אוקיי, בקשר לעצומה...

DAN1EL

New member
תודה רבה נעמה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אהבתי מאוד את שתי האופציות, בעיקר את הראשונה! השילוב של התמונות מההופעות יצא ממש יפה! המון תודה!

FunkyGiraffe

New member
תבנו אותה על בסיס של HTML

ז"א קאונטר שסופר אנשים שהצביעו + ספר אורחים. אני עובר אורח מפורום Fאנק שהלהקה יקרה לליבו.

DAN1EL

New member
בבקשה בבקשה

אם יש לך מושג איך עושים את זה אז תגיד כי אנחנו כבר שלושה ימים מנסים לברר ובינתיים אף אחד לא עוזר...

DAN1EL

New member
הממ...

קודם כל - כן, איך בונים אתר. ואחר כך גם איך עושים בו את האפשרות שאנשים יוכלו לחתום על העצומה, כלומר לרשום את הפרטים שלהם, לשלוח ולגרום לזה להופיע באתר...

dafnaleh

New member
המ.

הייתי בונה אתר, אבל אני עצלנית כשד (עצלן במיוחד). הכי פשוט- פיתחו בישראבלוג בלוג למען העצומה, או בכזה מקום, זה הכי טוב. www.israblog.co.il מה שלא יהיה- *אל* תפתחו אתר בג'אוסיטיז, זה אסון.

DAN1EL

New member
אוף אני לא יכול..

אין לי אימייל וגם לא יהיה לי כי אי אפשר לפתוח אצלי במחשב, או לפחות אני לא מצליח. צריך שמישהו עם אימייל יפתח את הבלוג. אבל רגע - רק אנשים רשומים לנענע יוכלו להגיב\לחתום שם? אני מקווה שלא, וגם אז כבר אפשר לפתוח בתפוז...
טוב שמישהו יפתח כבר אתר\בלוג לעצומה, כדי שנוכל להתחיל את הפרויקט בצורה רצינית, יש לי הרבה רעיונות.

dafnaleh

New member
לא, לא

כולם יכולים להגיב בישראבלוג, לא רק מנויי נענע. בתפוז הבלוגים הרבה פחות נוחים. איך זה יכול להיות שאי אפשר לפתוח לעצמך אי מייל במחשב? נסה ביאהו, או משהו.

DAN1EL

New member
מניסיון העבר

אני מעדיף לא לפתוח לעצמי יותר אי מייל אף פעם.

DAN1EL

New member
...

שאלתי בפורום בוני אתרים לגבי איך בונים אתר עם עצומה...נקווה שיעזרו לי.

DAN1EL

New member
הם ענו לי אבל

זה סינית בשבילי...אם למישהו יש מושג למה הם התכוונו אז שינסה לעשות עם זה משהו..חח ושאלתי היום 2 אנשים שיש להם אתר אבל הם לא ידעו להסביר לי בדיוק...אחד אמר שאפשר לפתוח אתר בנענע בחינם אבל הוא לא ממש ידע איך לעשות עצומה. ואני אנסה לברר עם עוד מישהו שמבין יותר טוב בבניית אתרים...

NoWords

New member
שים לב שנתנו לך שם לינק

לאתר שפותח עצומות באנגלית,תנסה שם

נכון הם נתנו לינק..

אז נראה לי שאין עכשיו בעיות... אני אפתח את העצומה אוקיי?

למעלה