אופפפ הוא משגע אותי !

הפלא ה8

New member
אופפפ הוא משגע אותי !

בחור שמראש מצהיר שהוא לא מעוניין בקשר רציני עכשיו...רק נפרד ממישהי אחרי שתכננו להתחתן... אבל יש בנינו תקשורת נהדרת, זורמת, מעניינת ומאד נעימה. אנחנו מתעניינים בתחומים דומים ונהנים לדבר על זה... אבל לי לא בא להכנס למערכת יחסים שמראש מוגדרת כלא רצינית (גם כן ההצהרות המטופשות האלו) כרגע נראה לי שלפחות נפגש פעם , פעמיים (כן - עוד לא נפגשנו בכלל) ונראה לאן אם בכלל זה מתפתח או שאני סתם שוברת את הראש על כלום. בקיצור - להזהר ולסגת או להמשיך ומה שיהיה יהיה...??? מה דעתכם?

הפלא ה8

New member
ועוד משהו ששכחתי...

הוא כן מתעניין בי והיה מאד רוצה להפגש והכל... כלומר - אני מעניינת אותו. יכול להיות שהוא רק מצהיר על מנת להוריד ציפיות (שזה מאד ילדותי בעיני) טוב - תחזרו להודעה הראשונה...ותענו...תודה!!!

שורה תחתונה

זו החלטה שלך, על פי תחושת הבטן שלך והיא היחידה שתענה לך. אם אני הייתי במצבך הייתי אומרת לו יפה "ביי, ביי" וממשיכה הלאה. למה שאני אלחם בו ובהצהרות שלו, רק כדי להוכיח לו שהוא טעה? אני אתן מעצמי לאדם שבכלל לא בטוח שהוא רוצה לקבל, מלבד סקס והרבה (יקירתי במילים אחרות זה מה שהוא אמר ב- 90% בטחון). אם שני האנשים לא מתחילים מאותה נקודת זינוק קשה מאד להגיע לאיזון, התחלות הם גם ככה בגדר "סיוט" למה להכביד על עצמך עם משימה לבתי אפשרית, מראש? ראש בריא למיטה חולה... ושלא יהיו ספקות, מיטה זה אחד ממקומות הבילוי העיקריים עליהם חשב. אבל זו אני, וככה אני מפרשת את הסיטואציה. רק את יודעת את האמת, אל תפחדי להביט בה. בהצלחה

לי נדמה

שאם הוא מצהיר מראש אז הוא מתכוון לזה.הוא לא מעוניין בקשר רציני,עדיין לא פנוי רגשית.חבל שתיתפסי לאשליות.

לדעתי

הוא לא מחפש הגדרות כרגע ובצדק מסויים, הוא רק סיים לא מזמן מערכת יחסים אז דיי טיבעי שהוא ישאף לא להגדיר אפילו אם כוונותיו רציניות וזה יכול להיות מאד מובן. לדעתי אין לך מה לסגת, ההיפך, תביני את הצד שלו ויהיה לך יותר קל להמשיך לזרום ואולי בהמשך הקשר יתמסד והוא יהיה יותר בטוח בעצמו, לגיטימי שהוא יהסס להגדיר, אני הייתי נוהג כמוהו. בהצלחה.

לא להגדיר

זה גם לא לומר "אני לא מחפש קשר רציני". כי זו הגדרה: לא קשר רציני=קשר לא רציני. לא להגדיר, זה פשוט להפגש ולזרום. לא צריך לדבר על הגדרות בכלל. אם הוא העלה, יש סבירות להאמין שיש סיבה. אני מסכימה לגבי כל ההבנה של מצבו וכל מה שאמרת, מלבד ענין ההגדרות.

...עם אקסיומות אני לא מתווכח

בכל מקרה...נראה לי שהפלא ה8 מזמן הלכה לישון ומחר יום חדש...היא תקום בבוקר ולא תזכור כלום...."רגע, אמרת שאתה רוצה קשר רציני או לא רציני?"

משפט רציני לסיום

אני גם לא אוהבת הצהרות נגדיות. לא אוהבת הצהרות בכלל... זה מלחיץ אותי לכיוון אחד (הרחם והביציות שלי) וההוא מלחיץ אותי לכיוון אחר (לא אתאר את האיזורים
) אוהבת להכיר, נקודה. מי יודע מה יוליד יום, אפחד! לך תשטוף כלים, אחרת לא תוכל ללכת לישון

צודקת

יכול להיות שהוא לא התנסח נכון? לא יודע, למה לחפש תמיד את הקושי ? קצת יותר קלילות, חופש, הנאה, זרימה.. מפתח לדברים טובים. הוא העלה לדעתי את הנושא כי הוא מבין עם עצמו שהוא כרגע נמצא במצב שהוא באמת לא מחפש הגדרות אלא זרימה. כך אני חושב בכל אופן, גמני לפעמים מתבלבל...
דו צדדי.

מנסיון והכרות

ולא מעט שיחות בנושא, עם גברים. לדעתי אפילו באחד העציצונים כאן זה עלה. הגבר היחידי שחשוב לו להצהיר על כוונותיו, זה בד"כ הגבר "הלא רציני". אם יש מילה שאני שונאת בהקשר של הכרויות, זו קלילות
לא יודעת מה עבר לו בראש, ולמה באמת התכוון המשורר.. אני רק יודעת שבגילי אין לי חשק לבזבז זמן בנסיונות לפצח את האטום. לא מחפשת ידידים ולא מחפשת גבר להעביר איתו את הזמן (לא במקומות האלו), בזמן שהוא מסדר את הראש. יש לי מספיק את הראש שלי וזה פרויקט שממלא אותי. כל אחד/ת והבחירות שלו/ה. אני הייתי אומרת יפה שלום ומאחלת לחייל בהצלחה בהמשך דרכו.
דו צדדי וקבוצתי...

חייב לנסות להבהיר נקודה מסויימת

נכון, כשקוראים מהצד את מה שכתוב- אפשר להגיע למסקנות לכאן או לכאן ולחשוב כל מיני מחשבות על מה שנכתב. אבל.. כשזה בא באופן אישי יותר, מבט, פנים, עיניים, הבעה בעל פה, התנהגות, טון... זה יכול להראות אחרת לחלוטין מאיך שזה כתוב. ואת זה צריך לדעתי לקחת בחשבון. אני הייתי ממשיך איתו וחושב איך לקדם את הקשר במקום איך לעצור אותו או לחפש בו פגמים שאולי במציאות הבין אישית- הם יתגלו כלא נכונים. עניין של הרגשה, לא שלי, לא שלך ולא של כל אחד אחר שכותב פה, אלא שלה בלבד ושלו כמובן.

די, תפסיק ../images/Emo9.gif

(תמשיך) אתה מביך אותי
(תמשיך) די, באמת די! (דיר באלק תפסיק!) תודה
שמחה לראות שאתה קצת, קצת מחייך... ליבי איתך, מילים לא יתארו לך כמה.

למעלה