אוקיי, בקשר לעצומה...

יהיו לנו את הפרטים

של המפיקים...ונשלח להם את זה או שיש להם משרד או משהו.. ונראה לי שסורקים.. נ.ב אני צריכה עזרה עם העצומה הוירטואלית...אבא שלי מבין בדברים האלו ..אני אשאל אותו ואם הוא יעזור טוב, אם לא..אז כנראה שלא טוב...

DAN1EL

New member
בקשר לעצומה באינטרנט

צריך שיהיה שם אפשרות לאנשים לחתום, אבל הם יצטרכו לרשום פרטים כמו גיל ואזור מגורים כללי, וגם שם כמובן. לדעתכם צריך גם שם משפחה?

DAN1EL

New member
עדכון קטן

אני מתכוון לבקש ממישהי שמבינה בכל התוכנות גראפיקה האלה של האינטרנט להכין לנו כזה לוגו של המבצע, שאותו נצרף לכל הודעה שבה נפרסם את המבצע בתפוז. לפי הרעיון שלי הלוגו יכלול תמונה של הלהקה, את המילים: "רד הוט צ'ילי פפרז לישראל - המבצע!" (או העצומה, עוד לא החלטתי...מה נראה לכם?)ואני רוצה לשלב גם את דגל ישראל איפשהו בלוגו.
אז עכשיו אני רק צריך לבקש ממנה...

DAN1EL

New member
ונראה לי

שהלוגו יהיה על בסיס התמונה הזאת..
מה אתם אומרים?

DAN1EL

New member
הוא לא בתמונה...

אם למישהו יש רעיון לתמונה יותר טובה אז סבבה...
לדעתי זאת צריכה להיות תמונה שעונה על התנאים הבאים: * רצוי תמונה מתוך הופעה * שיהיה בתמונה שטח "ריק" שבו אפשר לכתוב משהו (נגיד "רד הוט צ'ילי פפרז להופעה בישראל - המבצע") * שכל חברי הלהקה יהיו בה

DAN1EL

New member
אבל חיפשתי תמונה מעודכנת טובה אחרת

שעונה על הקריטריונים...ואין ממש...
(חיפשתי גם בגוגל וגם בגלריות בפורום...) אם למישהו יש תמונה מתאימה שישים אותה כאן.

DAN1EL

New member
ובמידה ולא נמצא תמונה מהופעה

שטובה מספיק, אז נראה לי שזאת די ראויה
יש מספיק שטח ריק כדי לרשום דברים...

DAN1EL

New member
טוב אז לגבי הלוגו:

דיברתי עם נעמה (שתכין את הלוגו) והיא הולכת להכין שתי אופציות ואתם תבחרו איזו מהם עדיפה. אופציה ראשונה זאת התמונה עם הכובעים והגוונים החומים, ואופציה שניה זה שילוב של הרבה תמונות מהופעות. כשהיא תסיים היא תפרסם את זה כאן ואתם תבחרו.
ועוד משהו - נעמה היא גם המנהלת של פורום כריסטינה אגילרה, אז יש לי אישור ממנה לפרסם שם (רק שצריך קודם להעלות לרשת עצומה...). ואני יכול גם להשיג אישור מפורום נו דאוט, אני מכיר את המנהלת והיא גם אוהבת את הפפרז.

DAN1EL

New member
אה

וגם המנהל של פורום מאריה קארי אישר לי לפרסם שם. אז מי עובד על עצומה באינטרנט?

אני!

אבל אני לא מבינה בזה כלום...ביקשתי עזרה בכמה פורומים וכבר הקמתי את הדף אבל איך מכינים עצומה?? אין לי מושג...

../images/Emo45.gifזאת יותר טובה לדעתי../images/Emo13.gif

אני יכולה לנסות להכין מוזאיקה אם אתם רוצים [כמו התמונ הששמתי פה של ג'ון].

למעלה