אופפפ הוא משגע אותי !

הפלא ה8

New member
אולי - איך שאני מכירה את עצמי

אם הוא ממש יעשה לי את זה - זה יהיה מאד קשה להחזיק אותו רחוק ממני... וכפי שכבר כתבתי כאן למעלה - מצד אחד אני יודעת שלא צריך לרוץ עם הקשר הזה...ומצד שני - אני לא בטוחה שאני מסוגלת למשחקי סובלנות למינהם...

shirygo

New member
וואו שאלה טובה. אני הלכתי כמה פעמים

בעבר על "גישת הזרימה". גם אם בחורים אמרו לי שהם לא בקטע רציני כי...(בלב בלב בלב וזה לא משנה מה הסיבה), אמרתי לעצמי שאני אצא ונראה איך העניינים זורמים. שורה תחתונה, הם התכוונו למה שאמרו. לפחות הם היו כנים. תעשי את את החשבון לעצמך. היום אם מישהו אומר לי משהו כזה, אני מודה לו על הכנות, כי זה בכל זאת יפה בעיניי שהוא כן וממשיכה הלאה.

עצם העובדה שזה מפריע לך

בשביל מה את צריכה את כל המערכת המכאנית הזו? שאלת את עצמך למה את משקיעה רגשות אם הן נדחקות לשוליים בגלל היותך עם אדם שכרגע טוב לו להתרפק בזרועותייך כשבעצם זאת תרופה זמנית להדחיק את המשבר שרק סיים? לפעמים יש המחפשים את היד שתסטור על ישבננו בכדי שנצעק ונתחיל לחיות . אבל היד הזו לרוב תלויה באוויר כמו ידו של האלוהים בציורו של מיכאלאנג'לו לא לפה ולא לשם.

מצהיר מראש

ובטח הוא גם מאמין בזה!!!! אבל...נכון שידעת שיבוא אבל.... אנחנו כולנו יודעים מה אנחנו רוצים ומכוונים לשם. ולפעמים יוצא לנו הפוך לחלוטין... זאת אומרת אנחנו יודעים איך אנחנו ניכנסים אממה לא יודעים באמת מה יהיה שם. אם את שואלת אותי למשל...אני חושב שכדאי לך לנסות כי הצהרות לחוד ומעשים לחוד. ואולי רק אולי...כשתהיי שם הוא ירצה להתעורר איתך כל בוקר ואת איתו ויהיה לכם הכי מושלם שאפשר...וזו אופציה (אל תתוכחו )

הפלא ה8

New member
תודה לכולם ../images/Emo140.gif החלטתי

לתת לזה צאנס במפגש פנים מול פנים קודם כל ומשם נחליט אם יש בכלל על מה לדבר... אין ספק שפשוט כתבתם לי את כל האופציות והלב (או הלב...) בשילוב ההגיון הבריא שיש לי ואינטואציה תקבע את המשך או לא המשך הקשר הזה. שוב - תודה לכל העונים - חשוב לי מאד לשמוע את כל הדעות בעניין.

רעיון טוב...בהצלחה ../images/Emo24.gif

פנים אל מול פנים...פגישה באמצע החיים...מי יודע מה יקרה...

גם סיים קשר רציני

וגם מצהיר במפורש שלא מעוניין בעוד קשר רציני. בשבילי זה יותר מידי, לא הייתי מראש נכנסת לקשר כזה. לי אישית היה מספיק לשמוע בלבד שהוא סיים לא מזמן קשר רציני כדי לא להכנס איתו לקשר. לא צריכה אפילו את ההצהרה שלו שהוא לא מעוניין בקשר רציני... אבל זו אני...

למעלה