lollapalooza
New member
אוקיי, בקשר לעצומה...
(ההודעה הזו הולכת להיות נעוצה בראש הפורום, היא גם תהיה מסומנת כנעוצה *זה חדש*.) אז ככה. אני מתעדכנת עכשיו בכל מה שלא הספקתי לקרוא פה מאתמול והבנתי שאתם מאוד רציניים בעניין, שזה מצויין, ומצד שני אני די אבודה פה... אז מה שאני מבקשת זה שתשרשרו לכאן פרטים. ובפרטים אני מתכוונת: למי שולחים
מה נוסח העצומה
(הסופי. כי ראיתי שהיו פה כמה גרסאות) באיזה דרכים אתם רוצים או יכולים לפרסם את העניין הזה
עכשיו, בקשר לכמה עניינים: כדי לפרסם פה בתפוז את הרעיון, אי אפשר כרגע להכנס לפורומים ולכתוב הודעות סתם. אני אברר כרגע מי מהמנהלים מסכים שנפרסם אצלו ואני אודיע כאן. אתם בהחלט מוזמנים להעלות הודעה לפורום "מומלצים בתפוז" ולהפנות לכאן. שם הם יחליטו אם לקדם את זה או לא. אני אישית אדבר עם הנהלת הפורומים גם כן, בקשר לעמוד הראשי. עכשיו, אני רואה שזה די מבולגן אז ההצעה שלי היא שיהיה מישהו אחד שירכז את כל מה שקשור ב"פרוייקט" הזה כדי שלא יהיה לנו בלגן. שלומר- יהיה אחראי שכל החתימות יגיעו אליו כדי לשלוח אותן באופן מסודר, יהיה אחראי להפיץ את זה במקומות שונים (ומי שהציע לצרף לעניין הזה את הפורום בהייד פארק- אז כמובן שזה רעיון מצויין) ויוכל לעדכן אותי במה שקורה. בקיצור- מישהו שבגדול יהיה אחראי על כל עניין העצומה, כי אחרת זה מתבלגן וחבל. יאללה, לעבודה.
(ההודעה הזו הולכת להיות נעוצה בראש הפורום, היא גם תהיה מסומנת כנעוצה *זה חדש*.) אז ככה. אני מתעדכנת עכשיו בכל מה שלא הספקתי לקרוא פה מאתמול והבנתי שאתם מאוד רציניים בעניין, שזה מצויין, ומצד שני אני די אבודה פה... אז מה שאני מבקשת זה שתשרשרו לכאן פרטים. ובפרטים אני מתכוונת: למי שולחים