מתחילים מהבסיס...../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif
בעקבות הדיון הנחמד בפורום השכן, ניסיתי לחשוב לעצמי-
האם בכלל יש לי פריטי בייסיק לחורף?
ובכלל- מה פריטי הבייסיק המנצחים שלי?
האם יש הבדל בין הבייסיקס לחורף לבין אלו של הקיץ? ובכן,
התשובה היא כן, כן ושוב פעם- כן. אני מתה על החורף ומלתחת החורף שלי הרבה יותר עשירה ממלתחת הקיץ (בין היתר כי יותר כיף להתלבש כשבחוץ לא 40 מעלות ו 85 אחוזי לחות..
) ועדיין, יש פריטי בייסיק שיכולים להשתלב בגאווה כמעט בכל אאוטפיט. @| הפריטים המנצחים שלי- חצאית קורדורוי שחורה בגדרת A עד מילימטר מתחת לברך. יש לי אותה ב 3 צבעים, אבל השחורה היא פשוט קלאסיקה- מתאימה להכל ומשנה את המראה שלה בהתאם ללוק הכללי (עם גולף, עם סריג V עמוק, עם מגפיים, עם נעלי סירה וכו') כמובן, מכנסיים שחורים קלאסיים (שהולכים איתי גם לקיץ..). הולכים עם סריגים, חולצות צמודות גולפים פשוטים, מצודים- שי לי בכל הצבעים, אבל שחור, אדום ואפור הם מבחינתי MUST. עם המכנסיים/חצאית שהוזכרו למעלה, אפשר לעבור ממראה יום ללילה ולגוון בין הלוקים רק באמצעות אקססוריז מתאימים
מגפונים/מגפיים שחורים- מגפיים הם בייסיק מבחינתי- אפשר ללכת איתם עם חצאיות, שמלות ומכנסיים (למרות שמתחת לג'ינסים אני מעדיפה מגפונים, שלא צריך לרכוס עד הברך...). גרביונים עבים בשלל צבעים. שוב- משדרג ומשנה כל פריט.
מה שכן, שמתי לב שאני הרבה פחות משקיעה בפריטי בייסיק בקיץ. מבחינתי, חצאית קלילה, טי- שרט V ,ג'ינס ומכנסיים שחורים, עם איזשהם סנדלים ליום יום- זה ה"מאסט" מבחינתי. מרוב שחם בקיץ, אני מוצאת את עצמי משתלדת ללבוש ולהתעסק עם מינימום דברים ופשוט לא בא לי להיות יצירתית (החום מעייף..) אבל ההבדל הסופר משמעותי מבחינתי- אקססוריז, אקססוריז, אקססוריז!! בחורף, יש מבחר גדול יותר של אופציות לשדרוג הבגדים, לא רק עם תכשיטים, אלא גרביונים, צעיפים, כובעים, כפפות וכו. למה לא לנצל?
ומה איתכן?
בעקבות הדיון הנחמד בפורום השכן, ניסיתי לחשוב לעצמי-