אוקיי, גיבוש~!!!!

אודליה3

New member
אצלינו..אתה לט טורח לענות על שאלוני

ם..אתה כל כך משונה כשאתה """"""מבקר""""" אצלינו...גאד!

ketty the sheep

New member
*משתפת פעולה*

שם: קטי גיל: 15 (16 בעוד פחות מחודש
) נכנס לפורום הזה דרך פורום הסרט או הספר?: ספר
דמות אהובה מהספרים/סרטים: בלאק ולופין ספר אהוב באופן כללי: התפסן בשדה השיפון סדרת טלוויזיה: ג'אקאס סרט (~חוץ~ מהארי פוטר, I mean): דוגמה להקה/זמר/זמרת: יש הרבה
מקצוע ביצפר אהוב: אנגלית, ספרות וגיאוגרפיה מקצוע ביצפר שנוא: מתמטיקה השלם/השלימי: מתמטיקה זה השטן! ציטוט/פתגם/סתם משפט שעלה לך בראש באותו רגע: פתגם סיני עתיק אומר, כי אם אין לך משהו חכם לומר, אמור פתגם סיני עתיק
רואה אנימה: "סרטי/סדרות מנגה"? לא עוד פורומים שאני גולש/ת בהם: מוסיקה אלטרנטיבית, ומדי פעם טולקין. פורום שהייתי רוצה לנהל: *מצביעה על חתימתה*. כמובן שהייתי רוצה לנהל אותו ביחד עם אשתי האהובה, הילה
מה הייתי אומר/ת לג'יי קיי רולינג אם הייתי פוגש/ת אותה: Why Moshe???
מה עדיף: גשם או שמש? גשם ים או בריכה? ים הארי או דראקו? הארי
כוכבים או עננים? כוכבים המורדים: זוועת אלוהים או פשוט אלילים? זוועה כלי נגינה שאני מנגנ/ת בו: באס (בצורה מקרטעת ביותר יש לומר

RaistGirl

New member
*עונה* שאלון קשה! |ברית|

שם: מוריה ארטמיס מאז'ר! (כן, גם אני מעריצת רייסטלין) אבל תקראו לי משה. גיל: ב-4.7 15!!!! לא לשכוח!!!! נכנס לפורום הזה דרך פורום הסרט או הספר?: הספר דמות אהובה מהספרים/סרטים: המממ.... הרמיוני. וגם ג'יני... וגם משה!!!! *בוכה* אפילו קראתי לעצמי משה כי אני בהכחשה! ספר אהוב באופן כללי: הממממ... סיפור בלתי נשכח... הסיפור שאינו נגמר... וכל הספרים של מיכאל אנדה ושל רואלד דאל... סדרת טלוויזיה: המממ... ערוץ שלוש חוץ מאופרות סבון. סרט (~חוץ~ מהארי פוטר, I mean): אלאדין!!!!! להקה/זמר/זמרת: בריתני כמובן!!! מקצוע ביצפר אהוב: ביולוגיה מקצוע ביצפר שנוא: מתמטיקה השלם/השלימי: _____ זה השטן! אני זה השטן! ציטוט/פתגם/סתם משפט שעלה לך בראש באותו רגע: "דרך אגב, אם אנחנו כבר נמשכות לילדים מצוירים בני עשר (כן, אנחנו חולות ), לאש נורא מתאים שחור, הוא הרבה יותר חמוד כשהוא מוריד את הדבר הכחול הזה ונשאר רק עם החולצה השחורה ממתחת"- אני *לא* אגיד מי אמר את זה. ומי שיודע מי אמר את זה, שישתוק, כי אנחנו לא רוצים לעשות בושות ל_______ שלנו, נכון? וד"א אם את רוצה להביך את עצמך אין לי בעיה... רואה אנימה: "סרטי/סדרות מנגה"? אם כן אז איזו? אני רואה יוגי הו... ופוקימון!!!!! ורק שתדעו שיוגי הו הרבה יותר שאווה מאש קאצ'ם!!!! (ואני לא אתן לכם קישור לדיון על זה כי אני לא רוצה להביך את מה שמה) עוד פורומים שאני גולש/ת בהם: רומח הדרקון, הארי פוטר הספר, אנימורפס (336) פורום שהייתי רוצה לנהל: המממ... סטיבן קינג! מה הייתי אומר/ת לג'יי קיי רולינג אם הייתי פוגש/ת אותה: אז את זו שכתבה את הספר על הילד הממושקף עם הצלקת! נו, אז מתי הוא מת? מה עדיף: גשם או שמש? שמש אפקורס ים או בריכה? שניהם הארי או דראקו? ביל וויזלי כוכבים או עננים? כוכבים המורדים: זוועת אלוהים או פשוט אלילים? זוועת אלילים! לא! פשוט אלוהים! לא! באמצע... כלי נגינה שאני מנגנ/ת בו: ניגנתי על אורגנית, וחלילית אני מנגנת בעיקר על העצבים.

