אופי...

WinnerMan13

New member
תני לי להקדיש לך שיר..

אומנם מופנה בשפת זכר אבל מתאים לשני הצדדים.. שם שיר: האמן לי אחי ביצוע: מושיק עפיה וקובי פרץ לחן: האמן לי אחי זה כואב גם לי כל דמעה שלך שורפת אותי היו לי ים אכזבות זלגו לי ים של דמעות אני לא מאמין באהבות היא עכשיו עם אחר אתה חייב לוותר ככה חיים לא הכול מסתדר פזמון... אני אהבתי אותה כמו אחד משוגע לא הבנתי מדוע היא ככה עזבה איך אוכל לוותר זה כואב לי חבר היא שברה את ליבי והלכה עם אחר מצטער על הכול אם תבכה ותסבול אני הייתי עיוור כואב לי חבר חבר אל תבכה חבר עוד הכול יסתדר יום יבוא היא תחזור והיא עוד תצטער השתיה גם ברע גומרת אותך כי לשכוח הכול רק הזמן הוא תרופה זה עבר גם עליי נהרסו לי חיי בכיתי בלילות היא הרסה את חיי פזמון... אני אהבתי אותה כמו אחד משוגע לא הבנתי מדוע היא ככה עזבה איך אוכל לוותר זה כואב לי חבר היא שברה את ליבי והלכה עם אחר מצטער על הכול אם תבכה ותסבול אני הייתי עיוור כואב לי חבר חבר אני יודע שאנחנו לא מדברים...אבל בכל זאת אני מבין אותך ואני מאוד רוצה לעזור..

sh53

New member
צריך לשכוח אותו כמה שיותר מהר

אם מישהי תפגע בו חזרה או לא (נקמה), זה לא צריך לעניין אותנו. אנו צריכים לשכוח אנשים שלא נוהגים בנו בכבוד, משקרים לנו ומזלזלים בו. אנו צריכים לחשוב על עצמנו ולדאוג לעצמנו שיהיה לנו טוב, ואם זה אומר אהבה אחרת וחדשה - אז לפתוח את הלב שתגיע אהבה חדשה אל תוך חיינו.

../images/Emo54.gifעשית את הדבר הנכון../images/Emo70.gif

הוא לא שווה אותך, וטוב שלא נתת לעצמך להתאהב בו
ולגבי ההוא שאת בקשר איתו, את גם כן פועלת נכון, זה שאת רוצה לגמור עם זה ולא להשלות איתו. כל הכבוד לך
בהצלחה

WinnerMan13

New member
the correct choice!!!!!!!!!!!!!!!!!

עזבו מישום מה אני עם מצב רוח טוב...מרגיש הרבה יותר טוב בזכות...מישהי שהיא במקרההההההההההה.... לא אהובתי..

sh53

New member
../images/Emo6.gif

איזה חברי פורום יש פה, אחת מתעוררת בלילה עם אנרגיות ורוצה לקפוץ, לרוץ ולצעוק ואחד עם מצב רוח טוב ב- 12:33 בלילה. סתםםםםם.... אני בעד שתרגישו טוב, סתם צוחקת איתכם.

ל י ס ו ש

New member
כה פעלת הכי נכון../images/Emo70.gif

וכל מה שנשאר....->>לשכוח אותו
[גם כשנדלקים צריכים לשכוח מישו...
] ייאאלה בהצלחה
בה בייי

הוא כותב לי באיסיקיו ..

מאז שדיברנו פעם אחרונה באיסיקיו כשכתבתי כאן לא דיברנו יותר ופתאום היום הוא כותב לי באיסיקיו: "מה את לא מדברת איתי עכשיו?"(ובפרצוף עצוב) אז אמרתי לו: "למה שאני ידבר איתך? אתה מגעיל וגם אם נדבר אז נישאר רק אבל רק ידידים אז אל תתאמץ" אז הוא לא ענה אז אמרתי לו: "אתה רואה אתה לא עונה ביי" אז הוא עושה לי: "מה את רוצה שאני יעשה את צודקת!!!" וזהו.. לא עניתי לן יותר....

sh53

New member
תהיי חזקה ../images/Emo24.gif

לא צריך לצאת עם אנשים שלא מעריכים או נותנים לנו כבוד.

אהההה...ושכחתיייי לספר לכם

סיימתי אתמול את הקשר שלי עם זה שהייתי איתו...זה היה דרך האיסיקיו הוא בהתחלה לא האמין שזאת אני אבל שלחתי הודעה לפלאפון של חבר שלו והוא האמין...ואז הוא אמר לי:" טוב אז גמרנו, שלום שלום ואני לא רוצה לראות אותך אפילו בחלום!" לא עניתי לו ... כמובן האגו של הבנים לכו תבינו... ואז הוא כתב לי: "חכי תיראי בכינר ( גן שאנחנו נפגשים כל יום שישי בערב)" אז אמרתי לו: "מה יקרה?" אז הוא אמר לי :" חכי ותיראי"... ואז הוא התקשר אליי לפלאפון ושאל אם באמת גמרנו אמרתי שכן הוא שאלה למה אמרתי:" כי אני לא אוהבת אותך" ובוםםםםםםםםםםםם... ניתק לי בפרצוף..... בנתיים יש שני בנים שרוצים אותי.. ואני לא בקטע של אף אחד לבנתים.... זאת קצת בעיה

חחחח....אז זהו שלא!!!

הוא התקשר אליי עכשיו ואמר לי שהוא לא כתב לי באיסיקיו זה היו חברים שלו ... הוא שאל אם אני רוצה לחזור אמרתי לו שלא אז הוא אמר לי: "טוב בסדר אין בעיה.. אני לא יכול להכריח אותך.." חחח...איזה מאמי ...

ל י ס ו ש

New member
חחחחח..

אני אישית לא ממש מאמינה.... תמיד עושים לי את זה.... את איך שאת רוצה.. את מכירה אותו יותר... אז רק את יכולה להגיד...! לאף יוו

ברווווווור שפעלת נכון,

והמשפט המסגיר שלו היה: "נו מה, את משחקת אותה עכשיו פגועה?!", זה המשפט של המניאקים. את לא צריכה מישהו שינצל אותך, את צריכה מישהו שיאהב אותך באמת. וכשזה יבוא , זה יהיה גדוווול. (תזכרי מה אני אומר לך). (מתי זה יבוא לי לעזאזל?!) לסיכום, פעלת כמו שצריך :)) גאה בך.

עשית בשכל...

את חושבת נכון ומחליטה מאד נבון! תיזהרי גם מהשני כי לא בטוח שכשתרצי לגמור הוא יקום וילך. אבל את נשמעת חכמה מספיק כדי להתמודד עם זה

ואי תודה לכולכם אני אוהבת אותכם!!!

והיום יש יום הולדת לזה שרצה לנצל אותי והוא כתב לי באיסיקיו: "את יודעת אפשר להגיד מזל טוב" אז התלבטתי אם לענות לו או לא בסוף אמרתי לו מזל טוב והוא אמר לי:" ממש תודה" ולא עניתי לו.... וגם חבר שלו דיבר איתי אתמול וכניראה שחן ( זה ששיקר שלי) סיפר לו על זה שרבנו אז דיברנו על זה קצת ... אה והיום אני יוצאת לגן עם חברות וכניראה שאני יראה את שלומי... זה שסיימתי איתו את הקשר....מעניין איך הוא יתייחס אליי ויתנהג אלי...ואני משערת שלא יפה......... אני יספר לכם אחרי זה מה היה !!!!!!!!

למעלה