אופפפ הוא משגע אותי !

דרך אגב נסיך...מוסר גם איחולי החלמה

לאמא שלך...ואם יש משהו שאני יכול לעזור שלח לי מסר... אני גר באזור ת"א ויש לי אוטו

הפלא ה8

New member
גם אני מן הסתם מצטרפת

תהיה חזק וגם לא... תהיה איתה ותנצל את הזמן...

הפלא ה8

New member
זו בול הנקודה שהבהרתי לו -

אני גם לא מחפשת עוד ידידים וגברים להעביר איתם את הזמן או אפילו לילה...יש לי מספיק כאלו אם אני רק רוצה. מה שכן אני חושבת שאתן לזה נסיון אחד בטח במפגש פנים מול פנים - הרי הכל יכול להשתנות בערב או שניים כאלו...גם מבחינתי וגם מבחינתו. הסיבה שאני בהתלבטות איתו בכלל היא שהוא כן גרם לי להידלקות קטנה , מה שהרבה לא, בטח לא בזמן האחרון ובאיזה שהוא מקום אני מרגישה שאני רוצה לתת לזה צאנס, ואז הנאיביות שלי עולה על הכל ואני באיזה שהוא מקום מקווה שהוא לא ממש התכוון למה שהוא התכוון ולא הבנתי אותו נכון וכו'... (נאיביות או טיפשות של רגע..) וברור שכשהוא יראה ויכיר אותי טוב יותר הכל ישתנה אצלו (חייבת לחזק את עצמי גם לפעמים...) את היית כבר חותכת? עוד לפני שפגשת את הבחור בכלל פנים מול פנים? ואני שואלת כי גם אני רואה את עצמי חותכת במקרה אחר - איתו עוד לא בא לי. יש בו משהו מעבר ששווה בדיקה, אבל אולי אני סתם כאמור מכניסה את עצמי למיטה חולה באמת...נו - ימים יגידו ותו לא. תודה בכל אופן על התגובות והכל. באמת.!

יודעת מה

אם ככה,אז לכי על זה,תיפגשי איתו אם הוא מעיר בך משהו שהיה כבוי הרבה זמן(יכולה להבין את התחושה).אלא שאם זה אפשרי,נסי לא לפתח ציפיות.תזרמי,אבל תהיי עם היד על הדופק. לכי תדעי,אולי גם לך לא יתאים לפתח קשר רציני איתו ופשוט תהני מהרגע,את הרי לא מכירה אותו בעצם,רק נמשכת בשלב הזה. מכירה את ה"מחשבות הנאיביות"שציינת ובגלל שכאלו "נתקעתי" בקשר כזה במשך תקופה ארוכה למרות שהבחור היה אחרי מע' יחסים ארוכה והצהיר מההתחלה שכוונותיו אינן רציניות ואני למרות הכל לא הפסקתי לקוות שהוא ישנה את דעתו.זה לא קרה וחתכתי בסופו של דבר בכאב לב גדול .אז היום לא אכנס שוב לקשר שמראש מוצהר כלא רציני ולא רוצה להיות ריבאונד של אף אחד. מה שהכי חשוב מבחינתי זה שהוא יהיה פנוי רגשית לקשר(רציני,לטווח ארוך,יציב,אמיתי)ההגדרות לא באמת חשובות,אלא הכוונות. ובשורה הכי תחתונה-תעשי מה שמרגיש לך הכי נכון כי רק את נמצאת בתוך הסיטואציה ומרגישה את מה שקורה בשטח ובהחלט מסכימה שכל מקרה לגופו.

