אופנוע : חיים או מוות?

tygger

New member
רכבתי לא מעט שנים, ובמספר מדינות

נתקלתי ביותר מ"קצת" כורכר על כבישים. אפילו העברתי איזה 600F מסלול שטח. לא זכור לי המקרה הזה. אם יש כורכר, אבק, חול וכל דבר אחר, אז צריכים להוריד גז ולתת למוח לעבוד. אותו דבר עם מכוניות. ארבעה גלגלים וכלוב לא יחסנו אותם בפני תאונות או חבלות רציניות. לא רוצה לשכנע אותך. אתה הגעת למסקנות שלך ואני חושב שאתה עושה את הצעד הנכון. אבל אני חושב שאתה עולה על רכב עם סיבות מוטעות שגם ברכב עלולות להוביל אותך למצבים גרועים, ואולי בהרבה מאשר על אופנוע.

גלי l

New member
רועי היי

זה יכול להסתיים הרבה יותר גרוע. אתה עלול לההרג!! יש המון אופנוענים שנהרגים..עצוב

גלי l

New member
רועי היי

זה יכול להסתיים הרבה יותר גרוע. אתה עלול לההרג!! יש המון אופנוענים שנהרגים..עצוב

UZI22

New member
שמע סיפור

פעם נסעתי עם חברי וחלף מאיתנו אופנוע במהירות מסחררת אמרתי לחברי "תראה, מה שאנחנו עושים בשעתיים הוא עושה בחצי שעה ! " והוא נתן לי תשובה חכמה... "מה שאנחנו עושים ב 70 שנה הוא עושה ב 20!! שנה... " כל מילה נוספת מיותרת. נכון?

FaithNoMore

New member
ואם כבר בכתמי שמן עסקינן...

הנה משהו שהופיע במבזק של תפוז: 25/05/2005 10:37:00 אוטובוס החליק בכביש ירושלים-ת"א; מספר ילדים לקו בהלם בכביש מספר 1 לכיוון תל אביב סמוך למוצא, החליק אוטובוס פרטי שהסיע ילדים לתעלה בשולי הכביש, זאת בעקבות כתם שמן. כוחות משטרה ומד"א הגיעו למקום. מספר ילדים לקו בהלם. שני רכבים לא הספיקו לבלום ופגעו באוטובוס. ממשטרת התנועה נמסר שלא היו נפגעים.

למעלה