אוקיי, בקשר לעצומה...

lollapalooza

New member
אוקיי, בקשר לעצומה...

(ההודעה הזו הולכת להיות נעוצה בראש הפורום, היא גם תהיה מסומנת כנעוצה *זה חדש*.) אז ככה. אני מתעדכנת עכשיו בכל מה שלא הספקתי לקרוא פה מאתמול והבנתי שאתם מאוד רציניים בעניין, שזה מצויין, ומצד שני אני די אבודה פה... אז מה שאני מבקשת זה שתשרשרו לכאן פרטים. ובפרטים אני מתכוונת: למי שולחים
מה נוסח העצומה
(הסופי. כי ראיתי שהיו פה כמה גרסאות) באיזה דרכים אתם רוצים או יכולים לפרסם את העניין הזה
עכשיו, בקשר לכמה עניינים: כדי לפרסם פה בתפוז את הרעיון, אי אפשר כרגע להכנס לפורומים ולכתוב הודעות סתם. אני אברר כרגע מי מהמנהלים מסכים שנפרסם אצלו ואני אודיע כאן. אתם בהחלט מוזמנים להעלות הודעה לפורום "מומלצים בתפוז" ולהפנות לכאן. שם הם יחליטו אם לקדם את זה או לא. אני אישית אדבר עם הנהלת הפורומים גם כן, בקשר לעמוד הראשי. עכשיו, אני רואה שזה די מבולגן אז ההצעה שלי היא שיהיה מישהו אחד שירכז את כל מה שקשור ב"פרוייקט" הזה כדי שלא יהיה לנו בלגן. שלומר- יהיה אחראי שכל החתימות יגיעו אליו כדי לשלוח אותן באופן מסודר, יהיה אחראי להפיץ את זה במקומות שונים (ומי שהציע לצרף לעניין הזה את הפורום בהייד פארק- אז כמובן שזה רעיון מצויין) ויוכל לעדכן אותי במה שקורה. בקיצור- מישהו שבגדול יהיה אחראי על כל עניין העצומה, כי אחרת זה מתבלגן וחבל. יאללה, לעבודה.

backstreet girl

New member
המנהלת של פורום בקסטריט

הסכימה לי לפרסם את כתב העצומה בפורום של בקסטריט בויז.

lollapalooza

New member
רגעעע../images/Emo70.gif שאלה../images/Emo70.gif

טוב שרק עכשיו נזכרתי לשאול באמת...) מה הטעם לפרסם אם אין עצומה ברשת

lollapalooza

New member
את העצומה../images/Emo35.gif

לא יודעת, להעלות אותה לאנשהוא ברשת. שאנשים יוכלו לחתום...

אני מנסה לפתוח אתר אנטרנט אבל

אני לא ממש מבינה איך אני אעשה עצומה באתר..כי אני לא מבינה בנושאים האלה...בכל אופן פתחתי דף ושלחתי הודעה למנהלת שאני רוצה לפתוח עצומה ושתעזור לי...אם למישהו פה יש רעיון או ידע רב יותר הוא מוזמן...

DAN1EL

New member
ככה

פרסמתי בפורום של MTV על הפעילות שכאן, וכתבתי שתהיה בקרוב תהיה עצומה וירטואלית. כשתהיה אחת כזאת, נצטרך לעשות פרסום נרחב בתפוז (עם האישורים המתאימים) וגם בהייד פארק (ששם זה כזה שכונה אז אפשר גם לפרסם חופשי), ופרסמתי אתמול הודעה בתפוז מומלצים.

lollapalooza

New member
אוקיי,

כרגע יש לי רשימה של כמה פורומים שאפשר לפרסם בהם. השאלה היא אם שווה לפרסם עכשיו, או שעדיף לחכות עם זה עד שתהיה עצומה שאפשר לחתום עליה באינטרנט.

אני ינסה להחתים בצפון

אבל לא נראה לי אני ישיג יותר מידי אבל בכל זאת, אגב למי בדיוק אנחנו נשלח את זה? אגב כל מי שהחתים עד עכשיו, יפה מאוד!

luvya

New member
מממ כמה שאלות והצהרה.

אני אנסה להחתים כמה שיותר באזור חולון והסביבה. יש מצב שזה ישמע לכמה אצלנו באזור טיפשי אבל הם יחתמו בכל זאת. מממ... איך שולחים? סורקים? למי לשלוח? איך בדיוק?! כדאי שתסבירו בדיוק מה עושים במאמר אפילו, כדי שיהיה ברור לכולם מה הולך פה. לגבי הייד פארק, אני אשמח לחלוק עם ההולי פורום שלנו את ה"פרוייקט" הזה. רק כמו שאמרתי, צריך לכתוב דברים ברורים ולשים את זה במאמרים כדי שזה יהיה רשמי. לעדכן כשיש שינויים והכל. אם אנחנו רוצים שזה יצליח צריך שהכל רישמי ומדויק. בקיצר שמישו ישלח לי מסר כשאשר הנוסח של העצומה יהיה סופי וגם שכל הדברים יהיו ברורים. תודה מראש, שרית.

למעלה