קודם כל - כן, איך בונים אתר. ואחר כך גם איך עושים בו את האפשרות שאנשים יוכלו לחתום על העצומה, כלומר לרשום את הפרטים שלהם, לשלוח ולגרום לזה להופיע באתר...
הייתי בונה אתר, אבל אני עצלנית כשד (עצלן במיוחד). הכי פשוט- פיתחו בישראבלוג בלוג למען העצומה, או בכזה מקום, זה הכי טוב. www.israblog.co.il מה שלא יהיה- *אל* תפתחו אתר בג'אוסיטיז, זה אסון.
אין לי אימייל וגם לא יהיה לי כי אי אפשר לפתוח אצלי במחשב, או לפחות אני לא מצליח. צריך שמישהו עם אימייל יפתח את הבלוג. אבל רגע - רק אנשים רשומים לנענע יוכלו להגיב\לחתום שם? אני מקווה שלא, וגם אז כבר אפשר לפתוח בתפוז...
טוב שמישהו יפתח כבר אתר\בלוג לעצומה, כדי שנוכל להתחיל את הפרויקט בצורה רצינית, יש לי הרבה רעיונות.
כולם יכולים להגיב בישראבלוג, לא רק מנויי נענע. בתפוז הבלוגים הרבה פחות נוחים. איך זה יכול להיות שאי אפשר לפתוח לעצמך אי מייל במחשב? נסה ביאהו, או משהו.
זה סינית בשבילי...אם למישהו יש מושג למה הם התכוונו אז שינסה לעשות עם זה משהו..חח ושאלתי היום 2 אנשים שיש להם אתר אבל הם לא ידעו להסביר לי בדיוק...אחד אמר שאפשר לפתוח אתר בנענע בחינם אבל הוא לא ממש ידע איך לעשות עצומה. ואני אנסה לברר עם עוד מישהו שמבין יותר טוב בבניית אתרים...