אופנוע : חיים או מוות?

elad friedman

New member
הבנת הניקרא חבוב

להגיע יותר מהר לעבודה-זה לא משנה במה עובדים, זה על חשבון שעות פנאי לא צריך תמיד להתנצח

tygger

New member
נתחיל מדבר פשוט ביותר.

קח אויר ותרגע. לא זכור לי רגע קודם או כעת שבו התכתשתי איתך. לכן אני רואה את הודעתך לא במקום כלל. בקשר להגעה לעבודה, בכל מקרה ההולכים לעבודה הולכים "לבלות" שם מספר שעות לא מבוטל. האם ההגעה במכונית תקצר את הזמן? ספק רב. אתה רק תבזבז את הזמן למוות בפקקים משעממים. לא הייתי קורא לזה שעות פנאי. חוץ מזה שאני אעדיף לבלות את שעות הפנאי שלי עם החברה/חברים/משפחה, ולא תקוע באיזה פקק מנסה לנחש כמה זמן יקח לי להגיע למחוז חפצי. בכל מקרה גם אתה הולך להיות בעבודה את אותן מספר שעות, וזה לא ישנה הרבה, אז מה בדיוק שעות פנאי בזה? אגב, לחלקנו, לצאת מוקדם יותר לעבודה, זה רק תירוץ בשביל לבקר באיזה פניה חביבה עלינו שיכול מאוד להיות שהיא בכלל לא בדרך שלנו לעבודה. לפעמים הדרך בחיפה ממרכז הכרמל לקניון חיפה, עוברת דרך בית אורן ופרויד. סתם בשביל הכיף.

YAYA15

New member
כמה אנשים החליקו על כתם שמן

התירוץ הכי נפוץ בספר - "כתם שמן" כמה מהרוכבים בפורום החליקו על כתם שמן
כמה רוכבים חשבו שהחליקו על כתם שמן ובעצם התחלקו על השכל
כמה השתמשו בתירוץ "כתם שמן" כדי לא לצאת פראיירים בעיני הסביבה
ישנם מספיק גורמים להתרסקות- תעזבו את השמן במנוחה

el presidente

New member
../images/Emo6.gif לעזוב את השמן?

אולי נוציא סטיקר "יהודי לא מחליק על שמן" ? או..."תנו לשמן להיות" ? ...או .."תנו לשמן לטפטף"? יאלה..מהפכה!!!!

M O R M

New member
כתם שמן זה עבורי לא?

כמה מהרוכבים בפורום החליקו על כתם שמן? - אני. כמה רוכבים חשבו שהחליקו על כתם שמן ובעצם התחלקו על השכל? - גם אני! כמה השתמשו בתירוץ "כתם שמן" כדי לא לצאת פראיירים בעיני הסביבה? - אני אני. ישנם מספיק גורמים להתרסקות- תעזבו את השמן במנוחה!!! - אני , אני , אני עזבתי אותו אבל הוא לא עוזב אותי... מי שלא נמרח כראוי מכף רגל ועד ראש בכתם שמן שחור שחור לא ידע מהיא מריחה אמיתית לעולם.... אתה כנראה עדיין לא נמרחת היטב....זה עניין סטטיסטי . האמת שעם השנים הדור הולך ופוחת מבחינת כמות השמן על הכבישים מאחר והרכבים אמינים וחדישים יותר. אילו זכית לרכב בשנים שהיו אוטובוסים לילנד עתיקים לאגד/דן היה מובטח לך מריחה לעניין... לך לגור זוג צעיר...

YAYA15

New member
ההודעה לא מיועדת לפסיכופטים

בעלי "נתיבי מילוט"

C O L T

New member
חס וחלילה, אם יום אחד תעלה על כתם

שמן עסיסי, תזכר בהודעה זו בזמן ההחלקה. מקווה שתצא מזה בשלום.

