אוקיי, גיבוש~!!!!

צדק8

New member
גמני רוצה לעשות שאלון !^.^

יאיי. אני לא מכירה חצי מפורום הסרט ולא מכירה כמעט את כולם מפורום הספר
שם: שחר
גיל: עוד פחות מחודשיים 15 !! יופיי היי לי ! נכנס לפורום הזה דרך פורום הסרט או הספר?: הסרט.. דמות אהובה מהספרים/סרטים: אוליוור ווד\ שון ביגרסטאף
וג'יני ספר אהוב באופן כללי: ה"פ השלישי (
לא קראתי את החמישי..אבל לליאן ה**** יש אותו !!! גררר..) סדרת טלוויזיה: מכושפות !
ו..מממ..גם שיהיה, ווג'ה קוג'ה ( או איך שכותבים את זה ..) סרט (~חוץ~ מהארי פוטר, I mean): במבי...
מיי ליטל מן.. ו"הזדמנות שניה"( אל תשאלו מה זה הסרט הזה..). להקה/זמר/זמרת: מוניקה סקס, בלו והספייס (ואני לא מתביישת בזה
) מקצוע ביצפר אהוב: ציור ! כי זה ממש נחמד ! מקצוע ביצפר שנוא: מממ..נראה לי שחנ"ח, כי חיה **** ! השלם/השלימי: ביתר זה השטן! ציטוט/פתגם/סתם משפט שעלה לך בראש באותו רגע: "אם אין לך משהו נחמד להגיד, מוטב שלא תגיד כלום" © אבא של טמפר רואה אנימה: לא
"סרטי/סדרות מנגה"? לא רואה.. אם כן אז איזו?
עוד פורומים שאני גולש/ת בהם: לומרת. טוב..ה"פ הסרט..פעם הייתי בא"א..קוויזים גם..לפעמים ברוכבים צעירים ומוניקה סקס..פעם בשנה בדוליז.. פורום שהייתי רוצה לנהל: פורום שנאה ומשפחת אדמס. ( סיון..
) מה הייתי אומר/ת לג'יי קיי רולינג אם הייתי פוגש/ת אותה: שהיא גאונה..ררררר... מה עדיף: גשם או שמש? שמש
ים או בריכה? בריכה..כי אין חול איכסי..
הארי או דראקו? דארקו
כוכבים או עננים? כוכבים נראה לי ... המורדים: זוועת אלוהים או פשוט אלילים? *נחרדת מהמחשבה שאני צריכה לחשוב עליהם* זוועת אלוהים !!! כלי נגינה שאני מנגנ/ת בו: אני מסרבת לענות על השאלה המכשילה הזאת.
אני מקווה שההודעה הזאת לא תמחק..

Me 4eVer

New member
למה ../images/Emo4.gif? ../images/Emo12.gif

שחר שם ממש ממש ממש יפה!
בעיקר אם היית בן..

De-Panther

New member
זה לא שאמרתי את השם|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

המלא
את רואה ששמתי כוכביות במקום ההמשך של זה זה לא שכתבתי את ה-ה' בסוף ואת האותיות שבין זה לשאר השם

coolit

New member
אתה חתיכת בן זונה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

De-Panther

New member
לא אני לא... אני לא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כמו אנשים אחרים בפורום שמפרסמים את השם המלא שלו
הכוונה לא לברית אלא למישהי אחרת בצ'ט

