אופנה 101

Fun Fair

New member
מתחילים מהבסיס...../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

בעקבות הדיון הנחמד בפורום השכן, ניסיתי לחשוב לעצמי-
האם בכלל יש לי פריטי בייסיק לחורף?
ובכלל- מה פריטי הבייסיק המנצחים שלי?
האם יש הבדל בין הבייסיקס לחורף לבין אלו של הקיץ? ובכן,
התשובה היא כן, כן ושוב פעם- כן. אני מתה על החורף ומלתחת החורף שלי הרבה יותר עשירה ממלתחת הקיץ (בין היתר כי יותר כיף להתלבש כשבחוץ לא 40 מעלות ו 85 אחוזי לחות..
) ועדיין, יש פריטי בייסיק שיכולים להשתלב בגאווה כמעט בכל אאוטפיט. @| הפריטים המנצחים שלי- חצאית קורדורוי שחורה בגדרת A עד מילימטר מתחת לברך. יש לי אותה ב 3 צבעים, אבל השחורה היא פשוט קלאסיקה- מתאימה להכל ומשנה את המראה שלה בהתאם ללוק הכללי (עם גולף, עם סריג V עמוק, עם מגפיים, עם נעלי סירה וכו') כמובן, מכנסיים שחורים קלאסיים (שהולכים איתי גם לקיץ..). הולכים עם סריגים, חולצות צמודות גולפים פשוטים, מצודים- שי לי בכל הצבעים, אבל שחור, אדום ואפור הם מבחינתי MUST. עם המכנסיים/חצאית שהוזכרו למעלה, אפשר לעבור ממראה יום ללילה ולגוון בין הלוקים רק באמצעות אקססוריז מתאימים
מגפונים/מגפיים שחורים- מגפיים הם בייסיק מבחינתי- אפשר ללכת איתם עם חצאיות, שמלות ומכנסיים (למרות שמתחת לג'ינסים אני מעדיפה מגפונים, שלא צריך לרכוס עד הברך...). גרביונים עבים בשלל צבעים. שוב- משדרג ומשנה כל פריט.
מה שכן, שמתי לב שאני הרבה פחות משקיעה בפריטי בייסיק בקיץ. מבחינתי, חצאית קלילה, טי- שרט V ,ג'ינס ומכנסיים שחורים, עם איזשהם סנדלים ליום יום- זה ה"מאסט" מבחינתי. מרוב שחם בקיץ, אני מוצאת את עצמי משתלדת ללבוש ולהתעסק עם מינימום דברים ופשוט לא בא לי להיות יצירתית (החום מעייף..) אבל ההבדל הסופר משמעותי מבחינתי- אקססוריז, אקססוריז, אקססוריז!! בחורף, יש מבחר גדול יותר של אופציות לשדרוג הבגדים, לא רק עם תכשיטים, אלא גרביונים, צעיפים, כובעים, כפפות וכו. למה לא לנצל?
ומה איתכן?

JulieR

New member
../images/Emo186.gifבייסיק חורפי

בחורף אני מתחממת מהר, כצה צעדים נמרצים מספיקים לי בשביל לרצות לפשוט את המעיל ולהישאר עם שכבה אחת בלבד. לרוב אני לובשת מתחת המעיל חולצה אחת ותו לא. לרוב, צעיף הכרחי לי אבל כשאני מתחממת אני לא אוהבת לדחוף אותו לתיק.צעיפים זה אקססורי שאני אוהבת לקנות ומוכנה להשקיע כדי שיהיה לי מבחר. בחורף שעבר השילוב המנצח אצלי היה מעיל בורדו וצעיף ירוק-בקבוק. שילוב צבעים לא שגרתי אצלי. השנה כנראה אוסיף צבעים נוספים לאוסף. יש לי חצאית שחורה חורפית בגזרת A שכיף לשלב איתה כמעט כל דבר. שמלת סרפן שחורה צמודה קלאסית מקסטרו מלפני כמה שנים, כשבע חולצות צמודות בכל מיני צבעים (שיכולות להיות בסיס טוב מתחת סריג חושפני שאין לי), גולפים אני לא אוהבת כי מגרדים לי בצוואר וגם יוצרים מראה כאילו החזה עצום, (כשהוא רק גדול). מכנסיים שחורים קלאסיים אני צריכה לקנות בקרוב. גם זוג ג'ינס אחד. אתמול מדדתי כמה בקסטרו אבל התקשיתי לבחור ביניהם. רוצה להיראות בהם רזה יותר... יש להם עכשיו ג'ינס חדש בגיזרה גבוהה וצמודה, JEGGING, מדדתי גם אותו והוא עושה עבודה טובה בחיטוב רק לצבע פחות התחברתי. אוהבת את הג'ינסים שלי כחולים/תכלת. לא יאומן שאני מחפשת ג'ינס כבר כמה חודשים. על גרביונים אני חולה. יש לי כמעט עשרה חדשים-סגורים-ארוזים שלא הספקתי ללבוש בחורף האחרון. (תוהה עכשיו עם מה יילך הגרביון הירוק...-לא רק בפורים). מגפיים יש לי, אבל טעון שיפור. מגפונים בשחור - לא הולך עם כל דבר, לא עם רוב השמלות ולא עם רוב החצאיות, בקושי עם ג'ינס. צריכה מגפיים גבוהים יפים ונוחים. גם לא יקרים. איזה כיף שהלילה ומחר יהיה גשם! מחר כבר אפשר יהיה ללבוש בגדי חורף, רק במתינות, לא יהיה קר מדי כנראה.

אז ככה

פרטי חובה (שלי) לחורף סקוטי: - מעיל אחד ארוך מאד מצמר שחור איכותי. בלי יותר מדי קשקושים. בדיוק אתמול קניתי אחד כזה מצמר שמעורב בו קשמיר. - מעיל אחד או שניים פחות רשמיים ובאורך קצר יותר. - שני זוגות מגפיים איכותיים ביותר - אחד חום ואחד שחור, על עקבים (לא גבוהים מדי ולא דקים מדי) - שמלת צמר אחת שווה שמגיעה עד הברך - מגפי UGGs - שניים שלושה טייצים שחורים איכותיים - שניים שלושה סריגים ארוכים טובים בצבעים מתונים - סריג גולף שחור - כפפות קצרות מעור שחור - צעיף צמר לבן גדול מאד פריטים מנצחים - המעיל ממקודם - מגפיים חומים עד הברך של קנת' קול - מגפיים שחורים עד הברך של ריבר איילנד - UGGs גבוהים בצבע שוקולד - שמלת צמר קשמיר באפור בהיר - חגורה דקה אדומה עם אבזם לב זהב שקניתי עכשיו בישראל - 3 טייצים שחורים - סריג ארוך מזארה בצבע כחול קיץ אין פה ממש

Fun Fair

New member
פריטי בייסיק-

הפרטיסים ה"הכרחיים" שעליהם אפשר להתרכיב תלבושות ומראות שונים. למשל- שמלה שחורה קטנה, או מכנסי בד שחורים מחוייטים או חולצה מכופתרת לבנה... מה שנקרא- הפריטים ש*חייבים* שיהיו בארון

האם מישהי יודעת

אפשר בארץ אפשר להשיג חצאית קורדרוי שחורה שכזו? לא נתקלתי בשיטוטיי...

Fun Fair

New member
אני קניתי חצאית של לימור אביחיל

שיש לה חצאיות נהדרות (וידידותיות למכונת הכביסה...)

למעלה