ffiendd

New member
LOL../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

"את זו שכתבה את הספר על הילד הממושקף עם הצלקת! נו, אז מתי הוא מת?" ו-"הארי או דראקו? ביל וויזלי"
ילדה, לך יש חוש הומור^_^

מוריה!

מוריה, את כל- כך דומה לי! אני מתה על כל הספרים של מיכאל אנדה וראלד דאל, ם אני אוהבת ערוץ שלוש (לא רק חוץ מאופרת סבון) וגם אני, מאוד, אוהבת את המזג השטותי של אלאדין!

ffiendd

New member
המממ...../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

ממש אינלי כוח להתחיל לשים אייקון לפני כל שאלה, אז אני פשוט לואשים
שם: מאיע
גיל: 13. נכנס לפורום הזה דרך פורום הסרט או הספר?: הספר^_^ דמות אהובה מהספרים/סרטים: דראקוווו
ספר אהוב באופן כללי: המממ...זה קשה, כי יש המון
בואו נגיד ש"שבט דוב המערות"\"ילדת הגבעות"...בעע, ואם כבר מדברים על זה אז גם "הארי פוטר"...
סדרת טלוויזיה: אני לורואה טלוויזיה חוץ מהמומינים וסדרות שיוצא לי לראות, אז המומינים
סרט (~חוץ~ מהארי פוטר, I mean): הממ...ממש אינלי מושג. אני רואה הרבה. להקה/זמר/זמרת: *ממציאה איזשהי תשובה דיפלומטית* מקצוע ביצפר אהוב: הממ...שיעור חופשי
חינוך מיני
מקצוע ביצפר שנוא: אלגברה\גאומטריה, השטן
אלגברה\אני זה השטן! ציטוט/פתגם/סתם משפט שעלה לך בראש באותו רגע: שום דבר
לא עולה לי כלום בראש כרגע
רואה אנימה: לא, אבל אף אחד לומתחיל לספר לי כלום או להשפיע עלי לראות, אז אני פשוט ממשיכה לולראות. *רמז דק כמוני* עוד פורומים שאני גולש/ת בהם: הממ...פורומי התנחלויות, ו...פה, ו...זהו. פורום שהייתי רוצה לנהל: למה שאני אתן לכם רעיונות
מה הייתי אומר/ת לג'יי קיי רולינג אם הייתי פוגש/ת אותה: אם את לועושה סדרה כזו על דראקו אני יורה
מה עדיף: גשם או שמש? גשם
ים או בריכה?גם וגם.
הארי או דראקו? דראקווווווו
כוכבים או עננים? מה זו השאלה הזו
הממ...גם וגם...
המורדים: זוועת אלוהים או פשוט אלילים? זוועת אלוהים, וממש סליחה לכל מי שאוהב אותם, אני פשוט לואוהבת אותם, קבלו אותי כמו שאני
כלי נגינה שאני מנגנ/ת בו: אין, ניגנתי פעם[כדי לולהשמע טיפשע]