YAYA15

New member
לא אמרתי שזה לא קורה

אמרתי שהסבירות לכך היא ממש ממש נמוכה. ואני מקווה שהשמן שאני אפגוש יהיה בסלט בלבד...

memphis

New member
אתה יודע שסטטיסטית אתה תהיה

מעורב בתאונה באוטו הרבה יותר גבוהה מאשר עם אופנוע? אבל למי איכפת סטטיסטית? הולכים על מה שיש... יש גם הרוגים מקרב הולכי הרגל, די נדיר אבל קורה. יש הרוגים מסיבות אלו ואחרות... מזכיר לי את הבחור שרצה לירכב לבד באיזהשהו כביש בשטחים העויינים יותר שיש, טוב, מתאבדים לא חסר. לפחות לך לא השתחרר בורג בראש עדיין. לדעתי אם אתה לא מסוגל לרכב על אופנוע רק בגלל הפחד מתאונות, אז עדיף שלא תנהג בשום רכב כלשהו כי אתה תסכן לא רק אותך אלא גם את הנהגים והרוכבים סביבך. נהיגה זה לא דבר ברור מאליו, זו אחריות שנהגים לא מבינים, סיכון יש בכל כלי רכב שתינהג בו, גם ברכבות ומטוסים יש תאונות קשות מאד כמו באופנועים, אבל הם נדירים (כמו באופנועים, לא קטנועים). אבל אם אתה פוחד לעלות על אופנוע אז תהנה עם כלי רכב אחר. דבר אחרון, רק אל תשכח שיש את אלו שכן אוהבים לרכב ויבואו כאלו מאחוריך, אז אל תרמוס אותם. תן בגז וסע בזהירות.

C O L T

New member
אני לא יודע לגבי הולכי הרגל

נראה לי לא כל כך נדיר והם גם נפצעים קשה בזכות העדר מיגון וגם נהרגים לא פעם. מזל שלא משלמים ביטוח חובה, כי היה די גבוה, בטח דרך ה"פול"

nunimon

New member
פששש זה חזק.. ! ../images/Emo6.gif

ביטוח חובה להולכי רגל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גדוווווווווווווווווללללל ! אני לא אתפלא עם עוד כמה שנים שיהיו בורות בקופת ה"פול" המדרכה תהיה כביש להולכי רגל עם משטרה וכדומה... פחחחחחחחח ! ! !

פיני007

New member
בקשר למים באיילון דרום: מתחת לגשר

קיבוץ גלויות. דברתי עם מנהל הגינון של איילון והוא הודה שהיתה בעיה בצינורות ההשקיה במיוחד בלילות. הבעיה סודרה ועכשיו הכביש יבש לחלוטין. אני עדין מנהל דיון איתם להחזרת התאורה שעבדה פעם מתחת לגשר.

פיני007

New member
מי שזוכר את המבצע של מע"צ לפני

כמה חודשים בהקשר המפגעים: האם תוקנו לסבירות רצונינו? האם תוקנו בכלל? למי שיש עדין ולא נענו לו (באיזור המרכז במיוחד) תעבירו אלי ואני אתיעל אותם דרך משטרת ישראל לנוגעים בדבר.

cohenroi

New member
תחשוב שמספיק שיש קצת כורכר בפניה

שאתה לוקח ,ואתה על הריצפה. אני בטוח שאף אחד מאיתנו לא רוצה להמשיך את חייו עם רגל אחת. תחשבו מה אנחנו יכולים לפספס אם וחס וחלילה ניפגש בכביש עם נהג חסר אחריות...:אהבה ,משפחה ,אישה ,ילדים וכל זה רק בגלל שאנחנו אוהבים ליסוע על שתי גלגלים.

memphis

New member
לצערי אני יודע שגם עם רכב וגם עם

כל כלי רכב מסוג שהוא אתה מושפע ישירות מהסביבה, והדרך היחידה למזער נזקים ותאונות היא להיות עירני כמה שיותר, להימנע ממפגש עם חלאות הנהגים למיניהם וכמובן להיות עם אבזרי הבטיחות הקיימים ברכב או לבוש. אני זוכר שעם הGS שלי לקחתי פניה ימינה מיד אחרי שמאלה ובגלל המהירות או שסתם רציתי לבדוק, ברח האחורי שלי למחוץ קשת הסיבוב וחזר לאחיזה לאחר שלחצתי קלאץ'. מעניין מאיפה למדתי דבר כזה?? "רכיבה מתקדמת" של גידי פרדר. אני מודה כמעט כל יום שאני רוכב לגידי על ההכשרות, כי בלעדיהם בטוח שהייתי מוצא עצמי בין בתי חולים שונים בגלל חוסר הבנה וידע ברכיבה. לדעתי אתה מקצין קצת את "...זה רק בגלל שאנחנו אוהבים ליסוע על שתי גלגלים.".

למעלה