גמני רוצה לעשות שאלון !^.^
יאיי. אני לא מכירה חצי מפורום הסרט ולא מכירה כמעט את כולם מפורום הספר
שם: שחר
גיל: עוד פחות מחודשיים 15 !! יופיי היי לי ! נכנס לפורום הזה דרך פורום הסרט או הספר?: הסרט.. דמות אהובה מהספרים/סרטים: אוליוור ווד\ שון ביגרסטאף
וג'יני ספר אהוב באופן כללי: ה"פ השלישי (
לא קראתי את החמישי..אבל לליאן ה**** יש אותו !!! גררר..) סדרת טלוויזיה: מכושפות !
ו..מממ..גם שיהיה, ווג'ה קוג'ה ( או איך שכותבים את זה ..) סרט (~חוץ~ מהארי פוטר, I mean): במבי...
מיי ליטל מן.. ו"הזדמנות שניה"( אל תשאלו מה זה הסרט הזה..). להקה/זמר/זמרת: מוניקה סקס, בלו והספייס (ואני לא מתביישת בזה
) מקצוע ביצפר אהוב: ציור ! כי זה ממש נחמד ! מקצוע ביצפר שנוא: מממ..נראה לי שחנ"ח, כי חיה **** ! השלם/השלימי: ביתר זה השטן! ציטוט/פתגם/סתם משפט שעלה לך בראש באותו רגע: "אם אין לך משהו נחמד להגיד, מוטב שלא תגיד כלום" © אבא של טמפר רואה אנימה: לא
"סרטי/סדרות מנגה"? לא רואה.. אם כן אז איזו?
עוד פורומים שאני גולש/ת בהם: לומרת. טוב..ה"פ הסרט..פעם הייתי בא"א..קוויזים גם..לפעמים ברוכבים צעירים ומוניקה סקס..פעם בשנה בדוליז.. פורום שהייתי רוצה לנהל: פורום שנאה ומשפחת אדמס. ( סיון..
) מה הייתי אומר/ת לג'יי קיי רולינג אם הייתי פוגש/ת אותה: שהיא גאונה..ררררר... מה עדיף: גשם או שמש? שמש
ים או בריכה? בריכה..כי אין חול איכסי..
הארי או דראקו? דארקו
כוכבים או עננים? כוכבים נראה לי ... המורדים: זוועת אלוהים או פשוט אלילים? *נחרדת מהמחשבה שאני צריכה לחשוב עליהם* זוועת אלוהים !!! כלי נגינה שאני מנגנ/ת בו: אני מסרבת לענות על השאלה המכשילה הזאת.
אני מקווה שההודעה הזאת לא תמחק..
יאיי. אני לא מכירה חצי מפורום הסרט ולא מכירה כמעט את כולם מפורום הספר