני גולש/ת בהם: אופטופיק, בנוט, ה"פ
, נממממממ...... ס"צ, תפוז משוב
, ו..זהו? פורום שהייתי רוצה לנהל: אעעע.. מה הייתי אומר/ת לג'יי קיי רולינג אם הייתי פוגש/ת אותה: "מתי יוצא הספר החמישי?
" / "תמותי יא זונה!! למה הרגת את משה?!??
" מה עדיף: גשם או שמש? גשםםםםם|מטריה||טיפה||שלולית||אייקוניםז"ל| ים או בריכה? בריכה.. הארי או דראקו? דרייקווווווו.. כוכבים או עננים? אעעע... מה?
המורדים: זוועת אלוהים או פשוט אלילים? זוועת אלוהים, אבל זה לא אומר שהם לא אלילים.. הם פשוט לא אלילים שלי.. כלי נגינה שאני מנגנ/ת בו: חלילית..|חליל|
אעע... זהו

Kryptonite

New member
הו וול, גם אני אצטרף../images/Emo168.gif

שם: צחי גיל: 14 ו5 חודשים
נכנס לפורום הזה דרך פורום הסרט או הספר?:
|מאוהב
מאוהב|
דמות אהובה מהספרים/סרטים: אין ממש, אולי לופין, הרמיוני, דמבלדור ספר אהוב באופן כללי: הארי פוטר, טרליגיית אנדר סדרת טלוויזיה: להתחיל? סמולוויל, לויס וקלארק, מופע שנות השבעים, באפי קוטלת הערפדים, חברים ועכשיו קצת פחות, אבל גם מכושפות סרט (~חוץ~ מהארי פוטר, I mean): הצלצול להקה/זמר/זמרת: GooGooDolls מקצוע ביצפר אהוב: אנגלית מקצוע ביצפר שנוא: מורשת O_O השלם/השלימי: ***** (צונזר) זה השטן! ציטוט/פתגם/סתם משפט שעלה לך בראש באותו רגע: מותק, הקנדיים לא נחשבים! רואה אנימה: "סרטי/סדרות מנגה"? אם כן אז איזו? לא. עוד פורומים שאני גולש/ת בהם: הארי פוטר הספר, מופע שנות השבעים, מכושפות, תA, טלווזיה, סמולוויל+לו"ק, חברים ורבי קורא, כותב לפעמים
פורום שהייתי רוצה לנהל: מנהל שניים
449 ו757 מה הייתי אומר/ת לג'יי קיי רולינג אם הייתי פוגש/ת אותה: אחלה ספרים, מתי יוצא הספר השישי? מה עדיף: גשם או שמש? גשם, לא חזק מידי, עם שמש ים או בריכה? בריכה הארי או דראקו? של הספרים - הארי כוכבים או עננים? עננים, אבל גם כובכבים! המורדים: זוועת אלוהים או פשוט אלילים? זוועת האלוהים במיטבה כלי נגינה שאני מנגנ/ת בו: נואפ. נהניתי, תודה!

למעלה