Hermione HP

New member
רעיון יפה! ../images/Emo20.gif

(נא לקרוא עד ה*סוף* ולא להתחיל להתעצבן באמצע) אני אישית חושבת שאנשים בפורום הסרט הם אנשים שטחיים (אז נכון, גם אני נסחפתי מדי פעם לשרשורי פאנארטים-תמונות אימתניים, אבל זה לא היה הדבר היחיד שעשיתי או כתבתי, או שהפורום עסק בו) ולפני שמתחילים לסקול אותי, תרשו לי לסיים ולהגיד שאני מקווה שדעתי עליכם תשתנה לטובה. =)

MaRiZzA PS

New member
אני מבינה ללבך...../images/Emo28.gif

אבל הרי אנחנו כל כךךךךךךךךךךךךךךך שטחיים!!!!!!!!!!! והפורום שלנו כל כךךךךךךךךךךךךךך אידיוטי!!!!!!!!!! אז למה בכלל אתם נכנסים אליו? יש לכם בעיות? אף אחד לא הכריח אתכם להיכנס!

ffiendd

New member
די עם זה../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

זו דעתה האישית לפני שהיא הכירה אתכם, כנראה שהדעה שלה היא ע"פ הערצתכם לסרט, שלפי דעתה נראה רדוד ושטחי, אז לכן היא חושבת שאולי גם אתם ככה. היא אמרה שברצונה לחשוב אחרת, שאתם לא רדודים ושטחיים. יכול להיות שאחרי שתכיר אתכם טוב יותר[אם תתנו לה] היא תחשוב שאתם ממש נחמדים וממש כיף להיות איתכם. הכל תלוי בהתייחסות שלכם אליה- אם תזלזלו בדבריה, היא תחשוב שמה שאמרה בהודעה נכון, אבל אם תתנהגו בהתחשבות ותתייחסו אליה כמו שהיא חושבת שמגיע לה, בתור אדם, היא תשנה את דעתה עליכם. אני מודה שההודעה שלך עיצבנה אותי, אך זו לא סיבה לזלזל ולהתפרץ. קאפיש

../images/Emo23.gif|ראש-כ|../images/Emo45.gif

מסכימה איתך לחלוטין. ניצנוש, תני להם צ'אנס. לכולם יש דעה קדומה כלשהי בנושא זה או אחר... היא חושבת שהסרט הוא לא משו ולא אהבה אותו (ואולי אפילו עד כדי כך שכל פעם שמישהו לידה מדבר על הסרט היא מעדיפה לאכול צפרדע
, אבל אל שאני באמת יודעת..
) ואויל בגלל שאנחנו אוהבים אותו יש לה כלפינו את הדעות הקדומות הללו, אבל היא ביקשה שנקרא עד הסוף. אני, אישית, קראתי. ואני שמחה שהיא באה במטרה להשתנות ולשנות. גם לי היתה דעה כלשהי על פורום הספר אבל היא נמחקה לחלוטין, כי אני פשוט מבינה אותם. תני להם הזדמנות ותראי להם שאת לא רדודה ושטחית, ע"י כך שקודם כל לא תתפרצי עליהם ככה ותראי להם שאת מוכנה לגרום להם להבין מי את באמת. אני, אישית, מוכנה בכייף לנסות שוב ושוב ושוב עד שכולם ישתכענו שאנחנו יכולים לחיות "בהרמוניה ולבביות"..

MaRiZzA PS

New member
טוב נו...../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

אם |ראש-כ| מבקשת...
|ראש-כ|
|קונדום|

ffiendd

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

ט'נק יו על ההסכמה^_^ המ, איך קוראים לך
ככה בונים קשרים, בואי נתחיל וכולם אחרינו^_^

MaRiZzA PS

New member
עונה בשמה../images/Emo26.gif../images/Emo28.gif

תרתי משמע.. סיואן (עם ו' אחת ובלי א' זה המצאה שילי
)

ffiendd

New member
לא אמילי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

ראיתי שזה איך שהיא ביקשה שנקרא לה בשרשור "בוא-תדע-על-עצמך-יותר-ממה-שאתה-יודע-ואחרים-לא-באמת-יקראו-את-זה"

../images/Emo23.gif|ראש-כ|קוראים לי סיון../images/Emo4.gif

ואני חולה על השם אמילי. וקופר זה לא באמת השמשפחה שלי...

למעלה