Bohemian kid

New member
יופי זה המקוצר, כי את הארוך אני לא

עושה יותר
שם: שקד קאופמן.
נכנס לפורום הזה דרך פורום הסרט או הספר?: ספר.
דמות אהובה מהספרים/סרטים: ספר: דמבלי, הרמיוני, הארי, רון, לופין, סיריוס, האגריד, פרד וג'ורג'. סרט: לי ג'ורדן, רון, הרמינוי, הארי(קצת), דמבלי, האגריד, אותו דבר - רוב הדמויות מתאימות בסרט. ספר אהוב באופן כללי: הארי פוטר. סדרת טלוויזיה: יש המון
מכושפות, משמרת שלישית, בנות גילמור, רוזוול, סמולוויל, 24, חלום אמריקאי, מלאך שחור, סברינה, דרו קארי, קלולס (משעשעת
גם הסרט), משחק החיים(
שתקו.), מהדורה מוקדמת, ד"ש מטוסון, בטח יש עוד... סרט (~חוץ~ מהארי פוטר, I mean): ג'וסי אנד ט'ה פוסי קאטס, זה מה שעלה לי בראש. להקה/זמר/זמרת: כל מה שנשמע לי נחמד... מקצוע ביצפר אהוב: מחשבים, כימיה. מקצוע ביצפר שנוא: מתמטיקה (דווקא לא כ"כ שונא, אבל פשוט לא תמדי הולך לי כמצופה). השלם/השלימי: אוניברסיטה וממנים זה השטן
. ציטוט/פתגם/סתם משפט שעלה לך בראש באותו רגע: 'אנחנו' יכול לומר רק מי שיש לו תולעים או מלכת אנגליה, מה אתה
(זה לא בדיוק...) רואה אנימה: לא ממש, פעם ראיתי סאקורה רידל במפגש אצל אור. "סרטי/סדרות מנגה"? אם כן אז איזו? ר' הנ"ל. עוד פורומים שאני גולש/ת בהם: הארי פוטר - הספר, סמולוויל + לו"ק, רק בישראל, תהרוג אותי וזהו, משמרת שלישית, גולשים בזמן, ומופע שנות השבעים כמובן
פורום שהייתי רוצה לנהל:24 ורוזוול, שתפוז יענו כבר, מעצבנים
מה הייתי אומר/ת לג'יי קיי רולינג אם הייתי פוגש/ת אותה: בואי לישראל, תכתבי המון ספרים נלווים
מה עדיף: גשם או שמש? שמש
. ים או בריכה? בריכה. הארי או דראקו? no comment. כוכבים או עננים? כוכבים
. המורדים: זוועת אלוהים או פשוט אלילים? זוועה. כלי נגינה שאני מנגנ/ת בו: כלום. נהננו

סאקורה רידל ../images/Emo6.gif ../images/Emo57.gif

סאקורה רידל זה שם הRPG של לירון. לסדרה קוראים קארדקפטור סאקורה ולדמות הראשית קוראים סאקורה קינומוטו.

Bohemian kid

New member
אוי נכון... טיבו של הרגל... גם

דניאל רטקליף... בזמן האחרון הייתי בטו שזה רטקליף ואז נזכרתי שזה רדקליף.

MaRiZzA PS

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

כל מי שרואה משחק החיים חושב שזה דפוק אבל הוא מכור..
גמני.

Shai Felton

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo63.gif

למה נראה לי שאני מכירה אותך?! מותר לדעת איפה אתה לומד?

Shai Felton

New member
טוב אז לא../images/Emo3.gif../images/Emo63.gif

אני פשוט מכירה מישהו בשם ובגיל שלך.....

אממ...

טוב, נו, בשביל הדוגמה...
שם: עמוס גיל: 16 נכנס לפורום הזה דרך פורום הסרט או הספר?: אממ שניהם אפשר להגיד דמות אהובה מהספרים/סרטים: מקגונגל/סמית', זה יצא ככה
ספר אהוב באופן כללי: מלחמה ושלום. (לא האמת סתם אין לי רעיון..) סדרת טלוויזיה: רק בישראל ז"ל. סרט (~חוץ~ מהארי פוטר, I mean): שר הטבעות. להקה/זמר/זמרת: ביטלז. מקצוע ביצפר אהוב: ביולוגיה ולימודי א"י. מקצוע ביצפר שנוא: לשון (מייג'ין, המקצוע שנוא, בגלל המורה, לא החומר
). השלם/השלימי: 660 זה השטן! (אז זהו, שלא
). ציטוט/פתגם/סתם משפט שעלה לך בראש באותו רגע: לך עם הרגע. רואה אנימה: "סרטי/סדרות מנגה"? אם כן אז איזו? לא. מה זה?
עוד פורומים שאני גולש/ת בהם: 660, 160. פורום שהייתי רוצה לנהל: פירסינג וקעקועים (כן, כבר מחר
). מה הייתי אומר/ת לג'יי קיי רולינג אם הייתי פוגש/ת אותה: שחקת אותה, גבר. מה עדיף: גשם או שמש? גשם. ים או בריכה? NEITHER. הארי או דראקו? שניהם גלמים. כוכבים או עננים? עננים. המורדים: זוועת אלוהים או פשוט אלילים? פשוט אלילים. לא מחמיץ אף פרק. כלי נגינה שאני מנגנ/ת בו: היה והלך.

../images/Emo6.gif

איך אני אפסיד דרמה שכזו? כ"כ מוסר השכל לחיים... פשוט סערת רגשות יומית...
האמת, לא נעים לי לשפוט ככה סדרה שלא יצא לי לצפות בה, אבל מצד שני.. זה המורדים
אהבתי את הפישי

MaRiZzA PS

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

אין לי כוח להגיד שוב את המשפט הארוךךךךך הזהההה שכולם כבר מכירים בע"פ... תגובות: 660 זה לא השטן! 666 זה השטן! שיחקת אותה גבר??????????
מה היה? לאן הלך?

למעלה