בוקר טוב

שניה לפני שאני עפה החוצה, אענה בקצרה ואחר כך נמשיך (אם תרצי). הבעיה מתחילה בדיוק בנקודה שאת מתארת, שהסיבה שטרם חתכת זה בגלל שהוא מצא חן בעיניך בצורה כזו. יש סבירות גבוהה, שאחרי שתפגשי פעם אחת, רק כדי לראות, ותגלי שהוא עדיין מוצא חן בעינייך לא תחתכי. יש סיכוי שהכוונה מאחורי ההצהרה שלו היתה אמיתית (הוןא באמת לא רוצה משהו רציני). יש סיכוי שאת תפגעי, רק בגלל שזה מישהו שאת *כן* רוצה. כי ביננו, לולא הצהרתו, אין באמת רדאר "רציני" שעוזר לנו לזהות אותם, גם לא אחרי שתי פגישות. הכרות סבבה וזורמת, זה בדיוק כמו הכרות "רצינית". זו תמשך חודש, חודשיים וזו יכולה להמשך לכל החיים. בהתחלה הכל נראה אותו הדבר. המילה נאיביות שבה השתמשת, מוכרת לי, מאד.... אני בטוחה שיאמרו (והרבה) שזו שטות מוחלטת הגישה הזאת, ואני פסידה יותר מאשר מרוויחה. אני אומר - מה שצריך לקרות, יקרה ואני חושבת שמעל הכל הנאמנות לעצמי הכי חשובה. אני אישית לא מוכנה בכל מחיר לצאת ולהכיר. את? את יודעת מה הבטן של אומרת, והיא תוביל אותך. אני רק מעלה אפשרויות בפנייך, שתוכלי ללכת אחרי התחושה הכי נכונה בשבילך. מחזיקה לך אצבעות שאכן יתסבר שלו היתה לו כל כוונה בהצהרה, באמת שהכל יסתדר לטובה. הכי חשוב, שלא משנה מה את תשארי עם הראש למלעלה. את ניסית, ונתת צ'אנס, וזה יותר ממה שהרבה היו עושות (אני למשל
).

הפלא ה8

New member
החשש שלי הוא

שאני אלמד ואכיר אותו ואתאהב בו והוא מבחינתו אולי גם - יתאהב והכל אבל לא יהיה מעוניין במיסוד היחסים וכו'...ואני - לא בת 16 ואין לי חשק למשחקי חברה...ואז - הוא יש לו את הטיעון המנצח - אמרתי לך כבר על ההתחלה.... בדיוק מזה אני מפחדת. לא בטוחה שזה יעצור אותי בלבדוק אותו עכשיו...אבל מאד חוששת מזה.

אני הייתי משאירה את המערכת יחסים

הזאת על אש נמוכה, כלומר נפגשים מדי פעם ונהנים מהביחד אך עם זאת כל אחד (ובעיקר את, כי זה מה שחשוב לנו בפורם) ממשיך בחייו וזה אומר שאת פתוחה להיכרויות חדשות. אני מאמינה באמרה "מה שצריך לקרות, יקרה בכל דרך.."..

הפלא ה8

New member
וזה כנראה שאעשה בהתחלה רק ש

אני לא בן אדם של משחקים ואם יבוא לי עליו (יש בו משהו אינטלקטואלי שמאד מושך...)- אני לא אוכל לעצור את עצמי..ואין ספק שפה צריך להיות בקונטרול...ובדיוק בגלל זה אני חוששת!

אולי תפתחי איתו בינתיים

קשר של ידידים. ככה גם תוכלי להכיר אותו (אבל ממרחק מסוים...) וגם תשמרי איתו קשר למקרה שהטראומה הקטנה שלו תעבור והוא יהיה מוכן לקשר רציני חדש. אם את ממש תמצאי חן בעיניו אני בטוח שזה יעבור לו מהר...

נכון אילנה....אבל זה דבר שאני ממש

טוב בו - ודברים שאתה ממש טוב בהם אתם חייב להתמיד בהם. זו מחויבות לא רק לעצמך אלא לחברה ככלל. אם כל אחד ינצל את הכשרון הטמון בו אנו נגיע לגבהים שהרמב"ם בעצמו לא האמין שנגיע אליהם. ביחוד פה בארץ ישראל - אנחנו חייבים להיות אור לגויים בכל הקשור בפיתוח וניצול הכשרונות שלנו. מה שאיזה אנטישמי ישטוף כלים יותר טוב ממני??? לא מקובל עלי. ממש לא.

../images/Emo6.gifהשעה המאוחרת

מוציאה ממך נאומים אידיולוגיים משו משו. הצלחת להצחיק אותי יופי!

למעלה